Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε τέσσερα έντομα για μαζική παραγωγή και αναμένεται να εγκριθούν άλλα οκτώ για… να σώσουμε τον πλανήτη!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε τέσσερα έντομα για μαζική παραγωγή και αναμένεται να εγκριθούν άλλα οκτώ για… να σώσουμε τον πλανήτη!

Εγκρίθηκαν τέσσερα έντομα απο την Ευρωπαϊκή Ένωση για μαζική παραγωγή και αναμένεται να εγκριθούν άλλα οκτώ, σύνολο 12, με σκοπό να αντικαταστήσουν το κρέας και να σώσουμε τον πλανήτη απο την ανθρωπογενή κλιματική καταστροφή…

Αυτό που στην ουσία μας λένε είναι να μην τρώμε κρέας γιατί βλάπτουμε το περιβάλλον και να τρώμε έντομα για να βλάπτουμε τον εαυτό μας… Ισχυρίζονται πως η παραγωγή κρέατος (εννοούν τα ζώα), ρυπαίνει και απαιτεί πολύ χώρο και πόρους για την τροφή τους. Για να προστατεύσουμε τον πλανήτη, πρέπει επομένως να βρούμε νέες πηγές πρωτεΐνης.

Όπως, αναφέρει στην σχετική σελίδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «εναπόκειται στους καταναλωτές να αποφασίσουν αν θέλουν να τρώνε έντομα ή όχι. Η χρήση των εντόμων ως εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης δεν είναι καινούργια και τα έντομα καταναλώνονται τακτικά σε πολλά μέρη του κόσμου».

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως τα έντομα, ως τροφή, απορρίπτονται από τους Ευρωπαίους και τους Βορειοαμερικανούς ως μη βρώσιμα και αηδιαστικά. Τακτικά τα τρώνε μόνο περί τα 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική. Επομένως πρέπει να

ξεκινήσει η προπαγάνδα για να αποδεχτούν οι δυτικές χώρες αυτές τις ανθυγυεινές τροφές για τον άνθρωπο!

Επίσης, για όσους χρησιμοποιούν make up, το πιο πιθανό είναι να αλείφετε θρυμματισμένα έντομα στο δέρμα & τα χείλη σας.

Ακόμα και μέσα στα σχολεία…

Το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα δεν είναι σχεδιασμένο για να τρώει έντομα, χώρια που είναι γεμάτο από επιβλαβή παράσιτα!

Έρευνα αναφέρει πως η χιτίνη που βρίσκεται στα έντομα (και δυστυχώς την τρώμε χρόνια σε πολλά προϊόντα) είναι ακατάλληλη για το πεπτικό σύστημα των ανθρώπων. Άλλη έρευνα συνδέει το αλτσχάϊμερ με την χιτίνη.

Το πρόβλημα είναι στα προϊόντα που δεν είναι τόσο διακριτικά και πρέπει να τα ψάξεις στα ψιλά γράμματα για τυχόν συστατικά με βάση τα έντομα. Δείτε εδώ τα συστατικά που πρέπει να αποφεύγετε.

πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »