Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Το ανθελληνικό κατεστημένο ήταν και είναι ο εχθρός

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

το ανθελληνικό κατεστημένο ήταν και είναι ο εχθρός
… μακράν ο πιο θανάσιμος εχθρός είναι εντός και είναι ύπουλος και καμουφλαρισμένος. Είναι όλα αυτά τα ανδρείκελα που περιφέρονται ως Έλληνες, όλα αυτά τα άθλια υποκείμενα αμφισβητούμενης καταγωγής που υποδύονται δήθεν τους Έλληνες κακοφωνόντας ελληνικά ενώ βιάζουν την ελληνική γλώσσα και ουσιαστικά εκπροσωπούν την υποτέλεια και την εθνοδιάλυση.

Είναι η πέμπτη φάλαγγα της κομματικής χούντας που επί δεκαετίες υπονομεύει και αποδυναμώνει τον Ελληνισμό. Είναι αυτή που με τη σκόπιμη υποχωρητικότητα και την ενδοτικότητά της έχει δώσει το ελεύθερο στην τουρκία να αποθρασύνεται συνεχώς: να προκαλεί, να εγείρει κάθε αδιανόητη απαίτηση και να διεκδικεί γη και ύδωρ.

Εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε ότι ιστορικά οι Έλληνες μόνο μέσω των εφιαλτών έχουν ηττηθεί. Αυτό δρομολογείται και τώρα δεδομένου ότι οι τούρκοι είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. Είναι ανίκανοι πολιτικά και διπλωματικά και η από πλευράς ανθελληνικού κατεστημένου σκόπιμη ανυπαρξία στους τομείς αυτούς τους κάνει να φαίνονται ισχυροί. Είναι επίσης ανίκανοι και άχρηστοι στρατιωτικά και μόνο με προδοσία μπορούν να πάρουν ελληνικό έδαφος, όπως δηλαδή έγινε το 1974 στην Κύπρο.

Τότε η ελληνική Κύπρος, οι αδερφοί μας Κύπριοι «κείτονταν μακράν» και

δεν τους δόθηκε η παραμικρή βοήθεια. Ενώ τώρα η ναζιστική Ουκρανία όχι μόνο δεν «κείται μακράν» αλλά χωρίς να ενημερωθούν τα αρμόδια όργανα και χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός, πλημμυρίζεται από συμπαράσταση και στρατιωτική βοήθεια.

Μια βοήθεια Εθνικό Έγκλημα αφού έχει αδειάσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από επιχειρησιακά όπλα, πυρομαχικά και οπλικά συστήματα που μέχρι χτες είχαν οι Ένοπλες Δυνάμεις με αποστολή να υπερασπίσουν τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Πρόκειται για συγκαλυμμένη αποστρατιωτικοποίηση αφού σε αυτή την απόλυτα κρίσιμη συγκυρία δόθηκαν:

  • 100 έως 130 ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένο Όχημα Μάχης) BMP-1 με το αποτελεσματικότατο πυροβόλο των 73 χιλιοστών
  • τουλάχιστον 60 δυσεύρετοι και πανάκριβοι αντιαεροπορικοί πύραυλοι Stinger
  • 17.000 πολύτιμα βλήματα πυροβολικού 155 χιλιοστών
  • 2.100 ρουκέτες RM-70
  • 1.100 φορητοί αντιαρματικοί πύραυλοι RPG
  • 3.200.000 φυσίγγια 7,62 χιλιοστών

Ο παραπάνω οπλισμός ήταν απόλυτα και ζωτικά απαραίτητος και τον είχαμε πληρώσει πανάκριβα για να μας προστατέψει από την τουρκική απειλή - όχι για χαραμιστεί στους νεοταξικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Μόνο το κόστος των διατιθέμενων πυρομαχικών φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ και το έγκλημα μεγεθύνεται στο άπειρο με τις κακές γλώσσες να λένε ότι έχουνε δώσει και το κινητό πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300.

Η τουρκοκρατία λοιπόν είναι εντός των τειχών με τη μορφή του ανθελληνικού κατεστημένου το οποίο δουλεύει μεθοδικά και δυστυχώς ανενόχλητα. Επί δεκαετίες υπονομεύει τα συμφέροντα της Ελλάδος και ροκανίζει την κυριαρχία της χώρας. Επιπλέον συνεχώς αποδυναμώνει την άμυνα ενώ παράλληλα θρέφει το μύθο της τουρκικής επιθετικότητας με την σκόπιμη ανοχή της.

Και τώρα το ανθελληνικό κατεστημένο επιταχύνει την εκχώρηση του Αιγαίου και είναι πλέον πολύ κοντά στη στιγμή να σκηνοθετήσει την απώλεια Ελληνικής Επικράτειας στους τούρκους. Με μοντέλο την παράνομη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ετοιμάζεται μέσα από ένα θερμό επεισόδιο ή μια γενικευμένη σύρραξη με τους τούρκους να φέρει τον Ελληνισμό προ του τετελεσμένου της πιο μαύρης συμφοράς και πανωλεθρίας στη σύγχρονη ιστορία του.

Αυτή τη φορά το σενάριο τους θα προσπαθήσει να μας εξαπατήσει μέσα από πατριωτικές κορώνες και ένα θέατρο πατριωτισμού που ήδη έχει αρχίσει να παίζεται. Όμως δεν πρέπει με τίποτα να εξαπατηθούμε. Οι μάσκες έχουν πέσει και φαίνεται ολοκάθαρα ότι ο εχθρός είναι ένας και μοναδικός. Περιφέρεται ανάμεσα μας και οι παντελώς ανίκανοι τούρκοι σε αυτόν βασίζονται. Το καρκίνωμα είναι εντός Ελλάδος και πρέπει να ξεριζωθεί οριστικά. Η κάθαρση πρέπει να έρθει και να είναι ολική.

1 σχόλιο:

  1. Μεσ' την Αγια-Σοφιά θα βρεθούμε ξανά, λειτουργία μελλοντική οι Έλληνες μαζί!

    https://www.youtube.com/watch?v=ogvf_YYPIGQ&list=RDGMEMMib4QpREwENw3_jAc0YgNw&start_radio=1

    ================

    Ελλάδα στους ώμους τη γη κουβαλάς, συναυλία του
    Σταμάτη Σπανουδάκη

    https://www.youtube.com/watch?v=H1Y_kLt7Qug

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »