Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Κων. Βαθιώτης:” Στην υγειονομική δικτατορία, παίζουν μόνοι τους μπάλα – δυστυχώς οι υγειονομικοί δε θα επιστρέψουν ποτε στα νοσοκομεία”

“Οι προπαγανδιστές απαξιώνουν τους πολίτες που τολμούν να διαφωνούν” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Αυτή η ιστορία με τους ψεκασμένους , πρέπει επιτέλους να τελειώσει” σχολίασε ο κος Βαθιώτης, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, περί ψεκασμενων και ανεμβολίαστων, ρωσόφιλων.

“Η κα Μπακογιάννη επιμένει να απαξιώνει ένα τμήμα του ελληνικού λαού ο οποίος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η απαξιωτική ετικέτα “ψεκασμενος” δεν είναι ελληνικό προνόμιο. Αυτό χρησιμοποιείται και από τις λοιπές χώρες της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας”.

“Δυστυχώς, η επιστήμη συντάχθηκε με το αφήγημα της υγειονομικής δικτατορίας.Ο κοσμος βρίσκεται σε κατάσταση μαζικης υστεριας. Το ότι περπατούν μόνοι φορώντας μάσκα, ή το οτι οδηγουν με κλειστά παράθυρα, δείχνει ότι οι άνθρωποι βρίσκονται σε παραληρημα”.

“Τα μεγάλα κόμματα προσποιητά εμφανίζονται να έχουν πολυφωνία. Δεν υπάρχει, στην ουσία υπάρχει μονοφωνία. Και

όταν μετά τις εκλογές θα πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση, από την προσποιητή πολυφωνια, θα πάμε στη θεσμοποιημένη μονοφωνία. Και τότε, θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.”

“Κάνουν ότι γουστάρουν, παίζουν μόνοι τους μπάλα, δεν υπάρχει αντίπαλος. Ο ελληνικός λαός είναι τελειωμένος.Νιώθω βαθιά θλίψη για τον κόσμο που δεν αντιδρα”.

Την Κυριακή 8/5 στις 18.00 ο κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται στο Σύνταγμα

“Θα προσπαθήσω να τους αναλύσω για ποιους λόγους φτάσαμε εδω που φτασαμε και για ποιο λόγο εκτιμώ, ότι δυστυχώς οι υγειονομικοί δε θα επιστρέψουν ποτε στα νοσοκομεία”.

 
«Πᾶνος» 

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »