Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ρωσία-ΗΠΑ! Ώπα, άρχισαν τα… τηλέφωνα!

 Δημήτρης Λιάτσος

Ρωσία-ΗΠΑ! Ώπα, άρχισαν τα… τηλέφωνα!

Την πρώτη τηλεφωνική συνομιλία, από τις 15/2/22, είχαν οι επικεφαλείς των ΓΕΣ, ΗΠΑ και Ρωσίας. Ο Μαρκ Μίλλι και ο Βαλέρι Γεράσιμοφ μίλησαν, εκτός των άλλων και για την Ουκρανία, αναφέρεται στη λακωνική ανακοίνωση του ρωσικού Υπ. Άμυνας!

Τρεις μέρες νωρίτερα, ανάλογη τηλεφωνική συνομιλία είχαν οι υπουργοί άμυνας των δυο χωρών, Σεργκέι Σοιγκού και Λόιντ Ώστιν…


Και στις δυο περιπτώσεις οι συνομιλίες έγιναν με πρωτοβουλία της Ουάσιγκτον!


Προσέξτε τι έγινε τις τρεις τελευταίες μέρες: Οι εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο ΑΖΟΦΣΤΑΛ, εθνικιστές, μισθοφόροι, υπολείμματα ελίτ ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού και πλειάδα ανώτερων αξιωματικών στρατών χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, άρχισαν να… σκάνε μύτη και να παραδίδονται!

 Χρειάστηκε να περάσουν πολλές εβδομάδες μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι

το Κιέβο είναι απασχολημένο με πολύ «σοβαρότερα» θέματα-όπως η συνεχής παραγωγή φέικ για τις… «νίκες κατά των Ρώσων» και οι εγκλωβισμένοι τους χρειάζονται ως κινηματογραφικό υλικό στις ευρωπασαρέλες όπου παρουσιάζεται καθημερινά ο Ζελένσκι! Έτσι, έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και… παραδίνονται!


Οι επικυρίαρχοι, ωστόσο, της άλλης πλευράς των παραλίων του Ατλαντικού, κατανοούν πλήρως την πραγματική κατάσταση. Μια άμεση ήττα των ουκρανικών δυνάμεων είναι ήττα, πριν απ´όλα, του Μπάιντεν, του αμερικανικού Πενταγώνου, της ομάδας των φερέλπιδων αποκρουστικών ιδεολόγων του νεοφιλελευθερισμού που εξακολουθεί να θεωρεί ότι μπορεί ακόμα να «αλωνίζει» όπου, όπως και όταν κρίνει ότι τη συμφέρει… Το ερχόμενο Φθινόπωρο έρχονται ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και είναι πολλά τα σημεία που μαρτυρούν ότι η πανωλεθρία των Δημοκρατικών, είναι αναπόφευκτη… Έτσι πλάκωσαν τα τηλεφωνήματα! Μήπως και περισώσουν κάτι!

 Έβγαλαν και ανακοίνωση ότι θα σταματήσουν να τροφοδοτούν τους Ουκρανούς με ειδική ενημέρωση των υπηρεσιών αντικατασκοπείας!!! Έριξαν λίγο και τους τόνους της ξεδιάντροπης αντιρωσικής υστερίας.


Αλλά, αλί, αλί και τρεις αλί!!! Εκεί που γίνεται ολόκληρη προσπάθεια αποσυμπίεσης της όξυνσης, μπατς, έρχεται κατακέφαλα νέο «τούβλο» από τη Μόσχα! Λίγο τόχεις να βγαίνει ο επικεφαλής της ΡΟΣΚΟΣΜΟΣ, Ντμίτρι Ρογκόζιν, και με ομιλία του σε σεμινάριο για νέα επιστημονικά στελέχη να εξηγεί τι σημαίνει ο νέος διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος, ΣΑΡΜΑΤ; - Ένας μόνο πύραυλος είναι ικανός, λέει, να καταστρέψει τη μισή ακτογραμμή της Ηπείρου που διάκεινται εχθρικά προς τη Ρωσία!!!


Είναι να μη πάρουν «φωτιά» τα… κόκκινα τηλέφωνα;;;




1 σχόλιο:

  1. πιο πιθανό είναι ότι βγήκε στην φόρα υποκλοπή / συνομιλία στρατηγών της Κίνας που σχεδιάζουν επίθεση πριν το Νοέμβρη, (δηλ. Ιούλιο, ή Αύγουστο ή Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη) στην Ταϊβάν και στην Αμερική την ίδια! https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/exclusive-audio-leaked-chinese-military-meeting-discuss-invasion-taiwan-defeat-regional-us-forces/ και https://banned.video/watch?id=628823fb991267142f80ac6d

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »