Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ο εχθρός των Ελλήνων βρίσκεται εντός Ελλάδας

 Δεν βρίσκονται μόνον οι υγειονομικοί στην αρένα με τα θηρία του Bidenaki junior

Απολύθηκε από το στρατό ο Βαγγέλης Κιρκιτζώτης μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας

Δεν υπάκουσε στις παράνομες ΚΥΑ για τις μάσκες και τα τεστ. Αποτέλεσμα: υπέστη έναν Γολγοθά. 

Τον εξουθένωσαν ψυχικά και οικονομικά, πέρα από τα 11.500 ευρώ προστίμων. Τον ενέπαιξαν. Τον έβαζαν να γράφει διαγώνισμα εντός του στρατοπέδου όπου δεν του επέτρεπαν να εργαστεί. Του έβαλαν βαθμό ικανότητας 2 αντί για 9 ή 10 που έπαιρνε τόσα χρόνια. Του απαγόρευαν να μπει στο στρατόπεδο και γι’ αυτό το λόγο τον παρέπεμψαν για λιποταξία. Δικάστηκε σε στρατοδικείο όπου αθωώθηκε για την εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid και καταδικάστηκε για απείθεια κατά την εφαρμογή των ίδιων μέτρων. 

Τον καλούσαν σε ΕΔΕ και του απαγόρευαν να καταθέσει επειδή δεν φορούσε μάσκα και δεν έκανε τεστ. Όταν σε κάποια ΕΔΕ του επετράπη να καταθέσει, ο Βαγγέλης έκανε το εύλογο ερώτημα για την διαφοροποίηση αυτή. Τότε τον παρέπεμψαν για ψευδή αναφορά, ισχυριζόμενοι ότι τηρούσε τα μέτρα μέσα στο στρατόπεδο. 

Τον υποβίβασαν από αρχιλοχία σε στρατιώτη. Ο υπηρεσιακός φασισμός έφτασε σε επίπεδο Σοβιέτ: τον έστειλε στο ψυχιατρείο πριν τον απολύσει. Για την

απόφαση απόλυσης της 16/4/2022 ενημερώθηκε με SMS στις 10/5/2022. Στην απόφαση αυτή ο Αρχιλοχίας ΤΘ Κιρκιτζώτης Ευάγγελος του Παναγιώτη προσδιορίστηκε με ΑΦΜ και όχι με τον στρατιωτικό ΑΜ.

Η απίστευτη ιστορία του, βασισμένη στην απύθμενη υποκρισία και την άκρατη ιδιοτέλεια όσων δύστυχων ταυτίζουν την παράνοια με το νόμο στον οποίο «υποχρεούνται» να υπακούσουν.

Ο Βαγγέλης Κιρκιτζώτης και η Ιβάνα Στάρτσεβιτς αρνήθηκαν κάθε οικονομική βοήθεια μέσα από την εκπομπή του Τζέημς Σώντερς (τηλ. 211 234 5187, mail: livegrtv@gmail.com). Στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, ο Βαγγέλης μιλάει από το 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ