Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!! ΤΙΤΛΟΣ: “Οι πρώτοι νεκροί ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ στη Σαγκάη” – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: “…ο Γου Κιανιού, επιθεωρητής της υγειονομικής επιτροπής της Σαγκάης, απέδωσε τον θάνατο των τριών στα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχαν ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” !!!

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Αμετανόητοι !!

Πριν από τρεις ώρες το δημοσίευμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου.

 

 Βλέπετε τον τίτλο:

“”Οι πρώτοι νεκροί από κορωνοϊό στη Σαγκάη”.

Τρόμος στους αναγνώστες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Μετά τις τρομακτικές εικόνες των προηγούμενων ημερών, όπου όμως τα σχετικά ρεπορτάζ συνοδεύονταν και με την επισήμανση ότι δεν υπάρχουν θάνατοι παρά μόνο “κρούσματα”, και μάλιστα ελάχιστα σε σχέση με τα εκατομμύρια του πληθυσμού της Σανγκάης, να και ο τίτλος “”Οι πρώτοι νεκροί ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ στη Σαγκάη”. Και είναι γνωστό ότι μία πολύ μεγάλη μερίδα αναγνωστών διαβάζει μόνο τους τίτλους (όπως και στις κρεμασμένες στα περίπτερα εφημερίδες, όπως στους τίτλους που περνάνε στα δελτία ειδήσεων κάτω από την εικόνα). Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά κυρίως οι επαγγελματίες ψεύτες.

 

Και βλέπετε και το ρεπορτάζ:

 

 

Το ότι πρόκειται για υπερήλικες άνω των 90 ετών ανθρώπους που είχαν υποκείμενα νοσήματα, είναι το λιγότερο.

Το ότι γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι οι τρεις νεκροί ήταν “ανεμβολίαστοι” (με το …άχρηστο κινεζικό…;), είναι το επόμενο σκαλοπατάκι.

Το τρομερό είναι αυτό:

“…ο Γου Κιανιού, επιθεωρητής της υγειονομικής επιτροπής της Σαγκάης, απέδωσε τον θάνατο των τριών στα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχαν και όχι στον κορωνοϊό” !!!

Απίστευτοι !!

Ενώ γνωρίζουν ότι οι τρεις αυτοί υπερήλικες πέθαναν από άλλες αιτίες και όχι από κορωνοϊό, παραπλανούν τους αναγνώστες τους, ξέροντας πολύ καλά ότι πολλοί από αυτούς θα μείνουν στον τίτλο.

Τρομοκρατούν τον κόσμο χωρίς δισταγμό οι επαγγελματίες ψεύτες !

Στέλνω τη δημοσίευση αυτή στην ΕΣΗΕΑ. Αυξάνω κι άλλο την πίεση.

Όπως έχω πει, δεν είναι μόνο το απόστημα της Δικαιοσύνης που θα σπάσω στην ιστορία αυτή. Είναι πολλά τα αποστήματα, και ένα από τα αποκρουστικότερα  είναι αυτό των συστημικών Μ.Μ.Ε., τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Υ.Γ. Α, το στέλνω και στα Ελληνικά Hoaxes.

Για να μην κάνουν τίποτα και να επιβαρύνουν κι άλλο τη θέση τους στη νομική επίθεση που τους έχω κάνει σε ποινικό επίπεδο, γιατί τώρα ήρθε η ώρα και για το αστικό. Και όχι μόνο. Έχει φτάσει η ώρα και για τους Δημήτρη Αλικάκο και Στάμο Αρχοντή.

Όλα όπως έχω πει έχουν την ώρα τους σε αυτή τη μάχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »