Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Μια ερώτηση σε ένα διευθυντή ΜΕΘ

Vasileios Syranastasis

 Είχα κάνει το 2020 μια ερώτηση σε ένα διευθυντή ΜΕΘ στο Τζάνειο (από τους προεξάρχοντες κορωνοτρομοκρατες) για να διαπιστώσω πόσο ενδιαφέρονται να σώσουν έστω και μια ζωή.

Η ερώτηση ήταν κάπως έτσι.

Αν αναδείξετε ως ιατροί σε μια DBRCT (δίπλα τυφλά τυχαιοποιημενη κλινική δοκιμή, που θεωρείται το τοπ της ιατρικής βασισμένης σε αποδείξεις) πως ενα "θεραπευτικό μέσο" ΜΕΙΩΝΕΙ τη θνητότητα της πιο φοβερής ασθένειας, της ονομαζόμενης Σήψης στο 1/5 (με 4 ημέρες χορήγησης μόνο) και με ΜΗΔΕΝ παρενέργειες, μιας ασθένειας που σύμφωνα με μελέτη εις Lancet από το 2017 ευθύνεται για περίπου 50 εκατομμύρια νοσηλείες (επί το πλείστον σε ΜΕΘ) και περίπου 11 εκατομμύρια θανάτους (περίπου το 20% ΟΛΩΝ των θανάτων παγκοσμίως) κάθε χρόνο παγκοσμίως. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ??

Τα νούμερα της SEPSIS από Lancet εδώ 👉
https://www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736(19)3298…/fulltext…

Σήψη=SEPSIS, που πάει πακέτο και με το Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας, ARDS.

Η απάντηση του ήταν βουβαμάρα και Μούγκα στη Στρούγκα.
Δεν απάντησε ουδέποτε, γιατί

ήξερε ποιο "θεραπευτικό μέσο" υπονοούσα και το ήξερε πριν μας την πέσει ο κοκογιος.

Και στα ............ του αν το συγκεκριμένο "θεραπευτικό μέσο" θα μπορούσε να σώζει πάνω από 8 εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Και επειδή το συγκεκριμένο "θεραπευτικό μέσο" είναι και πάμφθηνο και δεν προσδίδει κανένα κέρδος στους "ιατρούς" έχει φάει τρομερό θάψιμο και φυσικά κανένα από τα μεγάλα αρμόδια λαμόγια της Βιομηχανίας της Υγείας (ΠΟΥ, CDC, Ιατρικές εταιρείες, κλπ) ΔΕΝ το συμπεριέλαβε στα θεραπευτικά πρωτόκολλα των ασθενών με τη ταμπέλα Κοβιντ που έμπαιναν στις ΜΕΘ σε τέτοιες παθολογικές καταστάσεις SEPSIS & ARDS και αυτή η αλγεινή πραγματικότητα αποδεικνύει πως ΟΥΔΕΙΣ αρμόδιος και ειδικός δεν ενδιαφέρθηκε να σώσει έστω και μια ζωή, αντίθετα έδωσαν το Οκ σε πληθώρα πειραματικών σκευασμάτων με γελοίες μελέτες και γελοία δεδομένα (που απέδωσαν τεράστια κέρδη φυσικά) που πλείστα εξ αυτών είχαν αποδειχθεί ακριβώς επικίνδυνα και τοξικά (ένα εκ αυτών ήταν το αποτυχημένο φάρμακο για εμπολα Remdesivir του Σωτήρα Fauci).

Το θεραπευτικό μέσο που αναφέρομαι είναι η ενδοφλέβια χορήγηση Βιταμίνης C σε υπερ-φυσιολογικες δόσεις (ενημερωτικά για να γνωρίζετε, άνθρωποι που βρίσκονται σε τέτοιες παθολογικές καταστάσεις Σήψης, έχουν τόσο χαμηλά επίπεδα βιταμίνης C στο πλάσμα αίματος που υποδηλώνουν Σκορβουτο).

Ενα δεύτερο έγκλημα της διεφθαρμένης και διεστραμμένης ιατρικής βιομηχανίας είναι αυτα που έκαναν οι "γιατροί" στη συγκεκριμένη κλινική δοκιμή, για να υποβαθμίσουν και να αποκρύψουν σε κάποιο βαθμό το τεράστιο όφελος της ενδοφλέβιας χορήγησης βιταμίνης C.

1ον δεν έθεσαν ως πρωταρχικό μετρήσιμο αποτέλεσμα τη θνητότητα, αλλά έθεσαν ένα μαθηματικό δείκτη, το λεγόμενο SOFA score ((Sequential Organ Failure Assessment (SOFA) Score predicts ICU mortality based on lab results and clinical data.)).

2ον το πρωτόκολλο της κλινικής δοκιμής είχε θέσει χορήγηση βιταμίνης μόνο για 4 ημέρες και όταν στις 4 αυτές ημέρες η Επιτροπή ασφάλειας των "ανεξάρτητων" ιατρών που παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα γνωρίζοντας ποιοι ασθενείς λαμβάνουν το "θεραπευτικό μέσο" ΑΝ και είδαν ξεκάθαρα πως στην ομάδα που λάμβανε το "θεραπευτικό μέσο" υπήρχαν μόνο 4 Θάνατοι στους 84 σε ΜΕΘ (4.8%) ενώ στην ομάδα που δεν λάμβανε το "θεραπευτικό μέσο" ήταν 19 Θάνατοι στους 83 σε ΜΕΘ (22.9%)
ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ οι εγκληματίες να διακόψουν τη χορήγηση της βιταμίνης και έτσι στο τέλος της χρονικής παρακολούθησης των ασθενών το συνολικό ΤΕΡΑΣΤΙΟ αρχικό όφελος, είχε μειωθεί αν και παρέμεινε σημαντικό και στατιστικά ισχυρό.

Μια αρκετά καλή παρουσίαση της επαίσχυντης πρακτικής εσκεμμένης υποβάθμισης του οφέλους της βιταμίνης C, που ακολούθησαν οι "γιατροί" που οργάνωσαν την κλινική δοκιμή παρουσιάζετε από επιστήμονες σε αυτή την ανάλυση (αν κάνετε ένα search σχετικά θα βρείτε αρκετούς επιστημονες που τα χώνουν επιστημονικά στις μαϊμούδιες που έκαναν οι "γιατροί" στην συγκεκριμένη κλινική δοκιμή)

👉 https://www.frontiersin.org/articles/…/fmed.2020.590853/full

And quote 👉 "Furthermore, given that vitamin C was administered for only four days, it is reasonable to examine the effect of vitamin C on mortality over the same period. By the end of day 4, the mortality rate was 22.9% (19/83) in the placebo group and 4.8% (4/84) in
the vitamin C group, with P = 0.0007. This difference of 18.1 percentage points corresponds to the number needed to treat equal to 5.5 (95% CI: 3.5–12.5)"

Το επαναλαμβάνω
👉👉👉💥💥💥Σις 4 μέρες στην ομάδα που χορήγησαν τις υπερ-φυσιολογικες δόσεις ενδοφλέβιας βιταμίνης C καταγράφηκε μια θνητότητα μόνο 4.8% (πέθαναν 4 από τους 84 ασθενείς) ΕΝΩ στην ομάδα που δεν χορηγήθηκε, η θνητότητα ήταν 22.9% (πέθαναν 19 από τους 83 ασθενείς). Τέτοια τεράστια διαφορά θνητότητας δεν έχει αναδειχθεί με καμία φαρμακευτική παρέμβαση, από τις εκατοντάδες που έχουν δοκιμάσει τις τελευταίες δεκαετίες.

Με τέτοια τεράστια διαφορά θνητότητας σε αυτές τις νοσηρές καταστάσεις για τις οποίες ΔΕΝ έχουν θεραπευτικά φάρμακα (αν και δοκιμάζουν αβέρτα διαφορά εδώ και δεκαετίες) το να διακόψεις τη χορήγηση του θαυματουργού "θεραπευτικού μέσου" είναι κυριολεκτικά ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, αλλά οι ειδικοί θα σας πούνε πως ακολούθησαν το πρωτόκολλο.

Αυτά τα ολίγα για την $μπιστημη$ και τους αντιπροσώπους της που έχει γίνει η ΝΕΜΕΣΙΣ της ανθρωπότητας εδώ και δεκαετίες όπως μας προειδοποίησε ο Ivan Illich

"Medical Nemesis 40 years on: the enduring legacy of Ivan Illich.
Ivan Illich's attack on modern medicine, Medical Nemesis, appeared in 1974. The book famously opened with the statement: 'The medical establishment has become a major threat to health."

Η αναφερόμενη μελέτη εδώ, από το 2019, προ κοκογιου

"CITRIS-ALI Randomized Clinical Trial"
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2752063

Υπόψιν ότι και άλλες μελέτες έχουν αναδείξει παραπλήσιο όφελος ως προς την θνητότητα και τα δεδομένα είναι υπεραρκετά εδώ και χρόνια για να εισαχθεί η ενδοφλέβια χορήγηση Βιταμίνης C σε όλους τους ασθενείς σε τέτοιες παθολογικές καταστάσεις στις ΜΕΘ (Και όχι μόνο, αφού βοηθάει και στη καταπολέμηση των προβλημάτων και των παθολογικών καταστάσεων που δημιουργεί η Υπεροξια, η Υπεροξυγονωση).

Για αυτό το επίσης ιατρογενη πρόβλημα είχα παρουσιάσει δεδομένα εδώ 👉 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=232606685568906&id=100064587270125

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
    Άρχισαν τα όργανα..

    https://twitter.com/cioc_m/status/1515412020379754502?cxt=HHwWjIC9sYPN6YcqAAAA

    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ?????
    ΜΠΑ,ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ..........


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »