Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Zero Hedge : Νοσηλείες, θνησιμότητα μειώθηκαν κατά το ήμισυ αφού η πόλη της Βραζιλίας προσέφερε ιβερμεκτίνη σε όλους πριν από τον εμβολιασμό

ΑΠΟ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Στις αρχές της πανδημίας, πριν από τη διάθεση των εμβολίων, η πόλη Itajai της Νότιας Βραζιλίας προσέφερε ιβερμεκτίνη ως προφύλαξη από την ασθένεια.

Μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2020, προσφέρθηκε σε περίπου 220.000 άτομα δόση 0,2mg/kg/ημέρα (περίπου 18mg για ένα άτομο βάρους 200 κιλών) ως προαιρετική θεραπεία για 2 ημέρες, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες.

133.051 άτομα τους αποδέχθηκαν, ενώ 87.466 όχι.

Αφού ανέλυσε τα δεδομένα, μια ομάδα ερευνητών από διάφορα ινστιτούτα της Βραζιλίας, το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και το EAFIT του Κολούμπια κατέληξε στο συμπέρασμα, σε μια προ-τυπωμένη μελέτη του Δεκεμβρίου, ότι τα ποσοστά νοσηλείας και θνησιμότητας μειώθηκαν στο μισό κατά την περίοδο των επτά μηνών στην ομάδα της ιβερμεκτίνης.

Οι συγγραφείς προσάρμοσαν τις σχετικές συγχυτικές μεταβλητές, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας, του φύλου, του

ιατρικού ιστορικού, των προηγούμενων ασθενειών και άλλων καταστάσεων.

Η ανάλυση έρχεται σε αντίθεση με δημοσίευμα του Business Insider τον Οκτώβριο, το οποίο ισχυρίζεται, με βάση τα ανεπίσημα στοιχεία ενός Βραζιλιάνου γιατρού της ΜΕΘ, ότι το πείραμα ήταν αποτυχημένο.

Περιορισμοί της μελέτης:

Οι συγγραφείς σημειώνουν: “Όντας μια αναδρομική ανάλυση παρατήρησης, δεν είναι βέβαιο αν τα αποτελέσματα θα ήταν αναπαραγώγιμα σε μια τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, διπλή-τυφλή κλινική δοκιμή, αλλά πιθανότατα, δεδομένου ότι οι ομάδες των χρηστών ιβερμεκτίνης και των μη χρηστών είχαν παρόμοια δημογραφικά χαρακτηριστικά και τα ποσοστά προσαρμόστηκαν για τις σχετικές συγχυτικές μεταβλητές”.

Είμαστε σίγουροι ότι οι “ελεγκτές γεγονότων” εργάζονται ήδη σκληρά προσπαθώντας να διαψεύσουν το προκείμενο, ωστόσο ίσως θελήσουν επίσης να ρίξουν μια ματιά στο ivmmeta.com – μια μετα-ανάλυση σε πραγματικό χρόνο 70 μελετών, η οποία διαπίστωσε ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί ως προφύλαξη στο 83% των περιπτώσεων. Σε μελέτες με κριτές, βρέθηκε αποτελεσματική στο 70% των περιπτώσεων ως πρώιμη θεραπεία και μόλις στο 39% των περιπτώσεων ως όψιμη θεραπεία.

Όπως σημειώσαμε κατά τη διάρκεια της όλης διαμάχης για την “πάστα αλόγου”:

Ivermectin

Αυτό το ευρέως συνταγογραφούμενο αντιπαρασιτικό που χρησιμοποιείται και στα άλογα έχει δείξει σημαντική αποτελεσματικότητα παγκοσμίως στη θεραπεία ήπιων και μέτριας βαρύτητας περιπτώσεων Covid-19, καθώς και ως προφυλακτικό. Η επαρχία Uttar Pradesh της Ινδίας, με πληθυσμό άνω των 200 εκατομμυρίων κατοίκων, αναφέρει ότι η ευρεία και έγκαιρη χρήση της ιβερμεκτίνης “βοήθησε να διατηρηθεί η θετικότητα [και] οι θάνατοι σε χαμηλά επίπεδα”.

(πηγή, 12 Μαΐου)

Ξεχωριστά, έχουν υπάρξει αρκετές μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από την ινδική κυβέρνηση, οι οποίες διεξήχθησαν κυρίως μέσω του μεγαλύτερου κρατικού δημόσιου ιατρικού πανεπιστημίου τους (AIIMS).

Ο ρόλος της ιβερμεκτίνης στην πρόληψη της λοίμωξης SARS-CoV-2 μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία: (πηγή)

Συμπέρασμα: Η προφύλαξη με δύο δόσεις ιβερμεκτίνης σε δόση 300 μg/kg με κενό 72 ωρών συσχετίστηκε με 73% μείωση της λοίμωξης από SARS-CoV-2 μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για τον επόμενο μήνα.

Η ιβερμεκτίνη ως πιθανή θεραπεία για την ήπια έως μέτρια COVID-19 – Μια διπλή τυφλή τυχαιοποιημένη μελέτη ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο (πηγή)

Συμπέρασμα: Δεν υπήρξε διαφορά στην πρωταρχική έκβαση, δηλαδή στην αρνητική κατάσταση RT-PCR την ημέρα 6 της εισαγωγής με τη χρήση ιβερμεκτίνης. Ωστόσο, ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό ασθενών εξήλθε ζωντανό από το νοσοκομείο όταν έλαβαν ιβερμεκτίνη.

Έκθεση κλινικής έρευνας Ιβερμεκτίνη σε συνδυασμό με δοξυκυκλίνη για τη θεραπεία των συμπτωμάτων του COVID-19: τυχαιοποιημένη δοκιμή (πηγή, διπλή τυφλή τυχαιοποιημένη, με κριτές)

Συζήτηση: Στην παρούσα μελέτη, οι ασθενείς με ήπια ή μέτρια λοίμωξη COVID-19 που έλαβαν θεραπεία με ιβερμεκτίνη σε συνδυασμό με δοξυκυκλίνη γενικά ανάρρωσαν 2 ημέρες νωρίτερα από εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Το ποσοστό των ασθενών που ανταποκρίθηκαν εντός 7 ημερών από τη θεραπεία ήταν σημαντικά υψηλότερο στην ομάδα θεραπείας από ό,τι στην ομάδα εικονικού φαρμάκου. Τα ποσοστά των ασθενών που παρέμειναν συμπτωματικοί μετά από 12 ημέρες νόσου και που παρουσίασαν εξέλιξη της νόσου ήταν σημαντικά χαμηλότερα στην ομάδα θεραπείας από ό,τι στην ομάδα εικονικού φαρμάκου.

Ακολουθούν περισσότερες μελέτες σε ανθρώπους από άλλες χώρες σχετικά με το “απολυμαντικό για άλογα”:

Περού:

στο Περού σε στενή χρονική σύνδεση, ανά κράτος, με θεραπείες με ιβερμεκτίνη (πηγή, με κριτές, Πανεπιστήμιο του Τορόντο, Universidad EAFIT)

Για τις 24 πολιτείες με πρώιμη θεραπεία με ΙVM (και τη Λίμα), η υπερβολική θνησιμότητα μειώθηκε κατά 59% (25%) στις +30 ημέρες και κατά 75% (25%) στις +45 ημέρες μετά την ημέρα της μέγιστης θνησιμότητας. Οι θάνατοι των περιπτώσεων μειώθηκαν επίσης απότομα σε όλες τις πολιτείες εκτός από τη Λίμα

Ισπανία:

Η επίδραση της πρώιμης θεραπείας με ιβερμεκτίνη στο ιικό φορτίο, τα συμπτώματα και τη χυμική απόκριση σε ασθενείς με μη σοβαρή COVID-19: Μια πιλοτική, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή (πηγή, Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, με κριτές)

Ευρήματα: Οι ασθενείς στην ομάδα της ιβερμεκτίνης ανέκαμψαν νωρίτερα από την υποσμία/ανοσμία (76 έναντι 158 ημερών ασθενών- p < 0,001).

Μπενγκλαντές:

Α συγκριτική μελέτη για τη θεραπεία με ιβερμεκτίνη-δοξυκυκλίνη και υδροξυχλωροκίνη-αζιθρομυκίνη σε ασθενείς με COVID-19 (πηγή – με κριτές, αν και δεν χρηματοδοτείται από το κράτος)

Συμπέρασμα: Σύμφωνα με τη μελέτη μας, η θεραπεία με συνδυασμό ιβερμεκτίνης-δοξυκυκλίνης έχει καλύτερη συμπτωματική ανακούφιση, συντομότερη διάρκεια ανάρρωσης, λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες και ανώτερη συμμόρφωση των ασθενών σε σύγκριση με το συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης-αζιθρομυκίνης. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, ο συνδυασμός ιβερμεκτίνης-δοξυκυκλίνης αποτελεί ανώτερη επιλογή για τη θεραπεία ασθενών με ήπια έως μέτρια νόσο COVID-19.

Μια πενθήμερη αγωγή με ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID-19 μπορεί να μειώσει τη διάρκεια της νόσου (πηγή, διπλή τυφλή τυχαιοποιημένη με κριτές, αν και μικρό μέγεθος δείγματος)

Συζήτηση: Μια πορεία 5 ημερών ιβερμεκτίνης οδήγησε σε ταχύτερη κάθαρση του ιού σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο (p = 0,005), υποδεικνύοντας έτσι ότι η έγκαιρη παρέμβαση με αυτόν τον παράγοντα μπορεί να περιορίσει τον πολλαπλασιασμό του ιού εντός του ξενιστή. Στην ομάδα 5 ημερών ιβερμεκτίνης, υπήρξε σημαντική μείωση της CRP και της LDH έως την 7η ημέρα, οι οποίες αποτελούν δείκτες της σοβαρότητας της νόσου.

Γιατί λειτουργεί η ιβερμεκτίνη, ένα “αποπαρασιτωτικό για τα άλογα”; Για αρχή, είναι ένας αναστολέας πρωτεάσης. Είναι ενδιαφέρον ότι το προφυλακτικό Covid-19 της Pfizer 2x/ημέρα που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή είναι επίσης αναστολέας πρωτεάσης.

Ίσως η πιο καταδικαστική απόδειξη υπέρ της ιβερμεκτίνης είναι η θέση του ιατρικού κατεστημένου ότι πρόκειται ουσιαστικά για λάδι φιδιού, παρά το γεγονός ότι το προφίλ της ασφάλειας του φαρμάκου ήταν λαμπρό για δεκαετίες, μέχρι τώρα.

https://www.zerohedge.com/covid-19/hospitalizations-mortality-cut-half-after-brazilian-city-offered-ivermectin-everyone-pre

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »