Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΦΕΡΕ ΟΣΕΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ “ΚΟΒΙΝΤΟΑΜΕΛΕΙΕΣ” ΘΕΣ !! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΑΜΕΛΕΙΕΣ” !! ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΠΟ …ΑΜΕΛΕΙΑ !!! ΣΤΟ ΔΟΛΟ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ !!!

 Screenshot_45

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Έλεγαν ότι απαγορεύονται οι νεκροψίες-νεκροτομές.

Τους έλεγα ότι δεν απαγορεύονται και ότι εκτός από ψεύτες ήταν και υποκριτές αφού με τις νεκροψίες-νεκροτομές θα γνώριζε η ιατρική κοινότητα και τον “άγνωστο” όπως έλεγαν ιό.

Όταν άρχισα να πετυχαίνω τη μία μετά την άλλη τις νεκροψίες-νεκροτομές τότε μόνο παραδέχθηκαν ότι έλεγαν ψέματα και βγήκαν και οι ιατροδικαστικές ενώσεις και είπαν ότι εκτός του ότι δεν απαγορεύονται, πρέπει να γίνονται για να γνωρίσει η ιατρική κοινότητα τον “άγνωστο” ιό, ασχέτως αν για “άγνωστο” αυτό ιό ήταν ήδη σχεδόν όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, όχι τέσσερα, όχι πέντε, αλλά έξι εμβόλια…

Οι εισαγγελείς διέτασσαν προκαταρκτικές εξετάσεις, ασκούσαν διώξεις και παρέπεμπαν στα δικαστήρια πολίτες για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων με αντικείμενο τον ιό και τα εμβόλια.

Τους έλεγα ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί η δημόσια υγεία δεν ήταν στα αντικείμενα του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα. Όταν το είπα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μου είχε πει “γνώμη σας”. Της απάντησα ότι δεν ήταν “γνώμη μου” αλλά ότι το έλεγε ο Ποινικός Κώδικας…

Τον Νοέμβριο άλλαξαν τον Ποινικό Κώδικα και προσέθεσαν τη

δημόσια υγεία στο άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, ομολογώντας ότι είχα δίκιο.

Διευθυντές σχολείων, πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων διευθύνσεων απειλούσαν τους γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στα σχολεία με εισαγγελείς, ποινικές διώξεις και πρόνοιες.

Τους έλεγα ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί έχει καταργηθεί η ποινική διάταξη που προέβλεπε κυρώσεις ώστε ούτε οι πρόνοιες είχαν καμία δουλειά.

Τον Δεκέμβριο επανέφεραν την ποινική πρόβλεψη και δη επί το πολύ αυστηρότερο, ομολογώντας ότι είχα δίκιο.

Έκανα τη μία μετά την άλλη τις μηνύσεις κατά των μελών των εθνικών επιτροπών για αυταπόδεικτα αδικήματα. Έλεγαν ότι είμαι απλά ένας αρνητής δικηγόρος, μετά έγινα ο ηγέτης των αρνητών και αρχηγός των αντιεμβολιαστών και ότι οι μηνύσεις μου είναι “αβάσιμες”.

Πέρσι τον Δεκέμβριο έφεραν το “ακαταδίωκτο” για τις επιτροπές για να τις προστατεύουν από τις “αβάσιμες” μηνύσεις μου. Μία τρύπα στο νερό έκαναν γιατί εγώ δεν τους έχω μηνύσει για “γνώμη” ή “ψήφο” για τις οποίες και μόνο τους προστατεύει το “ακαταδίωκτο”, με το οποίο  το μόνο που πέτυχαν ήταν να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο τελικά βάσιμες ήταν οι μηνύσεις μου και πόσο με φοβούνται.

Επί είκοσι μήνες αποδεικνύω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου σε δεκάδες νοσοκομεία, με μαρτυρίες, έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό, ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές.

Έλεγαν ότι λέω ψέματα και ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου, κανένα όμως νοσοκομείο δεν αντέδρασε, κανένας εισαγγελέας δεν με “μάζεψε”, ενώ ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έκανε την πρώτη απόπειρα για το “ακαταδίωκτο” για τους γιατρούς στα νοσοκομεία που κατά τα λοιπά δεν έχουν τίποτα να φοβούνται αφού τα κάνουν όλα καλά, αγωνίζονται και αυτοθυσιάζονται.

Από τον Σεπτέμβριο έχουν κάνει δέκα απόπειρες να με “βγάλουν από τη μέση”, σπάνε όμως σταθερά τα μούτρα τους, εγώ αποκρούω και συντρίβω τη μία δημοσιογραφική και εισαγγελική σκευωρία μετά την άλλη και συνεχίζω απτόητος να καταγγέλλω τα εγκλήματα, ώστε χθες έφερε τελικά στη Βουλή ο Θάνος Πλεύρης τροπολογία για ασυλία στους γιατρούς στις περιπτώσεις “κοβιντοαμέλειας”.

Μία τρύπα στο νερό κάνουν και πάλι γιατί το πρωτόκολλο του θανάτου δεν εφαρμόζεται από …αμέλεια. Απέδειξαν ξανά πόσο γυμνοί είναι απέναντί μου και πόσο με φοβούνται. Ότι δεν μπορούν να με νικήσουν και να με “βγάλουν από τη μέση”, όση λάσπη και να ρίξουν τα κανάλια, όσες προσπάθειες και να κάνει η ομάδα των επίορκων εισαγγελέων.

Δεν έχω διαβάσει την τροπολογία, μόνο ό,τι έχει δημοσιευτεί έως τώρα στα Μ.Μ.Ε. Όταν την πάρω στα χέρια μου θα γράψω αυτά που πρέπει. Και θα κάνω εκπομπή.

Και θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Γιατί θα έχω πολύ “Πλεύρη”.

Και όταν λέω “πολύ” εννοώ πολύ.

Γιατί δεν θα μιλήσω μόνο για την τροπολογία.

Θα μιλήσω και για το βιβλίο του κ. Πλεύρη “από καρδιάς”.

Περιγράφει την εμπειρία του στα νοσοκομεία τότε που είχε διασωληνωθεί και κινδύνευσε να πεθάνει.

Είναι μία περιγραφή πολύ διδακτική.

Για πολλούς λόγους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »