Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ” ΝΟΥΛΗ !! Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ – Ο “ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ !! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !! ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !! ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ !!

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Αντώνιος Ελευθεριάνος.

Ειρήνη Χρυσικού.

Γεώργιος Νούλης.

Αυτή είναι η η ομάδα των επίορκων της Ευελπίδων  που εκτέλεσε το σχέδιο εξόντωσής μου με εντολή Μαξίμου και την πλήρη κάλυψη του Βασιλείου Πλιώτα.

Ο τελευταίος που εντάχθηκε στο σχέδιο αυτό που εκτελέστηκε μέσα σε ελάχιστα 24ωρα μεταξύ 16 και 22 Νοεμβρίου, ήταν ο Γεώργιος Νούλης. Ο οποίος είχε αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει την 1η Σεπτεμβρίου η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Μία εντολή από μία εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση εναντίον ενός δικηγόρου που είχε εξαπολύσει άπειρες δημόσιες επιθέσεις εναντίον της μέχρι εκείνη την ώρα και την είχε μηνύσει 43 μέρες πριν, στις 19 Ιουλίου, συμπεριλαμβάνοντάς στη στη λίστα των μηνυθέντων στη μήνυση των 4.311 σελίδων για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ένας Γεώργιος Νούλης που κατακλύστηκε από στημένες σε βάρος μου καταγγελίες μέσα σε ελάχιστα 24ωρα στις αρχές Σεπτεμβρίου από κόλακες του κράτους και πράκτορες του παρακράτους. Δύο παρακρατικά emails στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μία ανώνυμη επιστολή “αγανακτισμένου πολίτη” στην Παπαγεωργακοπούλου και η

άθλια αναφορά στον Βασίλη Πλιώτα του Παναγιώτη Καρίπογλου, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, ο οποίος είδε φως στον βούρκο και μπήκε.

Ένας Γεώργιος Νούλης ο οποίος με παρακολούθησε να δέχομαι τις επιθέσεις των μέσων μαζικής εξαπάτησης, να τα αφήνω να ξεράσουν και τα υπολείμματα της χολής τους και μετά να τα συντρίβω δημοσιοποιώντας τα μηνύματα που αντάλλαξα με την άτυχη Αντιγόνη, από τα οποία απεδείχθη ότι ήμουν εγώ αυτός τελικά που την έπεισε να διασωληνωθεί, από τα οποία απεδείχθη ότι ήταν η Αντιγόνη που ζητούσε επιτακτικά από τον αδελφό της και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μιρμίρογλου, να αρνηθούν τη διασωλήνωση, και όχι το αντίστροφο, από τα οποία απεδείχθη ότι πράγματι οι γιατροί είχαν πιάσει κουβέντα με την Αντιγόνη για τη διασωλήνωση χωρίς αυτή να έχει ενδείξεις διασωλήνωσης, καταρρακώνοντας τη ψυχολογία της.

Ένας Γεώργιος Νούλης ο οποίος έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει το πρώτο τότε σχέδιο εξόντωσής μου, καλώντας τους δύο ιατρούς που είχαν την ευθύνη της νοσηλείας της Αντιγόνης στον Ευαγγελισμό, προσδοκώντας “καταδικαστικές” καταθέσεις εναντίον μου.

Για να έρθουν στα χέρια του οι καταθέσεις αυτές και να διαπιστώσει ότι μία όλη κι όλη φορά αναφέρθηκε το όνομά μου, και αυτή στην παράθεση του διαλόγου που είχε ο γιατρός Βασίλειος Βλαχάκης με τον Αλέξανδρο Μιρμίρογλου. Ο γιατρός κατέθεσε απλώς ότι ο Αλέξανδρος του ανέφερε ότι δικηγόρο τους έχουν τον Νίκο Αντωνιάδη που “έχει σώσει πολλούς ασθενείς από τη διασωλήνωση”. Τίποτα άλλο.

Για να έρθουν στα χέρια του οι καταθέσεις των γιατρών και να διαπιστώσει ο επίορκος ότι δεν κατέθεσαν ότι υπήρξε καθυστέρηση στη διασωλήνωση. Ούτε ένα λεπτό. Και ότι μάλιστα όταν τελικά, κατά τους ίδιους, η Αντιγόνη είχε “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης” (χωρίς όμως να αναφέρουν και τις σχετικές τιμές, ώστε ως μόνη τιμή που γνωρίζουμε μέχρι αυτή την ώρα παραμένει η τιμή που μου ανέφερε η Αντιγόνη στο προτελευταίο μήνυμά της πριν τη διασωλήνωση: 92-94…), την διασωλήνωσαν χωρίς καμία καθυστέρηση με έγγραφη συναίνεση του αδελφού της Αντιγόνης και με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος τους είπε να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη κρίνουν σκόπιμο “ανεξαρτήτως της βούλησης της ασθενούς (…), αφού όμως την είχα εγώ προηγουμένως πείσει την Αντιγόνη να διασωληνωθεί αλλά όταν έψαχνε τους γιατρούς να τους το πει αυτοί ήταν εξαφανισμένοι επί ώρες.  Και ότι ακόμα καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, πολλώ μάλλον όταν αντάλλαξα εγώ τα μηνύματα με την Αντιγόνη από την 21η Αυγούστου στις 9:14 π.μ. (πρώτο δικό μου μήνυμα σε απάντηση του δικού της στις 3:28 π.μ. – τα γνωστά ξημερώματα που ασκούνται οι περισσότερες πιέσεις για τις διασωληνώσεις) μέχρι το τελευταίο αναπάντητο μήνυμα που της έστειλα την 22α Αυγούστου στις 3:58 μ.μ.

Θυμίζω ότι ο θάνατος επήλθε μετά από δέκα μέρες. Δύσκολο ούτως ή άλλως να βρεθεί κάποιος και να πει ότι έφταιγε η καθυστέρηση στη διασωλήνωση αν είχε υπάρξει τέτοια καθυστέρηση.

Αλλά δεν υπήρξε.

Φυσικά, οι γιατροί δεν με …συμπάθησαν ούτε με αγάπησαν ξαφνικά και αποφάσισαν να με “βοηθήσουν”. Τον εαυτό τους προστάτευσαν. Αυτό που δεν έκανε 1,5 περίπου μήνα αργότερα ο Νίκος Καπραβέλος. Τους είχα προειδοποιήσει ότι αν ισχυριστούν ότι ο θάνατος προκλήθηκε λόγω “καθυστέρησης” στη διασωλήνωση την αποκλειστική ευθύνη στην περίπτωση αυτή θα την είχαν οι ίδιοι αφού το ίδιο το νοσοκομείο και τα Μ.Μ.Ε. έλεγαν ότι όταν διασωληνώθηκε αυτό έγινε με επέμβαση του εισαγγελέα ώστε αυτό που ζήτησαν τότε (επέμβαση εισαγγελέα) θα μπορούσαν να το είχαν κάνει νωρίτερα εάν υπήρχε πράγματι ανάγκη διασωλήνωσης νωρίτερα.

Δεν υπήρξε όμως. Είναι κατηγορηματικοί σε αυτό οι γιατροί στις καταθέσεις τους. Καμία καθυστέρηση, καμία επικοινωνία δική μου με αυτούς, καμία αναφορά στην επικοινωνία μου με την Αντιγόνη Πανταζή.

Παίρνει στα χέρια του λοιπόν τις καταθέσεις αυτές ο επίορκος και σταματά κάθε άλλη ενέργεια. Γιατί διαπίστωσε ότι δεν βγαίνει. Και ότι αν θα συνέχιζε την προκαταρκτική αυτό θα έπρεπε να γίνει προς την κατεύθυνση της αναζήτησης των ευθυνών των γιατρών του Ευαγγελισμού, να ζητήσει ολόκληρο τον ιατρικό φάκελο της Αντιγόνης Πανταζή και να διατάξει πραγματογνωμοσύνη με κυρίαρχο ζήτημα τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες έγινε η διασωλήνωση, αφού η μόνη αναφορά σε αυτές στη δικογραφία είναι η “απόλυτη ένδειξη” χωρίς όμως καμία αναφορά στο οξυγόνο, στα αέρια του αίματος, στο ph, στο διοξείδιο, στις αναπνοές και στην εικόνα της αξονικής.

Και έτσι έμειναν οι πράκτορες να “διαμαρτύρονται” για τον Νούλη που καθυστερεί. Μόνο οι πράκτορες. Τα Μ.Μ.Ε. κατάλαβαν και έπιασαν τα επόμενα. Εκταφές, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 37χρονη στην Καλαμάτα, Πασχαλίνα Γαζή. Και μετά και την τελευταία σφαλιάρα ανέλαβε δράση η ομάδα των επίορκων της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Με την παράνομη προκαταρκτική της Ειρήνης Χρυσικού και τη στημένη σύλληψη του Αντώνη Ελευθεριάνου. Και τα δύο, η κλήση για έγγραφες εξηγήσεις από την Χρυσικού και η σύλληψη από τον Ελευθεριάνο, μέσα σε εκείνα τα 24ωρα στο δεύτερο 15ήμερο του Νοεμβρίου που φαίνεται πια πως αποκτούν εφιαλτικές διαστάσεις για τους επίορκους.

Και αρχίζουν να πέφτουν οι νέες σφαλιάρες. Αυτή τη φορά στους εισαγγελείς. Το σφυροκόπημα στην Χρυσικού, τον Ελευθεριάνο και την Παπαγεωργακοπούλου. Με το δίδυμο Χρυσικού – Παπαγεωργακοπούλου να δέχεται και δεύτερο σφυροκόπημα για τη ψευδή βεβαίωση στην εντολή για νεκροψία-νεκροτομή στην Άννα Ψυχογυιού.

Οπότε αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Έπρεπε να επιστρατευτεί ο Νούλης και η δικογραφία του Ευαγγελισμού.

Ο πανικός όμως είναι γνωστό ότι είναι κακός σύμβουλος. Ώστε μετά τον Αη Βασίλη με τους μάγους και τα δώρα Χρυσικού – Ελευθεριάνου, θυσίασαν τον Νούλη και έκαναν ομαδικό χαρακίρι.

20 Νοεμβρίου, πενήντα μέρες μετά τις καταθέσεις των γιατρών που απέκλεισαν κάθε περίπτωση να στραφεί η ομάδα των επίορκων εναντίον μου, ο Γεώργιος Νούλης κάνει το απενοημένο διάβημα και παρασύρει όλη την ομάδα στον γκρεμό.

Δίνει την εντολή που βάζει τους τίτλους του τέλους στην εγκληματική δράση των επίορκων της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Με καλεί για έγγραφες εξηγήσεις για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών !

Εμένα! Για παράβαση του 285 !

Με το ένα πόδι πλέον στο κενό, έτοιμοι να πέσουν.

301 Ποινικού Κώδικα:

Συμμετοχή σε αυτοκτονία !!

Ήταν φανερό ότι το είχαν πάρει απόφαση.

Ώστε έρχεται η πτώση:

306 παρ. 1, 2 Ποινικού Κώδικα:

Θανατηφόρα έκθεση !!!

Με τα στοιχεία, τα δεδομένα και τις καταθέσεις των γιατρών του Ευαγγελισμού που είχε μπροστά του ο επίορκος αποφασίζει να με καταστήσει ύποπτο για τον θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή, 50 μέρες μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής.

Γιατί αυτή την εντολή πήρε. Από την αρχηγό της ομάδας των επίορκων. Η οποία πήρε εντολή από το Μαξίμου. Από τον Μητσοτάκη. Με τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υφυπουργό στον πρωθυπουργό Γιάννη Οικονόμου να βγαίνει τις ίδιες αυτές ημέρες και να μιλάει για τον “ορισμό” της διασποράς ψευδών ειδήσεων στην υπόθεση της στημένης σύλληψής μου απαιτώντας την καταδίκη μου, με την απροκάλυπτη και ξεδιάντροπη αυτή παρέμβασή του στην “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη.

Αφού όμως ο Νούλης με καθιστά ύποπτο και με εκθέτει σε δίωξη για κακουργηματική πράξη, κατέστησε εαυτόν υπόλογο για τη μόνη πραγματική κακουργηματική πράξη που έχει τελεστεί εδώ:

Την κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας κατά το άρθρο 239 του Ποινικού Κώδικα.

Αυτή η δημοσίευση είναι μόλις η αρχή. 

Όλη η Ελλάδα θα παρακολουθήσει την τελική επίθεσή μου στην άθλια ομάδα των επίορκων της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Όλη η Ελλάδα θα με παρακολουθήσει να βάζω τους τίτλους τέλους στην εγκληματική δράση της.

Ως εδώ ήταν με αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »