Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Το Forbes παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA αλλοιώνουν το DNA και στη συνέχεια αλλάζει τον τίτλο του άρθρου

γράφει ο Jim Hoft

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Forbes τη Δευτέρα, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης παραδέχτηκαν ότι τα εμβόλια COVID αλλάζουν το DNA σας αλλά μόνον έμμεσα και αυτό είναι καλό.

Το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο του Steven Salzberg με τίτλο: «Ναι, το εμβόλιο αλλάζει το DNA σας. Λιγουλάκι. Αυτό είναι καλό πράγμα».

Το Forbes αργότερα άλλαξε τον τίτλο του άρθρου σε : «Τα εμβόλια Covid δεν αλλάζουν το DNA σας – βοηθούν στην επιλογή κυττάρων για την ενίσχυση της ανοσολογικής σας αντίδρασης». Μετά την κριτική που δέχτηκε από τη

οπαδούς της «θρησκείας των εμβολίων», ο συγγραφέας άλλαξε τον τίτλο για να τονίσει ότι τα εμβόλια «δεν αλλάζουν το DNA σας», χωρίς όμως να αλλάξει το περιεχόμενο του άρθρου

Το Blaze Media ανέφερε: «Ο Τσάντσελιν δεν είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν σχέση με την τρομοκρατία:

Το Forbes δεν δημοσίευσε κανένα σημείωμα του συντάκτη ή άλλη εξήγηση για την αλλαγή. Ενώ ο αρχικός τίτλος συνόψιζε το επιχείρημα του Salzberg, ο νέος τίτλος φαίνεται να αντιφάσκει ελαφρώς με όσα έγραψε.

Ο Salzberg έγραψε το άρθρο ως απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε «ένα από τα κοινά τροπάρια» σχετικά με τα εμβόλια που διαδίδονται από όσους αντιτίθενται στη λήψη τους: Ότι τα εμβόλια μπορούν να αλλάξουν ή να αλληλεπιδράσουν με το DNA σας.

Το CDC καταγράφει αυτόν τον ισχυρισμό ως έναν κοινό «μύθο» σχετικά με τα εμβόλια.

Ο Salzberg εξήγησε ότι τεχνικά το CDC «έκανε λάθος» στην προσπάθειά του να δώσει μια απλή διάψευση του ισχυρισμού για το DNA. Περιέγραψε πώς το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ανταποκρίνεται σε παθογόνα όπως ο ιός SARS-CoV-2, επιλέγοντας αντισώματα που μπορούν να αναγνωρίσουν το παθογόνο, να συνδεθούν με αυτό και να το καταστρέψουν.

«Ο τρόπος με τον οποίο το κάνει αυτό είναι πραγματικά μάλλον εκπληκτικός: πολλά μικρά κομμάτια του DNA σας κόβονται και κολλιούνται μεταξύ τους, σε εκατομμύρια συνδυασμούς, και το καθένα παράγει ένα διαφορετικό αντίσωμα. Τελικά, ένα από αυτά τα αντισώματα «αναγνωρίζει» το παθογόνο (προσδένεται σε αυτό)», έγραψε ο Salzberg.

Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι τα επιτυχημένα αντισώματα «θυμούνται» από το ανοσοποιητικό σύστημα ως ειδικά κύτταρα -που ονομάζονται Β-κύτταρα- τα οποία έχουν ελαφρώς τροποποιημένο DNA.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Πηγή άρθρου: the gateway pundit

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

https://kanenazori.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »