Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Φτιάχνουν νόμο για να παίρνουν τα παιδιά των «αρνητών» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα!

Σε πρωτόγνωρες καταστάσεις εισέρχεται η χώρα με ευθύνη την κυβέρνησης Μητσοτάκη που μετά τον νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό τώρα σκοπεύουν να παίρνει και  τα παιδιά από τους γονείς που θεωρούνται «αρνητές» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα.

Μέχρι και την αφαίρεση γονικής μέριμνας θα φτάνουν οι ποινές με τη νέα ρύθμιση για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Το φαινόμενο έχει γιγαντωθεί τον καιρό της πανδημίας από τους αρνητές, κάποιοι εκ των οποίων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολεία εξαιτίας των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Μιλώντας στον Real FM, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ξεκαθάρισε πως τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά και πως η κυβέρνηση ετοιμάζει ρύθμιση του νομοθετικού πλαισίου που θα κάνει το αδίκημα και πάλι πλημμέλημα και θα προβλέπει σοβαρότετες ποινές.

«Υπάρχει ένα κανονιστικό πλαίσιο. Αν δεν πρασινίζει η πλατφόρμα του edupass δεν μπορεί να μπει στο σχολείο. Αλλιώς καταγράφονται οι απουσίες. Εμείς με σύνεση και με

πειθώ, λέμε στους διευθυντές να πείθουν τους γονείς. Όταν ξεφεύγουν οι απουσίες ξεφεύγουν των παιδαγωγικών αρμοδιοτήτων και επεμβαίνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Από το 2017 υπάρχει νομοθετικό κενό. Κάνουμε τομές και παρεμβάσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηηση και επίκειται ρύθμιση που θα μετατρέπει το πταίσμα σε πλημμέλημα με 2 χρόνια φυλάκιση, χρηματικό πρόστιμο και αν κρίνει και ο εισαγγελέας μέχρι και αφαίρεση γονικής μέριμνας.

Καταλαβάινετε δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοια αδιανόητα φαινόμενα οι ίδιοι οι γονείς να στερούν τη μόρφωση των παιδιών για υποθέσεις που δεν θα έπρεπε καν να συζητούμε. Θα λείψει αυτό το θέμα και ήδη κάποια φαινόμενα μεμονωμένα περιορίζονται συνεχώς και μόνο στο άκουσμα πως θα υπάρχουν τέτοιες συνέπειες.

Δεν θα χαϊδεύουμε πια τον καθένα».

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Πώς ο σύζυγος της Ursula von der Leyen έγινε το κύριο πιόνι στην υπόθεση Pfizer αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων

    Pfizer/Vanguard/Ursula: εγκληματική διαφθορά!


    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fangelovalidiya%2Fstatus%2F1466750241093341198&widget=Tweet

    ----------------

    https://mediazone.zonefr.com/news/pfizer-vanguard-ursula-corruption-criminelle-523

    ======


    Adrian ONCIU | Ρουμανία | Καταγγέλλει το αδιαφανές συμβόλαιο εμβολίων $36 δις μεταξύ Pfizer και EU

    https://rumble.com/vq7ml7-adrian-onciu-36-pfizer-eu.html

    Ο σύζυγος της Ursula Von der Leyen είναι ο άνθρωπος κλειδί στη διαπραγμάτευση του συμβολαίου της Pfizer με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Ενώ ο Heiko Von der Leyen, εκτός και από γνωστός γιατρός από το Ανόβερο, έγινε μέτοχος της Big Pharma μέσα σε μια νύχτα και παίρνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες απόδοσης, η σύζυγός του Ursula, επιβάλλει λογοκρισία και τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους.



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »