Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΣΟΚ! Η Παναγία Τρανσέξουαλ!

 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το κούνημα του θυμιατού των...

Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
με το θυμιατήρι του Σαμανισμού είναι μόνον μια ιδεολογική πρόθεση νομιμοποίησης
της μονομερής ιμπεριαλιστικής παρέμβασης, είναι στ' αλήθεια μια περίπτωση απελπισίας.
Με αυτούς που μπερδεύουν τους αγγέλους με τους διαβόλους
δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία θεολογική αντιπαράθεση»
Costanzo Preve, La quarta guerra mondiale (Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος), εκδόσεις Veltro, 2008, σελ. 172

Αν αυτό συνέβαινε για τη θρησκευτική πίστη του οποιουδήποτε πολίτη του πλανήτη θα είχαμε επανάσταση, αλλά είναι φυσιολογικό για της "πολιτισμένη" Ευρώπη του 4ου Ράιχ! Άλλωστε, ήδη έχουμε δείγματα γραφής για τη νέα κανονικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό το τέρας του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Η Παναγία γίνεται τρανσέξουαλ! Ο "κοινωνικός/η αγωνιστής/α" Riccardo Simonetti, Ειδικός Πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+ -(τις κοινότητες που

περιλαμβάνουν ομοφυλόφιλους, λεσβίες, αμφιφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, άφυλους κ.α.π. συνανθρώπους μας)-, παρουσίασε την Παναγιά σε τρανς εκδοχή.


Το πρωτοσέλιδο του μηνιαίου γερμανικού περιοδικού με την Παναγία τρανσέξουαλ:
"Siegessäule" Φυσικά αναμένεται η Ε.Ε. να ανακοινώσει πως ήταν μια πρωτοβουλία του/της ιταλογερμανού/ιταλογερμανίδας ακτιβιστή/ας και δεν είναι επίσημη πολιτική της ΕΕ, αλλά εκφράζει προσωπικές απόψεις του Ειδικού Πρεσβευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+. Φυσικά για τα δικαιώματα όσων πολιτών δεν επιθυμούν έγχυση πειραματικού γενετικού φαρμάκου στο σώμα τους... δεν υπάρχουν πολιτικές δικαιωμάτων.

Ας θυμηθούμε, δύο κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη, για να κατανοήσουμε τι σημαίνει σήμερα "Πολιτική ορθότητα" (Political correctness) για το νεοναζιστικό καθεστώς που οικοδομούν στην Ευρώπη, με τα "πιστοποιητικά εμβολιασμένου", τη βία και καταστολή, που κάνουν το ναζισμό να παίρνει σήμερα τη ρεβάνς με τις πολυεθνικές Big Pharma και το θεϊκό μπόλι.

 

* Προς το παρόν να με φωνάζετε Χούλια

* Αυτό το φασιστικό σίχαμα δήλωσε ανοιχτά, ότι θέλει να καταργήσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης

 

28 Δεκέμβρη 2018: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου

πηγή

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »