Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ RASSID BUTTAR

ΒΙΝΤΕΟ


Μήνυμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για να μην χαθεί η Ανθρωπότητα. Τρίλεπτο συγκλονιστικό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! 

Με ένα τρίλεπτο συγκλονιστικό βίντεο, ο παγκοσμίου φήμης ιατρός RASSID BUTTAR, καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει.

Τον δόκτορα RASSID BUTTAR, τον γνωρίσαμε σχεδόν από τις πρώτες μέρες της επιβολής  του παγκόσμιου πανικού, για τον κορονοϊό.

Ήταν από τις πρώτες φωνές αντίδρασης και αντίστασης στην προσπάθεια όλων των κυβερνήσεων να
ενσπείρουν τον τρόμο και τον πανικό για μια ασθένεια που έχει μικρότερη ισχύ ακόμα και από μια απλή γρίπη.

Στην συνέχεια, πολλοί έγκριτοι και …παγκοσμίου φήμης γιατροί πρόσθεσαν την φωνή τους, αντιδρώντας στην επιβολή της καμπαλίστικης ελίτ πάνω στην άγνοια των λαών και στην παγκόσμια καραντίνα…

Σήμερα, ο δόκτωρ RASSID BUTTAR, πάει ένα βήμα παραπέρα…

Με ένα τρίλεπτο συγκλονιστικό βίντεο, ο παγκοσμίου φήμης ιατρός RASSID BUTTAR, καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει.

Το βίντεο έχει μεταφραστεί… και προσωπικά, ευχαριστώ την μεταφράστρια, γιατί επιτελεί ουσιαστικό έργο συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια αφύπνισης, που δίνουμε πολλοί.

Καλλιόπη Σουφλή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.