Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Τα πειράματα του Bill Gates με τα εμβόλια, με τις "πλάτες" του ΠΟΥ

Στις 8 Απριλίου, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ιστορία της ενασχόλησης του Μπιλ Γκέιτς με την ιατρική και συγκεκριμένα με τους εμβολιασμούς. 

Μια εξιστόρηση με στοιχεία, που μπορεί και να εξηγεί πώς και γιατί ο κ. Γκέιτς, με τη συνέργεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έχει φτάσει να είναι ο "αρχιστράτηγος" στη "μάχη" για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Τα εμβόλια, για τον Μπιλ Γκέιτς, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία, η οποία τροφοδοτεί τις πολλές επιχειρήσεις του που σχετίζονται με εμβόλια (ανάμεσά τους η φιλοδοξία της Microsoft να ελέγξει μια επιχείρηση παγκόσμιου εμβολίου/ταυτότητας) και

να του δώσει έναν δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας -την αιχμή του δόρατος του επιχειρηματικού νεοφιλελευθερισμού.

Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται ότι πηγάζει από τη μεσσιανική του πεποίθηση ότι έχει αποστολή να σώσει τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και την επιθυμία του σαν θεός να πειραματίζεται με τις ζωές αυτών που είναι "λιγότερο άνθρωποι" [όπως τους θεωρεί].

Υποσχόμενος να εξαλείψει την πολυομυελίτιδα με $1,2 δις, ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής (ΕΣΕ) και έδωσε εντολή για 50 εμβόλια πολυομυελίτιδας (πάνω από 5) σε κάθε παιδί πριν την ηλικία των 5 ετών. Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς, για μια καταστροφική επιδημία πολυομυελίτιδας εξαιτίας στελέχους του εμβολίου, η οποία παρέλυσε 496.000 παιδιά κατά τα έτη 2000 με 2017. Το 2017, η κυβέρνηση της Ινδίας ανέστειλε την αγωγή μέσω εμβολίων του Γκέιτς και προσέφυγε νομικά εναντίον του και των συνεργατών του στην ΕΣΕ. Τα περιστατικά παράλυσης λόγω πολυομυελίτιδας έπεσαν κατακόρυφα. Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απρόθυμα παραδέχτηκε ότι η παγκόσμια έξαρση πολυομυελίτιδας είναι κυρίως από στέλεχος εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το πρόγραμμα εμβολιασμών του Γκέιτς. Οι πιο τρομερές επιδημίες στο Κογκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν, όλες συνδέονται με τα εμβόλια του Γκέιτς. Μέχρι το 2018, τα 3/4 των κρουσμάτων πολυομυελίτιδας παγκόσμια, συνδέονταν με τα εμβόλια του Γκέιτς.

Το 2014, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων για τον HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) που αναπτύχθηκαν από τις εταιρείες GSK και Merck, σε 23.000 κορίτσια σε απομακρυσμένες περιοχές της Ινδίας. Περίπου 1.200 από αυτά τα κορίτσια υπέφεραν από σοβαρές παρενέργειες, όπως αυτοάνοσα νοσήματα και διαταραχές της γονιμότητας. Επτά από αυτά πέθαναν. Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες της κυβέρνησης της Ινδίας κατηγόρησαν τον Γκέιτς ότι χρηματοδότησε ερευνητές οι οποίοι διέπραξαν κατάφωρες παραβάσεις της δεοντολογίας: άσκησαν πίεση σε ευάλωτα κορίτσια της επαρχίας για να συμμετάσχουν στις δοκιμές, εκφόβισαν τους γονείς τους, πλαστογράφησαν έντυπα συναίνεσης και αρνήθηκαν ιατρική περίθαλψη στα κορίτσια που νόσησαν. Η υπόθεση τώρα βρίσκεται στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε την δοκιμή του πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της εταιρείας GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανά παιδιά και προκαλώντας σοβαρές παρενέργειες, όπως παράλυση, επιληπτικές κρίσεις και φλεγμονώδεις σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά.

[Το κείμενο συνεχίζεται στις εικόνες 2 & 3 της ανάρτησης, στις οποίες αναφέρονται τα παρακάτω:]

Κατά την εκστρατεία της MenAfriVac, το 2002, στην υποσαχάρια Αφρική, οι υπάλληλοι του Γκέιτς εξανάγκασαν σε εμβολιασμό χιλιάδες αφρικανά παιδιά για μηνιγγίτιδα. 50 με 500 παιδιά έπαθαν παράλυση. Οι εφημερίδες της Νοτίου Αφρικής έγραφαν με παράπονο, "Είμαστε τα ινδικά χοιρίδια των κατασκευαστών φαρμάκων." Ο καθηγητής Patrick Bond, εξέχων οικονομολόγος του Νέλσον Μαντέλα, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Γκέιτς ως "αδίστακτες και ανήθικες".

Το 2010, ο Γκέιτς δέσμευσε $10 δις στην υπόσχεση του ΠΟΥ για μείωση του πληθυσμού, εν μέρει, μέσω νέων εμβολίων. Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς είπε σε ομιλία του στο TED ότι τα νέα εμβόλια "θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό". Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ για χημική στείρωση εκατομμυρίων γυναικών, χωρίς τη θέλησή τους, με μια πλαστή εκστρατεία εμβολιασμού εναντίον του τετάνου. Ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν τη φόρμουλα της στειρότητας σε κάθε ένα εμβόλιο που εξέτασαν. Αφού πρώτα αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ τελικά παραδέχτηκε ότι ανέπτυσσε εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία. Παρόμοιες κατηγορίες διατυπώθηκαν και από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.

Μελέτη του 2017 (Morgensen et.al. 2017) έδειξε ότι το δημοφιλές εμβόλιο του ΠΟΥ, DTP (τριπλό εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας, κοκκίτη και τετάνου) σκοτώνει περισσότερα παιδιά στην Αφρική από τις ασθένειες που υποτίθεται ότι αποτρέπει. Οι θάνατοι στα εμβολιασμένα κορίτσια ήταν 10 φορές περισσότεροι από ό,τι στα μη εμβολιασμένα. Ο Γκέιτς και ο ΠΟΥ αρνήθηκαν να ανακαλέσουν το θανατηφόρο εμβόλιο, το οποίο ο ΠΟΥ επιβάλλει σε εκατομμύρια αφρικανά παιδιά κάθε χρόνο.

Οι υποστηρικτές της δημόσιας υγείας σε όλον τον κόσμο κατηγορούν τον Γκέιτς ότι έστρεψε την ατζέντα του ΠΟΥ μακριά από προγράμματα που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν λοιμώδεις νόσους, όπως προγράμματα για καθαρό νερό, υγιεινή, διατροφή και οικονομική ανάπτυξη. Λένε ότι έχει εκτρέψει τους πόρους του Οργανισμού για να εξυπηρετήσει το προσωπικό του φετίχ - ότι η καλή υγεία έρχεται μέσα σε μια σύριγγα.

Εκτός του ότι χρησιμοποιεί τη φιλανθρωπία για να ελέγχει τον ΠΟΥ, την Γιούνισεφ, την GAVI και την PATH, ο Γκέιτς χρηματοδοτεί ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες για να παράγουν εμβόλια, καθώς και ένα τεράστιο δίκτυο ομάδων του φαρμακο-βιομηχανικού μετώπου που μεταδίδουν προπαγάνδα εξαπάτησης, διεξάγουν απατηλές έρευνες, κάνουν παρακολούθηση και ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον όσων είναι διστακτικοί απέναντι στα εμβόλια, και χρησιμοποιούν τη δύναμη και τα χρήματα του Γκέιτς για να φιμώσουν τις διαφωνίες και να επιτύχουν μέσω εξαναγκασμού τη συναίνεση. Στις πρόσφατες, αδιάκοπες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, ο Γκέιτς φαίνεται περιχαρής που η κρίση του COVID-19 θα του δώσει την ευκαιρία να επιβάλει τα τριτοκοσμικά εμβολιαστικά του προγράμματα σε παιδιά της Αμερικής. 

Μετάφραση: Μαντάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »