Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται μα το καουμποϊλίκι μένει

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης ενημέρωσης του ρωσικού υπουργείου Άμυνας υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε σήμερα ότι «Οι κυβερνήσεις των Πολιτειών αλλάζουν, αλλά η μέθοδος εξαπόλυσης πολέμων παραμείνει η ίδια από τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και τη Λιβύη. Και πάλι, με το πρόσχημα μιας επίθεσης για την οποία δεν έγινε αντικειμενική έρευνα, αλλά διατυπώθηκαν ψευδείς ισχυρισμοί, και χρησιμοποιήθηκαν σκηνοθετημένες εικόνες για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη. Η Μαζική αεροπορική επιδρομή Πενταγώνου στη Συρία θυμίζει τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη».

Ο υποστράτηγος Κονασένκοφ προχώρησε ωστόσο σε μια συγκλονιστική καταγγελία. Από λογιστικής απόψεως είπε, η αμερικανική επίθεση είχε αποφασιστεί και σχεδιαστεί πολύ πριν την δήθεν επιδρομή στο σχολείο της η Ιτλίμπ.

«Είναι προφανές», είπε, «ότι η επίθεση με τους πυραύλους Κρουζ εναντίον της αεροπορικής βάσης της Συρίας έχει προετοιμαστεί πολύ πριν από τα σημερινά γεγονότα. Ένα σημαντικό έργο μέτρων της αναγνώρισης, σχεδιασμού, και προετοιμασίας ώστε να καταστούν οι πύραυλοι έτοιμοι για εκτόξευση προηγήθηκε της εκτόξευσης».

πηγή
http://deltio11.blogspot.gr/2017/04/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ