ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Για αυτό το έγκλημα δεν θα μιλήσει κανείς!

Για αυτό το έγκλημα δεν θα μιλήσει κανείς. Αυτό το έγκλημα απέναντι σε αθώα θύματα, τα καθεστωτικά μέσα θα το πνίξουν σαν να μην έγινε ποτέ.

* Οι δημοσιογραφικές πουτάνες (και ΑΠΕ, ΕΡΤ Τελ Αβιβ) δεν θα σου δείξουν αυτά τα δολοφονημένα παιδιά...

πηγή

Πότε θα κάνετε δηλώσεις ξεφτιλισμένοι λακέδες, λινάτσες του 4ου Ράιχ;
Δήλωση 7 πρωθυπουργών του Νότου, 7 μαριονέτες, λακέδες των ιμπεριαλιστών: “Το πλήγμα που
εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στην αεροπορική βάση του Σαϊράτ στη Συρία είχε τον κατανοητό στόχο να εμποδίσει και να αποτρέψει τη διάδοση και τη χρήση τέτοιων όπλων και ήταν περιορισμένο και επικεντρωμένο σε αυτόν τον στόχο” πηγή


700 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος ξεκίνησαν σήμερα απεργία πείνας! Τώρα θα κάνουν δηλώσεις οι "πρωθυπουργοί" της νεοναζιστικής Ευρώπης;Η απεργία πείνας υποστηρίζεται από κρατούμενους των Παλαιστινιακών οργανώσεων Φατάχ, Χαμάς, Λαϊκό Κόμμα Παλαιστίνης (PPP) και το Λαϊκό Μέτωπο του Παλαιστινιακού Αγώνα (PPSF).


"Ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί, βασανιστεί... στις βάρβαρες φυλακές της Βαστίλης της σιωνιστικής αποικιοκρατίας...", επισημαίνει σε επιστολή του Barquzi, που έχει συλλέξει το Παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Maan.


Απόψε στην ΕΡΤ Τελ Αβιβ θα είναι πρώτη είδηση μαζί με τις μαζικές δολοφονίες παιδιών στη Συρία από τους "εξεγερμένους", τους φονιάδες της Ευρώπης του 4ου Ράιχ! 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ