Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δικαιοσύνη: Απόφαση «χάδι» για πρώην Δήμαρχο... Βαρύς ο πέλεκυς για Σώρρα

Πρώην Δήμαρχος υπεξαιρεί 280.000€ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Χρήματος... και τρώει 5 χρόνια φυλακή ...αλλά δεν πάει μέσα ...Θα εξαγοράσει την ποινή και θα πληρώνει και σε δόσεις. Ούτε φυσικά θα του στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματα καθώς δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό.

Ο Σώρρας κατηγορήθηκε για απάτη 100.000€ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Χρήματος κι έφαγε 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή, που πρέπει να εκτίσει και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια.
Είναι προφανές ότι ο Σώρρας είχε πιθανότητες να μπει στη Βουλή κι η Δικαιοσύνη είπε να δώσει ένα χέρι στο Σύστημα, να σκορπίσει το κοπάδι του για να να επιστρέψει στα γνωστά μαντριά, ώστε η "Δημοκρατία" να φέρει τα "σωστά" αποτελέσματα στις επόμενες εκλογές. 
Φαίνεται ότι αρκετοί Έλληνες προσπαθούν να εκδικηθούν το
Σύστημα... βάζοντας στη Βουλή τη Σάρα και τη Μάρα, μήπως κι επέλθει το χάος και άρα η ευκαιρία για ανατροπή.



Η ποινή της πενταετούς κάθειρξης μετετράπη σε χρηματική και το ποσό θα αποπληρωθεί σε δόσεις

Σε κάθειρξη 5 ετών καταδικάσθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Δημήτρης Κράλλης.
Ο κ. Κράλλης καταδικάστηκε με ομόφωνη απόφαση για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης σε διάφορες περιπτώσεις στο Δήμο, κατά την περίοδο στην οποία ήταν Δήμαρχος, αλλά ο ίδιος όπως και προηγουμένως, έτσι και τώρα επανέλαβε την θέση του ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες.
Πάντως και η δίκη σε δεύτερο βαθμό (Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε 7 έτη και είχε ασκήσει έφεση) βασίσθηκε σε πολυσέλιδο πόρισμα Οικονομικού Επιθεωρητή που έκανε τους ελέγχους.
Η ποινή της πενταετούς κάθειρξης μετετράπη σε χρηματική και το ποσό θα αποπληρωθεί από τον κ. Κράλλη σε δόσεις. Συνήγορος πολ. αγωγής ήταν ο κ. Αναστάσιος Τζουανόπουλος και υπεράσπισης ο κ. Δημήτρης Τσοβόλας.

Πηγή: www.patrisnews.com
Πηγή: amaliadanews.gr

Πηγή: iefimerida.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »