Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Εμείς θα πληρώσουμε και για τις «ματωμένες φράουλες»

Θυμάστε το επεισόδιο στη Μανωλάδα που κατά περίεργο τρόπο ενεργοποίησε τους γνωστούς «αυτόκλητους» δικαστές και «επαναστάτες» του Soros Indymedia; Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ...επέβαλε πρόστιμο στην Ελλάδα ...σ' εμάς δηλαδή, για ένα επεισόδιο που αφορούσε έναν εργοδότη και τους εργαζόμενούς του.

Πηγή: newpost.gr

Για μια καθαρά ιδιωτική υπόθεση θα πληρώσουμε εμείς πάλι... όπως πληρώσαμε για την Κούνεβα, για τον Γρηγορόπουλο και για κάθε ηλιθιότητα που μπορεί να κάνει ένας πολιτικός. Υπολογίστε κανένα εκατομμυριάκι ευρώ στις
 πλάτες μας ακόμα.

Πηγή: news.in.gr

Αυτοί λοιπόν οι «ευαίσθητοι» επαναστάτες Βορείων Προαστίων με τα iphone των 800 ευρώ που συναρμολογούνται από σκλάβους στη FOXCONΝ... είχαν καημό για τα εργασιακά των μεταναστών εργατών γης στη Μανωλάδα! 

Θυμάστε που οι ίδιοι έστελναν συκοφαντικές επιστολές για τις φράουλες της Μανωλάδας σε άπταιστα Αγγλικά σε όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ, όπως το BBC-Agius-Rothschild ...και αυτά επέσπευδαν να τις αναδημοσιεύσουν;

Πηγή: bbc.com

Γιατί άραγε οι ίδιοι δεν είδαν ποτέ τους κακοπληρωμένους μετανάστες που χτίζουν τις βίλες των πολιτικών στη Μύκονο, την Πάρο και τα Βόρεια Προάστια;

Δεν χρειάζεται να αναρωτιώμαστε... Της προσπάθειας κατασυκοφάντησης ολόκληρης της παραγωγής φράουλας της Ελλάδας ηγήθηκαν οι ίδιοι «επαναστατικοί» κύκλοι που έκαψαν την Αθήνα επί Καραμανλή και έγιναν αιτία να ακυρωθούν χιλιάδες τουριστικές κρατήσεις.

Και οι μόνοι που πανηγύριζαν για τις ζημιές που υπέστη η Ελληνική Οικονομία ήταν οι «αυτόκλητοι» επαναστάτες και οι δημοσιογράφοι-πράκτορες που είναι τόσο καλοί επαγγελματίες-εκτελεστές που σαν τσεπώσουν την αμοιβή τους... δεν τους νοιάζει αν θα γκρεμιστεί κι η Ακρόπολη. 
Κόντεψε να καεί η Αρχαία Ολυμπία και οι Δημοσιογράφοι αγωνιούσαν μόνο για το αν θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Τώρα ...εντελώς συμπτωματικά ...τους εργάτες εκπροσώπησε τμήμα της ΜΚΟ του George Soros... Open Society Foundation.

Πηγή: opensocietyfoundations.org

Γιατί κι ο Soros έχει εκφραστεί με πολλή «αγάπη» για τη Ρωσία και τον Πούτιν.

Πηγή: theguardian.com

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ... Μοσάντ... γνωστοί όλοι για τη «φιλανθρωπία» κι «ανιδιοτέλειά» τους.

Και στις δύο περιπτώσεις... σε Κυβέρνηση Καραμανλή και Μανωλάδα ...υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής... η Ρωσία.
Η Ρωσία είναι ο κυριότερος πελάτης της Ελληνικής Φράουλας και το επεισόδιο ήταν απλά μία αφορμή για να εκδικηθούν οι πράκτορες της Δύσης αυτούς που συνεργάζονται με τη Ρωσία ακόμα και κατά τη διάρκεια των κυρώσεων.

Πηγή: agro24.gr

To τι έγινε πραγματικά στη Μανωλάδα φυσικά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Όπως ο μέσος Έλληνας δεν είδε ποτέ τη σφαίρα που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο. Την απέκρυψαν σκόπιμα όλες οι εφημερίδες πλην της Real News γιατί τίποτα δεν έπρεπε να χαλάσει την επίσημη αφήγηση περί ...ΔΟΛΟ-φονίας.



Το MEGA μάλιστα είχε προσθέσει και ψεύτικους ήχους και πυροβολισμούς σε βίντεο που χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία. Ο πράκτορας-διευθυντής του Mega γύρισε και είπε ότι η αλλοίωση ήταν προς το συμφέρον του αστυνομικού γιατί έτσι φαινόταν ότι πυροβόλησε επειδή απειλήθηκε!

Πηγή: news247.gr

Το είπε ο Διευθυντής του γελοίου MEGA στο οποίο όλες οι ειδήσεις που αφορούσαν την Ελλάδα επί Καραμανλή ήταν ...κακές ειδήσεις ...και πάντα τελείωναν με τη φράση... «...με προσωπική ευθύνη του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή».

πηγή
http://antizitro.blogspot.gr/2017/03/blog-post_98.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ