ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Εταιρίες του Δημοσίου θα μπορούν να διεκδικήσουν μονάδες της ΔΕΗ

Το κράτος θα βγάλει στο σφυρί τις μονάδες της ΔΕΗ... και ταυτόχρονα θα μπορεί να τις αγοράζει από τον εαυτό του. Τόσο ηλίθιους μας θεωρούν.

Σκοτώνουν και παραδίδουν τον κρατικό πλούτο σε άφραγκους απατεώνες... ακριβώς όπως έκαναν ο Γιέλτσιν, ο Πινοσέτ... κι άλλοι πράκτορες του Διαφωτισμού των Rothschild.... και για να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, ώστε να μην απεργήσουν αφήνουν ανοιχτό το απίθανο ενδεχόμενο επιστροφής τους στο Δημόσιο.

Άλλωστε με τέτοια ψέματα εκλέχτηκαν... Θα ακύρωναν τις ιδιωτικοποιήσεις δήθεν και έδωσαν τα αεροδρόμια σε εταιρία χωρίς κεφάλαιο.

Γράφει επ' αυτού "ΤΟ ΒΗΜΑ":


Εταιρίες του δημόσιου τομέα θα μπορούν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς για την πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ, εφόσον η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους καταλήξει σ’ αυτό το αποτέλεσμα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), Παναγιώτης Σγουρίδης μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη. 
Ανέφερε ενδεικτικά ότι στους εν λόγω διαγωνισμούς θα μπορούσαν να συμμετάσχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια, τα ΕΛΤΑ κ.ά.
Ο κ. Σγουρίδης σημείωσε ότι στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για την πορεία της διαπραγμάτευσης, η οποία θα μεταφερθεί στα αρμόδια όργανα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εφόσον συζητήσουν, θα αποφασίσουν τη θέση τους» κατέληξε ο κ. Σγουρίδης.

πηγή

http://antizitro.blogspot.gr/2017/03/blog-post_21.htmlΕπίσης,Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ