Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Περί Σβάστικας και άλλων κλεμμένων Ελληνικών Συμβόλων

Δύο βασικά holes του Λογισμικού των πολλών είναι αφενός η ανικανότητα του να μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε μια χρολονογική σειρά και αφετέρου να μπορούν να μετρήσουν την βαρύτητα μιας κατάστασης ή μιας έννοιας. Η Σωστική σήμερα είναι γνωστή ως "Σβάστικα" η οποία είναι ταυτόσημη με τον Χίτλερ. Στην πραγματικότητα η Σωστική δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Χίτλερ.

Για να δούμε μερικά πράγματα για τα Ελληνικά Σύμβολα:

Κατ αρχήν ας ξεκινήσουμε με το βασικό και το εύκολο, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια χρονολογική σειρά!




εδώ βλέπουμε τον Θησέα με τον Μινώταυρο και την Σωστική μέσα σε Μαίανδρο




εδώ βλέπουμε την Σωστική στον Ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο



















Εδώ βλέπουμε την Ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνος με την Σωστική πολύ πριν εμφανιστεί ο Χίτλερ



Εφόσον λοιπόν το σύμβολο αυτό προηγήθηκε του Ναζισμού και του Χίτλερ, σημαίνει είναι ότι δεν είναι δικό τους σύμβολο, ανήκει σε άλλους, ανήκει στους πνευματικούς ιδιοκτήτες, ανήκει στου Έλληνες. Πως λοιπόν μπορεί να είναι ταυτόσημο με τον Ναζισμό αφού αυθαίρετα οι Ναζί το πήραν;


Πόσοι γνωρίζουν ποια ήταν τα 2 επικρατέστερα σύμβολα που θα χρησιμοποιούσαν οι Ναζί; Ήταν η Σωστική και ο Παρθενών. Τελικά επέλεξαν την Σωστική επειδή ήταν εύκολο να αναπαραχθεί από τον απλό κόσμο π.χ. σε επιστολές, τοίχους κτλ.


Φαντάζεστε οι Ναζί να είχαν επιλέξει τον Παρθενώνα; τι θα έλεγαν σήμερα οι "φωστήρες" των ΣοσιαλοΚομμουνοΚρατουμενων ΜΜΕ; να εξαφανίσουμε τον Παρθενώνα από την Ακρόπολη γιατί είναι Ναζιστικός; ότι η Παρθένος θεά Αθηνά ήταν στα SS; θα είχαμε προσθέσει προσωνύμιο "Γκεστάπο Αθηνά";


Είναι δυνατόν κάτι αρχαιότερο να έχει προσωνύμιο ή ιδεολογική ή εννοιολογική ταύτιση με μεταγενέστερο brand; Φασίστας Πλάτων ή Κομμουνιστής Πλάτων ή Μαρξιστής Αριστοτέλης που λένε συχνά πυκνά οι ΑριστεροΚομμουνιστές; Σας φαίνεται απίθανο; δείτε το παρακάτω να πειστείτε









Βέβαια όποιος έχει διαβάσει Αριστοτέλη και συγκεκριμένα τα Πολιτικά του, διακρίνει ότι οι θέσεις του Αριστοτέλους και του Μάρξ έχουν την σχέση όση σχέση έχει το 0 με το 1 ή το true με το false στον προγραμματισμό.


Επίσης η ανικανότητα του να μπορεί κάποιος να βάλει τα πράγματα σε μια χρονολογική σειρά και να μπορεί να μην μετράει την βαρύτητα (ειδικό βάρος) κάποιας έννοιας, έχει ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και τον "Ιστορικό Αναχρονισμό", δηλαδή να κρίνουμε με τα σημερινά δεδομένα το παρελθόν πράγμα που μας απομακρύνει από την Αλήθεια (Αναλήθεια = δυσαρμονία = τραγικά σφάλματα = κακά αποτελέσματα στην ζωή μας). Τέτοια παραδείγματα έχουμε πάρα πολλά όπως την έννοια Έρως και Εραστής - Ερωμένος που αναλύεται στο άρθρο ΕΔΩ.


Φυσικά η άγνοια των εννοιών είναι το νούμερο ένα όπλο για τους Προπαγανδιστές, γι αυτό ο Σωκράτης στα Πλατωνικά κείμενα δίνει έμφαση στους ορισμούς των Εννοιών για την παιδεία των Φυλάκων.


και για να το κάνουμε πιο χονδροκομμένο για να γίνει κατανοητό: είναι δυνατόν κάποιος ληστής να οικειοποιηθεί το δικό σας όνομα, και για την ληστεία που εκείνος διέπραξε με το δικό σας όνομα να τρέχετε εσείς στα δικαστήρια; είναι δυνατόν κάποιος να οικειοποιηθεί το όνομα σας και να πάει σε μια τράπεζα και να σηκώσει τα χρήματα που έχετε στις καταθέσεις σας επειδή απλά και μόνο και εντελώς αυθαίρετα οικειοποιήθηκε κάτι που είναι εντελώς ξένο;





Από κει και πέρα δεν ήταν μόνο οι Ναζί που οικειοποιήθηκαν ΑρχαιοΕλληνικά σύμβολα, το ίδιο έκαναν και αδελφότητες όπως αυτή των Ιλλουμινάτι που πήραν το "Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πάνθ΄ ορά" το γνωστό μάτι μέσα στο τρίγωνο που βρίσκεται και πάνω από την Πυραμίδα στο Δολάριο γράφοντας από κάτω novus ordo seclorum (Νέα Τάξη Πραγμάτων). Όπως θα δούμε παρακάτω είναι λίγο δύσκολο να ονομάσουμε τον Μένανδρο ή τον Ορφέα ή τον Ευριπίδη ή τον Δαμάγητο ως μέλη των Ιλλουμινάτι του Εβραίου Άνταμ Βάισχάουπτ...


Ἔστι Δίκης ὀφθαλμός, ὃς τὰ πάνθ’ ὁρᾷ.


Μένανδρος, Γνῶμαι Μονόστιχοι 219. 4ος αι. π.Χ.





Ὄμμα Δίκης μέλπω πανδερκέος ἀγλαομόρφου,…


Ὀρφικὸς Ὕμνος 62 (LΧΙΙ). 15ος αι. π.Χ.





Ἀλλ’ ἡ Δίκη γὰρ καὶ διὰ σκότου βλέπει.


Εὐριπίδης, απ. 555.2Ν (Οἰδίπους). 5ος αι. π.Χ.





Ὄμμα Δίκης καθορᾷ πάντα τὰ γιγνόμενα.


Δαμάγητος (Παλατ. Ἀνθολ. 7.357.2). 3ος αι. π.Χ.












Επίσης το  "Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος" και το σύμβολο "Γνώμων και Διαβήτης" χρησιμοποιόταν στο Ομακοείον του Πυθαγόρου στον Κρότωνα 2.500 χιλιάδες χρόνια πριν δημιουργηθεί η αδελφότητα των Μασόνων (1717) στην Αγγλία.







Ακόμα:


Η γνωστή σε όλους Σατανιστική Πεντάλφα δεν έχει καμία σχέση με μαγείες και σατανάδες αφού ήταν Πυθαγόρειο σύμβολο το οποίο ονομαζόταν "Πεντάγραμμο" ή "Υγιεία" και αποκωδικοποιούσε τις ισορροπίες μεταξύ των 4 στοιχείων της φύσης και του θείου.



  1. Ύδωρ

  2. Γαία

  3. Ιδέα ή Ιερόν

  4. Ειλή (θερμότητα του ήλιου)

  5. Αήρ


Τα αρχικά των λέξεων αυτών σχηματίζουν τη λέξη «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α».


Ο Σατανάς κάνει το ντεμπούτο του σε ΕβραιοΚεντρικές θρησκείες όπως του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού, πολλούς αιώνες αργότερα από το 600 π.Χ. (περίπου) που έζησε ο Πυθαγόρας και το σύμβολο το οικειοποιήθηκε ο Σατανιστής Eliphas Levi μόλις τον 19ο αιώνα και αργότερα ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά (Church of Satan) στη Καλιφόρνια, Anton Szandor LaVey, το 1966.


Ακόμα:


Ο αριθμός 666 "Σατανοποιήθηκε" από την Εκκλησία αλλά δεν είναι τίποτε περισσότερο από τον άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666), βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας (περισσότερα ΕΔΩ).


Με λίγα λόγια η γνώση (ΔΑΙΜΩΝ) είναι ουδέτερη, εμείς σύμφωνα με τους σκοπούς μας δίνουμε ροή - ροπή προς το "ΕΥ- δαίμων" ή "Κακο - Δαίμων", προς το θετικό ή αρνητικό, προς το καλό ή κακό, προς το Δίκαιον ή Άδικον.



το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ