Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

"Οι ισλαμιστές αντάρτες αναζητούσαν χημικά όπλα για να στήσουν προβοκάτσια"!

Την στιγμή που ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έδωσε έγκριση στους επιθεωρητές του ΟΗΕ να αναζητήσουν στοιχεία για χρήση χημικών οπλων σε όποιο μέρος θεωρούν αυτοί σκόπιμο, αποκαλύπτεται άλλο ένα συγκλονιστικό στοιχείο που δείχνει την προβοκάτσια των ισλαμιστών που οδήγησε στον θανατο τουλάχιστον 355 ανθρώπους (και μάλιστα φιλικά προσκείμενους στο καθεστώς από κτυπήθηκε συνοικία που διαμένει πληθυσμός φιλικά διακείμενος στον Μ.Άσαν):


Χάκερ, υπέκλεψε από server βρετανικής εταιρίας εμπορίας όπλων, της Britam Defence, την ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα σε δυο ανώτατα στελέχη, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι οι ισλαμιστές αναζητούσαν χημικά όπλα για να ενοχοποιηθεί το καθεστώς!


Στην αλληλογραφία των στελεχών της Britam Defence, αποκαλυπτόταν, ότι η εταιρία είχε δεχθεί δελεαστική προσφορά για να παραδώσει στην πόλη Χομς της Συρίας χημικά όπλα, σοβιετικής παραγωγής από το οπλοστάσιο της Λιβύης, ίδια με αυτά που διέθεταν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις. Θα τα εκτοξευαν για να χρεωθεί το καθεστώς την χρήση των χημικικών αυτών.


Στο mail αναφέρεται ότι η αμερικανική πλευρά είχε
γνώση του σχεδίου και μάλιστα το έχει εγκρίνει! Τη χρηματοδότηση της επιχείρησης θα την αναλάμβανε το Κατάρ, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παράγοντα αποσταθεροποίησης στις αραβικές χώρες, με δεδομένο τον φανατισμό του ισλμαιστή ηγέτη του Αλ Θάνι!


Διαβάστε ολόκληρη την συνομιλία μεταξύ των δύο στελεχών της Britam του υπεύθυνου ανάπτυξης της εταιρείας David Goulding και του ιδρυτή της εταιρείας Philip Doughty.


It reads: 'Phil... We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.


'We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.

'They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.


'Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?


'Kind regards, David.'



Για το όλο θέμα έχει κάνει ρεπορτάζ και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »