Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κρήτη: Λαϊκή στάση πληρωμών και μπλόκο στις κατασχέσεις. Παρόμοιες πρωτοβουλίες

Συντονίζονται για λαϊκή στάση πληρωμών συλλογικότητες και φορείς του Ηρακλείου.


Συντονίζονται για λαϊκή στάση πληρωμών συλλογικότητες και φορείς του Ηρακλείου.

Η επανάσταση θα αρχίσει με λαϊκή στάση πληρωμών. Και η στάση πληρωμών θα αρχίσει από την Κρήτη ! Αυτήν την πρωτοβουλία προωθούν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς της υπόλοιπης χώρα σε μια προσπάθεια να διατρανώσουν ένα και μόνο μήνυμα: Φτάνει πια. Μετά το ραντεβού της περασμένης Κυριακής οι δράσεις της συντονιστικής επιτροπής της συνέλευσης «Λαϊκή στάση πληρωμών» συνεχίζονται.

Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει παρέμβαση – ενημέρωση σε εφορίες και ΟΑΕΔ, η επόμενη συνέλευση έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 14/4 ενώ την Τετάρτη 17/4 θα γίνει παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο για τις κατασχέσεις σπιτιών. Ο φορέας που προωθεί τη λαϊκή στάση πληρωμών δηλώνει πως: Είμαστε πολλοί, έχουμε δύναμη! Εμείς δουλεύουμε, εμείς παράγουμε, από εμάς κλέβουν και ζουν.

Δε φοβόμαστε με την παραπληροφόρηση και δεν υποκύπτουμε στις απειλές κυβέρνησης και ΜΜΕ για ποινικές διώξεις. Ήδη αντιμετωπίσαμε τον εκβιασμό για διακοπή του ρεύματος για μη πληρωμή χαρατσιού και τους αναγκάσαμε να τον ακυρώσουν. Τα δικαιώματά μας δε χωράνε σε ρυθμίσεις, δόσεις, επιμηκύνσεις.
Με αγώνα και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε. Δεν
αφήνουμε κανέναν μόνο απέναντι στην εφορία, τις τράπεζες, τις ΔΕΚΟ. Δεν επιτρέπουμε καμία κατάσχεση σπιτιού. Δεν αφήνουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Δεν αναγνωρίζουμε τις δεσμεύσεις και τα χρέη τους στους τοκογλύφους.

http://prismanews.gr/index.php/crete/item/43836-laiki-stasi-pliromon



Μην ανοίγετε τα ειδοποιητήρια του αίσχους! Επιστρέψτε τα κλειστά στις εφορίες γράφοντας πάνω στους φακέλλους. «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ» – ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Φτάνει πια, ως εδώ. Ή θα τους ανατρέψουμε ή θα μας ισοπεδώσουν.

http://denplirono.wordpress.com/

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΣΕ ΜΗΝΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ



το είδα 




<<<     14+1 Τζαμιά θέλουν στην Αθήνα Ιουδαίοι+Μασόνοι+ ΠΑΣΟΚ+ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ 



 Στις μάχες μου με την παράνομη πολιτεία κερδίζω γιατί γνωρίζω το δίκιο μου    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.