Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δημοκρατικός Διάλογος στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα στους " αντι-φασίστες " και τους χρυσαυγίτες

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος που έγινε σχετικά με τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Στη συνάντηση απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε δημοκρατικό πολίτη για κοινή δράση κατά της κυβέρνησης (Ν. Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜΑΡ) , η οποία επιχειρεί να φορτώσει το βάρος της κρίσης στις πλάτες των εργαζόμενων και των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών.
Ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες και υπογραμμίστηκε από πολλούς ομιλητές η ανάγκη συχνής επικοινωνίας των μελών τους με τους πολίτες και η ενημέρωσή τους σχετικά με τις θέσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.
Συνθήματα που κυριάρχησαν:
Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά
Εμπρός Λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη
Ε ε ε, ο ο ο πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω (ουστ)
Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντική να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί (δεν έχει ελικόπτερο θα πάτε φυλακή)
Αγώνας, ρήξη, ανατροπή. Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή (και πάλη ταξική ενίοτε)
Ψωμί Παιδεία Ελευθερία η Χούντα δεν τελείωσε το 73
Οργή Λαού εξέγερση παντού, κάτω η κυβέρνηση και το ΔΝΤ
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από την συγκέντρωση και ομιλία



Διαβάστε και τα ενδιαφέροντα σχόλια που έγιναν εδώ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n2NRCwvi2W0


Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο ιδεολογικό ζήτημα δείτε το παρακάτω video





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.