Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Land Destroyer για τις σχέσεις των Ινστιτούτων με την επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Συρίας.

 Μετάφραση απο την ιστοσελίδα του Land Destroyer για τις σχέσεις των Ινστιτούτων με την επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Συρίας.
  
















Τα χρηματοπιστωτικά κέντρα της Δύσης συνομωτούν τουλάχιστον από το 1991 να ανατρέψουν όχι απλώς την κυβέρνηση της Συρίας αλλά και κάθε κυβέρνηση που βρισκόταν πριν στην Σοβιετική σφαίρα επιρροής. Σε μια ομιλία του στο Commonwealth Club of California που πραγματοποιήθηκε το 2007, ο στρατηγός των ΗΠΑ Wesley Clark γνωστοποίησε ότι το 1991, ο τότε Υφυπουργός του Υπουργείου Άμυνας Paul Wolfowitz είπε πως οι ΗΠΑ είχαν 5-10 χρόνια να καθαρίσουν με τα παλιά σοβιετικά "πελατειακά καθεστώτα" πριν αναδειχθεί η νέα υπερδύναμη που θα αμφισβητούσε τη δυτική κυριαρχία.


Ο Clark συνέχισε με την παρατήρηση ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, και ενώ ο ίδιος ήταν στο Πεντάγωνο, ένα έγγραφο που κατέφθασε από το Γραφείο του Υπουργείου Άμυνας επεσήμαινε σχέδια για επίθεση και καταστροφή ενάντια στις κυβερνήσεις εφτά χωρών: του Ιράκ, της Συρίας, του Σουδάν, της Σομαλίας, του Ιράν και της Λιβύης.

Πιο πρόσφατα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει επίσημα δηλώσει ότι, για τα κράτη που βρίσκονται υπό στόχευση τουλάχιστον από το 2008, έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για την πρόσληψη, εκπαίδευση, δικτύωση και εξοπλισμό στρατιών από "ακτιβιστές" , ώστε αυτοί να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να σπείρουν τις ταραχές που είδαμε στην αρχή της "Αραβικής Άνοιξης" — ταραχές που εξυπηρέτησαν ως θεμέλιο τη βία που τώρα πνίγει τη Συρία. 

Και καθώς ο Κόφι Ανάν των Ηνωμένων Εθνών συνεχίζει να πουλάει ανέντιμα το "πλάνο ειρήνης σε έξι σημεία" του, η ΕΕ και οι νέοι της συνεργάτες στην Αραβική Λίγκα χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν τους αντικαθεστωτικούς ώστε να συνεχίσουν τον πόλεμο, ενώ την ίδια στιγμή ζητούν από τη συριακή κυβέρνηση να λογοδοτήσει για μια συμφωνία ειρήνης που οι ίδιοι επιδεικνύουν με θράσος. 

Ποτέ δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο πως το "διεθνές δίκαιο" και οι "ανθρωπιστικές ανησυχίες" είναι απλώς
τεχνητά ρητορικά μέσα, τα οποία θεσμοποιήθηκαν ως "ευθύνη προστασίας", ώστε να επεκτείνουν την οικονομική, πολιτική και τακτική ηγεμονία των σημερινών ιμπεριαλιστών σε όλο τον κόσμο. 

Όμως παρά τις ανερυθρίαστες παραδοχές από τις δεξαμενές σκέψης των ΗΠΑ, όπως είναι το Ινστιτούτο Brookings, το οποίο χρηματοδοτείται από μέλη του Fortune 500, πως η πρόσφατη συμφωνία ειρήνευσης στη Συρία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τέχνασμα ώστε να αγοράσουν χρόνο για να συνεχίσουν να διαβρώνουν την συριακή κυβέρνηση με στόχο μια αλλαγή κυβέρνησης που θα ενορχηστρωθεί απ' τη Δύση [...] υπάρχουν ακόμα στρατιές από εγκεφαλικά κατεστραμμένους ειδικούς που παπαγαλίζουν τα βασικά σημεία της πολιτικής του Αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σε ό,τι αφορά την ύπαρξη κτηνώδους καθεστώτος που δολοφονεί το λαό μαζικά, και το πόσο σημαντικό είναι για τη Δύση να παρέμβει. 

Η πιο πρόσφατη και η πιο διεφθαρμένη ως τώρα δημόσια στάση μας έρχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα, ο οποίος στάθηκε μπροστά στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον και συσχέτισε τις προσπάθειες του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ να αποκαταστήσει την τάξη με την λατρεία θανάτου και της φυλετικής ανωτερότητας του εμπνευσμένου από την αμερικάνικη και βρετανική ευγονική, χρηματοδοτημένου από την οικογένεια Μπους και διευκολυμένου από την IBM Αδόλφου Χίτλερ. Ακόμα χειρότερο και από την πραγματική ιστορία πίσω απ' τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι το γεγονός ότι από τότε οι ΗΠΑ έχουν διεξαγάγει μια παγκόσμια καμπάνια συστηματικών θηριωδιών, σκοτώνοντας άνετα τόσους Βιετναμέζους και Ιρακινούς όσους Εβραίους σκότωσε ο Χίτλερ. Μέχρι σήμερα, οι ΗΠΑ διατηρούν ένα χωρίς προηγούμενο παγκόσμιο δίκτυο από κολαστήρια και ομάδες κρούσης καθώς χτενίζουν τον πλανήτη εκτελώντας και φυλακίζοντας έκνομα, και χωρίς την παραμικρή για τις ίδιες συνέπεια.
 http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/01/brookings-21.html
το είδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας και «Ινστιτούτο Μπρούκινγκς» 

Ποιο είναι το Brookings Institute που καλεί τον Τσίπρα στις ΗΠΑ; 

Η Αμερικανόδουλη “Δεξιά” Ομιλία Τσίπρα… Στο Σιωνιστικό Brookings…!
ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ – Brookings Institute, περαιτέρω οδηγίες απο τα Think Tanks της υπερεθνικής και σιωνιστικής ελίτ

Ο «ΣΥΡΙΖΑ» στην καρδιά των ¨εξελίξεων» ( ή αλλιώς «ένα φάντασμα πλανάται πάνω από τον ευρωατλαντικό χώρο») 








<<<     Το 5ψήφιο νούμερο του αντιρατσισμού 





 Θέλουν να μας πάρουν την φυτική μας "κληρονομιά"    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ