Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Vodafone Ταξίδι στην ποιότητα...

Πολιτική ποιότητας

Κύρια μέριμνα και προτεραιότητά μας είναι η προσπάθεια να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, κατανοώντας αλλά και προβλέποντας τις ανάγκες τους, καθώς και υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους προσπαθώντας να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ορίζουμε την ποιότητα ως την δυνατότητα να υπερβαίνουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών και των ανθρώπων μας μέσω της συνεχούς βελτίωσης της λειτουργίας των διεργασιών και των συστημάτων μας.

Στη Vodafone Ελλάδος δεσμευόμαστε να...

Διασφαλίζουμε συμμόρφωση με όλες τις εφαρμοζόμενες απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.
Υλοποιούμε το όραμα μας μέσω της καθημερινής μας εργασίας και των επιδόσεων μας.
Βελτιώνουμε συνεχώς την επιχείρηση μας με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων.

…Μαζί προχωράμε μπροστά  
(Τάδε έφη Vodafone Ελλάδος)

Πολιτική ποιότητας λοιπόν, για να δούμε :



Vodafone και Ανεξάρτητη Κρήτη





Vodafone και MACEDONIA







Vodafone και Ελληνική γλώσσα






Vodafone και η κοινωνία που ονειρεύεται ...






Vodafone και 666 

Οι καλοί άνθρωποι στη Vodafone πρέπει να το αγαπούν για να το χρησιμοποιούν σε όλες τις Διαφημίσεις τους:






















Ενδιαφέρον και ίσως ποιο πολύ ανησυχητικό γεγονός είναι η ομοιότητα του λογότυπου της Vodafone με  την παρακάτω οργάνωση
 


To 6 της Vodaphone είναι παρόμοιo με τη σταγόνα αίματος του σύμβολου από την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν .Έτσι βλέπουμε μια γενεαλογική γραμμή αίματος πάλι; Υπάρχει τελικά κάτι τρομερά λάθος με το λογότυπο.        
πηγή


Vodafone και εξέφρασε τον πραγματικό σου εαυτό 




Η Vodafone αφού γλύτωσε το πρόστιμο για τις υποκλοπές, συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλητικές της διαφημίσεις όπως παλαιότερα με τις αφίσες στα αλβανικά και τον εκχυδαϊσμό της ιστορίας μας.


Βλέπουμε σε διαφήμιση που έχει βάλει στο πίσω μέρος των λεωφορείων να γράφει στα greeklish “ta leme sto vodafonecu.gr” και από….
πάνω “express the real U”, δηλαδή “εξέφρασε τον πραγματικό σου εαυτό”.

Ποιον πραγματικό μας ευατό; Αυτό που βλέπουμε στην αφίσα; Ένας φαίνεται σαν αστυνομικός με γκλόπ έτοιμος να χτυπήσει και ο άλλος φαίνεται κάτι να κρατάει στο χέρι, κάτι σαν μολότωφ, έτοιμος να την πετάξει…

Θέλει λοιπόν η Vodafone να εκφραστούμε πετώντας μολότωφ; Να εκφράσουμε τον αληθινό μας εαυτό με αυτό τον τρόπο; Μην λοιπόν απορούμε πως 15χρονα πετούν μολότωφ όταν δίνουμε τέτοια πρότυπα μέσα από εταιρείες που έχουν απήχηση στους νέους…

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε την όλη σύλληψη της ιδέας…
http://www.thermopilai.org  



Vodafone και Σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών 2004-2005


Το σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών 2004-05 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα. Αφορούσε τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος σημαντικών δημοσίων προσώπων κατά την περίοδο 2004-05.

Οι υποκλοπές αποκαλύφθηκαν στις 4 Μαρτίου 2005, έπειτα από έναν έλεγχο ρουτίνας, που διεξήγαγε η εταιρία Vodafone στο λογισμικό της. Η κυβέρνηση ενημερώθηκε στις 10 Μαρτίου και αποκάλυψε το γεγονός στην κοινή γνώμη στις 2 Φεβρουαρίου 2006, με κοινή συνέντευξή τύπου που έδωσαν οι υπουργοί Επικρατείας, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης (Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Βουλγαράκης και Αν. Παπαληγούρας, αντίστοιχα). Αποκαλύφθηκε πως μέσω ειδικού λογισμικού που είχε εγκατασταθεί στην εταιρία ( Vodafone ), παρακολουθούνταν την περίοδο 2004-05 περίπου 100 τηλέφωνα με τη χρήση 14-16 καρτοκινητών «τηλεφώνων-σκιών», τα οποία κατέγραφαν τις συνομιλίες. Μετά από δικαστική έρευνα δύο ετών που δεν απέδωσε αποτελέσματα, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο τον Αύγουστο του 2008

Δύο χρόνια μετά, το 2010 η υπόθεση ξανάνοιξε με την εμφάνιση νέων στοιχείων που υποδείκνυαν υπόθεση κατασκοπείας με ανάμιξη της αμερικανικής πρεσβείας.

Με την υπόθεση των υποκλοπών συνδέεται και η υπόθεση του θανάτου του υπαλλήλου της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη. Ο Τσαλικίδης που ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας Vodafone, βρέθηκε νεκρός στις 9 Μαρτίου 2005 μία μέρα πριν γνωστοποιηθεί στις αρχές η ύπαρξη του ύποπτου λογισμικού. Ο θάνατός του, αποδόθηκε αρχικά σε αυτοκτονία, εκδοχή που υποστηρίχτηκε από το πρώτο δικαστικό πόρισμα. Η υπόθεση όμως άνοιξε ξανά το 2010 καθώς νέα στοιχεία αποκάλυψαν στενή διασύνδεση του θανάτου με την υπόθεση των υποκλοπών και ενίσχυσαν την εκδοχή της δολοφονικής ενέργειας.
πηγή 



Vodafone Στοχεύοντας πάντα στη συνεχή βελτίωση

Και λέω εγώ τώρα, όλα αυτά είναι τυχαία?!

Vodafone  :)  cu  ~ ~ ~


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »