Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μαρτυρία: Ομάδες Αλβανών του Κοσόβου πολεμούν στο πλευρό της Συριακής Αντιπολίτευσης

Βαλκανικό Περισκόπιο: Πολλοί Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου εμπλέκονται στη σύγκρουση της Συρίας και πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, όπως δημοσιεύει η εξπρές του Κοσσυφοπεδίου. Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις του Κοσοβάρου φωτογράφου, Vedat Xhymshiti, ο οποίος έχει επιστρέψει από την εμπόλεμη ζώνη.

Είχε γίνει μάρτυρας μεγάλων συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων του καθεστώτος και της αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Συρία, συναντήθηκε – ο φωτογράφος- με τουλάχιστον δύο ομάδες Αλβανών που βρίσκονταν μεταξύ των στρατευμάτων της ένοπλης αντιπολίτευσης, η οποία ελέγχει διάφορες περιοχές του συριακού εδάφους.

Για πρώτη φορά συναντήθηκε με τους συμπατριώτες του στη συριακή πόλη Ράσταν στην επαρχία Χαλεπίου. Ο φωτορεπόρτερ δεν έδωσε αναλυτικές πληροφορίες, γιατί
είχε υποσχεθεί να μην αποκαλύψει την ταυτότητά τους. Ο Βέντατ Τζούμσιτι είχε πάει το Μάιο στη Συρία μέσω Τουρκίας και επισκέφθηκε μόνο εδάφη τα οποία ελέγχονται από τους Σύριους αντάρτες.

Σχόλιο: Εμ! Τι νομίζουν στην Αλβανία, τσάμπα έγινε η αμερικανική παρέμβαση για να «κλαπεί» το Κόσοβο από τους Σέρβους με βόμβες στο Βελιγράδι; Η πλάκα είναι ότι όταν τελειώσουν τα δυτικά συμφέροντα με τους Αλβανούς θα τους «πετάξουν», αντί να τους φτιάξουν την Μεγάλη Αλβανία που ονειρεύονται.


το είδα


<<<   Ηλένια Ασηµακοπούλου. Μια "νεκρή" του Πολυτεχνείου 


ΤΡΕΧΑ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΛΩΤΑ...  >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ