Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η “ρεπούσειος”φασιστική και ισοπεδωτική προπαγάνδα, αποκαθηλώνει όλα τα θρησκευτικά και εθνικά σύμβολα.

Η “ρεπούσειος” προπαγάνδα περνά στα σχολεία…
Αποκαθήλωσε εικόνες διευθυντής γυμνασίου στα Τρίκαλα Ημαθίας!

Η φασιστική και ισοπεδωτική προπαγάνδα της Δραγώνα και της Ρεπούση που ζητούν να καταργηθούν όλα τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα από την εκπαίδευση, χάριν δήθεν του σεβασμού προς την διαφορετικότητα, φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση σε “προοδευτικούς” εκπαιδευτικούς…

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Βέροιας “ΛΑΟΣ”, ο διευθυντής του γυμνασίου στα Τρίκαλα Ημαθίας αποκαθήλωσε όλες τις θρησκευτικές εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας επειδή, όπως υποστηρίζει στο σχολείο φοιτούν και μαθητές άλλων θρησκευμάτων!

Στην αποκάλυψη και για να προκαταλάβει ενδεχόμενες αντιδράσεις ο διευθυντής κος Καφτεράνης, απάντησε ότι

οι εικόνες απομακρύνθηκαν ΜΟΝΟ από τις αίθουσες διδασκαλίας και όχι από τους υπόλοιπους χώρους, αίθουσες καθηγητών, διαδρόμους κτλ.

Δεν μας εξήγησε όμως κος διευθυντής του σχολείου τί τον αποτρέπει σε λίγο καιρό να “απομακρυνθούν” και από τους υπόλοιπους χώρους όχι μόνο οι εικόνες, αλλά και η ελληνική σημαία από τον ιστό του σχολείου γιατί υπάρχουν μαθητές άλλων εθνικοτήτων;

Η “Εθνική Απονεύρωση” ξεκινάει από τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί έχουν τεράστια ευθύνη! Θέλουν παιδιά χωρίς ρίζες και χωρίς παραδόσεις, εύκολα θύματα και υπόδούλους…

(αἰέν ἀριστεύειν με πληροφορίες από εφημερίδα ΛΑΟΣ Ημαθίας)


Πηγή: Λίθος Φωτός

το είδα http://asimpiestos.blogspot.com/2012/11/blog-post_9008.html


<<<  Η νέα σύγχρονη μέθοδος εξόντωσης-γενοκτονίας πληθυσμού


Στη Βουλή θα ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο,στις Πλατείες το Άρθρο 120 του Συντάγματος.   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »