Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΙΔΟΥ: Ποιοι πρώην δημοσιογράφοι και νυν βο(υ)λευτές ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας Στουρνάρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Και οι 9 "Ιούδες" φιλούσαν υπέροχα...

Όλοι τους δηλώνουν δημοσιογραφάρες. Όλοι τους σπεύδουν, σε κάθε ευκαιρία, να δηλώσουν με περίσσιο λαϊκισμό ό,τι είναι στο πλευρό του κόσμου και των εργαζομένων. Κι όμως, αυτοί είναι οι υποκριτές που πρώτοι έσπευσαν να ψηφίσουν την περασμένη Τετάρτη υπέρ της εργασιακής καταδίκης των πρώην συναδέλφων τους, που μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγαν....

στα ίδια γραφεία! Δούλευαν μαζί τους καθημερινά.

Καμαρώστε στο planet-greece τους πρώην δημοσιογράφους και νυν βο(υ)λευτές, που ψήφισαν ΝΑΙ στην (ν)τροπολογία Στουρνάρα για οριστική λεηλάτηση των αποθεματικών των ταμείων των δημοσιογράφων και υπαγωγής τους στον ΕΟΠΥΥ. Ένα ταμείο που ΠΟΤΕ
δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από κρατικά ταμεία, ή πόρους ή ευρωπαϊκές ενισχύσεις...

Ο τραγέλαφος είναι ότι η... πολύ δημοσιογράφος, Άννα Καραμανλή, έβγαζε και πύρινους λόγους ότι πρέπει να ψηφίσουν όλοι "Ναι" στην διάλυση των ταμείων, τόσο των δημοσιογράφων, όσο και των των πολιτικών μηχανικών, των δικηγόρων, των τραπεζοϋπαλλήλων...

Η... αχαρακτήριστη, Σοφία Βούλτεψη, είπε ότι ήθελε να ψηφίσει "Όχι" αλλά ψήφισε... "Ναι" κατά λάθος!

Ο Σίμος Κεδίκογλου άλλα έλεγε το πρωί στο τηλέφωνο, όταν επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, Γιώργο Σαβίδη, κι άλλα έκανε στην Βουλή.

Για τον Ντινόπουλο, και τον Γκιουλέκα, τι να πούμε; Ή τον υπουργό άμυνας... Πάνο Παγιωτόπουλο, που ακόμη περιμένει τις πίτσες που είχε παραγγείλει για την συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη, της Ένωσης Κέντρου.

Όσο για τον Γιάννη Μιχελάκη... Θα θέλαμε πολύ να δούμε με τι μούτρα θα αντικρίσει, αν τολμάει, τους πρώην συναδέλφους του, σε ΑΝΤ1 και Ελεύθερο Τύπο, που τον στήριξαν...

Η λίστα της ντροπής, που θα πρέπει η ΕΣΗΕΑ και ο ΕΔΟΕΑΠ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ και να διαγραφούν, περιλαμβάνει τους εξής εννιά (που ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν):

- Σοφία Βούλτεψη,
- Σίμος Κεδίκογλου,
- Φωτεινή Πιπιλή,
- Γιάννης Μιχελάκης,
- Γ. Κοντογιάννης,
- Πάνος Παναγιωτόπουλος,
- Αργυρης Ντινόπουλος,
- Κωστής Γκιουλέκας,
- Αννα Καραμανλή.

"Ναι" ψήφισε και το "παιδί του λαού", Βασίλης Οικονόμου, από τη ΔΗΜΑΡ... Άλλος τηλεμαϊντανός κι αυτός...

Ευτυχώς, προς το παρόν, τα μέτρα δεν πέρασαν κι έφαγαν τα μούτρα τους στη Βουλή:


http://planet-greece.blogspot.com/2012/11/blog-post_4535.html



<<<   Οι ΗΠΑ θέλουν "κούρεμα" κατά 50% του χρέους αλλιώς "Χάνουμε την Ελλάδα" 


Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!  >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »