Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Οι φίλοι των μεταναστών αγαπούν τα φθηνά αντιρατσιστικά μεροκάματα

Δεν είμαστε υπέρ της ναζιστικής ερωτοτροπίας της χρυσής αυγής, αλλά βλέποντας την παρακάτω είδηση (διαβάστε πρώτα πιο κάτω), δεν μπορούμε παρά να ζητήσουμε να συνδράμουν με ανάλογο τρόπο και να καταγγείλουν ομοίως όποιους συγκεκριμένους εργοδότες εντοπίσουν να επιβάλλουν την ανασφάλιστη εργασία και τις παρανόμως χαμηλές αμοιβές των μεταναστών που απασχολούν, και οι εξής:

Όλα τα αριστερά κόμματα δηλαδή: Κκε, Συριζα, Καζάκης, Δημαρ, η εξωκοινοβουλευτική αριστερά (όπως Ανταρσυα, το μ-λ Κκε, το Κκε (μ-λ), το Εεκ-τροτσκιστές κλπ.), προσωπικότητες του αριστερού χώρου, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Αλέκος Αλαβάνος.
Για να το κάνουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά ας ξαναδιαβάσουν τις δηλώσεις του Μαρξ για τους μετανάστες «Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας» (βλέπε εκτενέστερα http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=224333).
Επίσης το ΠΑΣΟΚ με το «σοσιαλιστικό» -όπως διακηρύσσει- χαρακτήρα του, η ΝΔ με τον «κοινωνικό φιλελευθερισμό» της -όπως διακηρύσσει , το ΛΑΟΣ -ο άγρυπνος φύλακας κατά των μεταναστών και κάθε άλλος πικραμένος...
Επίσης οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ, τα διαφορά παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Antifa, το Indymedia και όλοι οι συμπαθούντες φίλοι των μεταναστών.
Εξ ίσου και η ΓΣΕΕ.
  Όλοι αυτοί ας προβούν σε μαζικές αντιρατσιστικές καταγγελίες κατά των παρανομούντων εργοδοτών, ως ανθρωπιστές πού είναι,  και όπως προτείνει η χρυσή αυγή με κοινοποίηση σε ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

  Δεν περιμένουμε την συνδρομή του Στέφανου Μάνου και του κόμματός του "Δράση" , μιας και ο ίδιος έχει δηλώσει: «Είναι ευλογία θεού οι μετανάστες, τους χρειαζόμαστε γιατί δουλεύουν με το ένα τρίτο του μεροκάματου του Έλληνα, γιατί δεν μπορούν να κάνουν απεργία, δεν μπορούν να κάνουν σωματεία, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.»—Στέφανος Μάνος, πρώην υπουργός οικονομικών. Από ομιλία του στην ημερίδα που οργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας στο ξενοδοχείο Τιτάνια" (http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/04/blog-post_8970.html )

  Επίσης δεν περιμένουμε την συνδρομή του Θ. Τζημέρου και του κόμματός του «Δημιουργία ξανά» ο οποίος έχει δηλώσει "Διαφωνούμε με τις «φιλελεύθερες» απόψεις πως κάθε εργαζόμενος, είτε είναι μετανάστης είτε «ντόπιος», έχει τα ίδια εργασιακά δικαιώματα, διότι είναι ανεφάρμοστες στην πράξη. Όταν κάποιος φεύγει από μια χώρα όπου το επίπεδο αμοιβών είναι 1 δολλάριο τη μέρα είναι πρόθυμος να εργαστεί με αμοιβή που μπορεί να είναι κατώτερη από τον κατώτατο μισθό της χώρας προορισμού, αλλά πάντως είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα έπαιρνε στη χώρα του" (http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/05/o-mr.html )


Ακολουθεί το:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ EYBOIAΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ > Ενημερώστε μας για τις παρανομίες που γνωρίζετε

Στοιχειοθετείται καταγγελία, από την Τοπική Οργάνωση Ευβοίας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, κατά μεγάλων βιομηχανικών και ξενοδοχειακών μονάδων που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες (αλλά και υποαμειβόμενους "μαθητευόμενους", κυρίως αλλοδαπούς, πέραν της νόμιμης ποσόστωσης του 17%), με αποτέλεσμα οι Έλληνες οικογενειάρχες να μένουν άνεργοι! Οι μεγάλες μονάδες «τσιμπούσαν» επιδοτήσεις, υποτίθεται για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τις ελληνικές οικογένειες και, αντ' αυτού, απολύουν Έλληνες και απασχολούν παράνομους μετανάστες.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, που γνωρίζουν αποδεδειγμένα τέτοιες παρανομίες στους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6993955634 και να καταγγείλουν τις επιχειρήσεις που παρανομούν. Οι καταγγελίες μπορούν να ειναι ανώνυμες και με απόκρυψη αριθμού. Την ευθύνη της καταγγελίας την αναλαμβάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Οι καταγγελίες θα ελεγχθούν, θα αξιολογηθούν και θα στοιχειοθετηθούν σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά των παρανομούντων, με κοινοποίηση σε ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
Να δούμε μετά ποιος (πολιτικός ή μη) θα τους «καλύψει»! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας http://xa-stereas.blogspot.com/
τηλ. 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ