Πέρλες ελαιολάδου σε ξεχωριστές γεύσεις που θυμίζουν χαβιάρι δημιούργησε για τους λάτρεις της μοριακής γαστρονομίας η εταιρεία ΕΥ ΓΑΙΑ από τις Σέρρες
Στον εντυπωσιακό κόσμο της μοριακής γαστρονομίας εισάγουν το ελληνικό ελαιόλαδο τα καινοτόμα προϊόντα Perla που δημιούργησε η εταιρεία από τις Σέρρες ΕΥ ΓΑΙΑ. Οι πέρλες ελαιολάδου που θυμίζουν χαβιάρι στοχεύουν να αναδείξουν το εξαιρετικό ελληνικό ελαιόλαδο σε πρωταγωνιστή στα πιάτα των σεφ παγκοσμίως αλλά και των φίλων των γκουρμέ γεύσεων.
"Η ιδέα μας ήρθε όταν είδαμε τον κορυφαίο σεφ μοριακής κουζίνας Ferran Adria να κάνει χαβιάρι ελαιολάδου και να δημιουργεί πάταγο στο εστιατόριό του", τονίζει στη Voria.gr ο γενικός διευθυντής της ΕΥ ΓΑΙΑ Νεκτάριος Ταφλανίδης, ο οποίος μετά από μία πετυχημένη πορεία στον κλάδο του