Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Δρ Βέρνον Κόλμαν: Πάντα ήμουν αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά θα έκανα μια εξαίρεση για τους μηχανικούς του κλίματος!

Ο Δρ Βέρνον Κόλμαν ήταν πάντα αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος. Στο παρακάτω άρθρο εξηγεί γιατί.

Σημείωση: Η γεωμηχανική περιλαμβάνει τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας μέσω της έγχυσης αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα και τη δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα. Μία από τις πιο γνωστές μεθόδους έγχυσης αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα είναι με ψεκασμό σωματιδίων από αεροπλάνα. Ο εναέριος ψεκασμός είναι ευρέως γνωστός ως chemtrails.

Του Δρ Βέρνον Κόλμαν

Πάντα ήμουν αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά αποφάσισα ότι θα κάνω μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος που βρίσκονται πίσω από το ράντισμα εκατομμυρίων τόνων σωματιδίων που αντανακλούν το φως στη στρατόσφαιρά μας.

Έχω γράψει στο παρελθόν για το ψέκασμα σκόνης στους ουρανούς (είναι γνωστό ως ηλιακή μηχανική ή διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας).

Αυτά τα χημικά σύννεφα υποτίθεται πως έχουν σχεδιαστεί για να μην υπερθερμαίνεται η γη και οι παράφρονες που βρίσκονται απο πίσω το πιστεύουν (ή τουλάχιστον προσποιούνται ότι πιστεύουν) την τρελή θεωρία που είναι γνωστή ως «κλιματική αλλαγή». Η έρευνά μου δείχνει ότι ουσιαστικά κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας δεν πιστεύει στη θεωρία της «κλιματικής αλλαγής». Η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει ότι είναι μια καλά ενισχυμένη φάρσα εμπιστοσύνης.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΤΕ "ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ", ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

 

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, συμμετείχε στις εκδηλώσεις της "υπερηφάνειας"!
Όχι μόνο με δικές του "δράσεις", αλλά και με συμμετοχή στην παρέλαση, όπου μέσα στο γενικό συρφετό υπήρχαν και εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου, όπου μάλιστα είχαν προγραμματίσει και προσυγκέντρωση, για να πάνε συγκροτημένοι!!
Οι διάφοροι όμως, που είναι "υπερήφανοι" που είναι έτσι όπως είναι, τους το ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝ!

Τους πληροφόρησαν ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, αλλά ομοφυλοφιλική, ιδιότητα που κατά τη γνώμη τους καταργεί τις εθνικότητες!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η “Ενιαία Υγεία” (One Health) Σχεδιάζει Οι Γιατροί Να Γράφουν Συνταγές Για Το Παντοπωλείο Με Βάση Το Τι "Θεωρείται Ωφέλιμο Για Τον Πλανήτη"

Εικόνα προσαρμοσμένη από το "Bird Flu and the WHO's One Health Agenda", NZDSOS, 25 Μαΐου 2024.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

30 Ιουνίου, 2024 | Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ


Ο παγκόσμιος πόλεμος κατά των αγροτών και η ώθηση για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση των Τροφίμων συνοδεύεται από την ατζέντα One Health, η οποία απειλεί τόσο τη διατροφική όσο και την ιατρική ελευθερία.

Η ατζέντα One Health περιλαμβάνει σχέδια για τους γιατρούς να γράφουν συνταγές για το παντοπωλείο με βάση αυτό που το ιατρικό κατεστημένο θεωρεί ωφέλιμο για τον πλανήτη, οδηγώντας ενδεχομένως στην εξάλειψη ορισμένων τροφίμων και την προσθήκη αμφισβητήσιμων ουσιών. Αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με τη διανομή της υγειονομικής περίθαλψης και την προτεραιότητα των περιβαλλοντικών αναγκών έναντι της υγείας ενός ατόμου.

Το πλαίσιο One Health επεκτείνεται πέρα από την υγειονομική περίθαλψη, διεισδύοντας σε όλες τις πτυχές της ζωής. Τα ψηφιακά νομίσματα των Κεντρικών Τραπεζών και ένα ολοκληρωτικό σύστημα βιοασφάλειας θα μπορούσαν να υπαγορεύουν πού ζουν τα άτομα, πού ταξιδεύουν, τι αγοράζουν, πώς ξοδεύουν χρήματα και τι τρώνε. Ο συνδυασμός αυτών των μέτρων ελέγχου με τη γενετική χειραγώγηση της προσφοράς τροφίμων προκαλεί περαιτέρω συναγερμό.

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »