Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

«Όχι άλλα τρόφιμα, όχι άλλοι άνθρωποι»: Σχέδιο ερημοποίησης μεγάλου μέρους του πλανήτη

Όπως γράφουν ΜΜΕ στην Αμερική:

Μεγάλο μέρος της παγκόσμιας αγροτικής κοινότητας  εξακολουθεί να είναι στο σκοτάδι  σχετικά με την παγκοσμιοποιητική συνωμοσία να καταλάβει την γη τους και να την καταστήσει έρημη, στο όνομα του «καθαρού μηδενός» για το κλίμα.

Πολλοί από τους πράσινους δηλώνουν κατηγορηματικά και δημόσια ότι εάν τα αγροκτήματα του κόσμου δεν μπορούν να είναι «βιώσιμα», όπως ορίζουν οι παγκοσμιοποιητές, τότε πρέπει να φύγουν.

«Η γεωργία δεν έχει επιλογή», ​​φέρεται να είπε ένας από αυτούς σε πρόσφατη εκδήλωση. «Θα πρέπει να είναι βιώσιμη (σ.σ. Όπως υπαγορεύει η Από-Ανάπτυξη), διαφορετικά δεν θα διατηρηθεί».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγρότες σε μέρη όπως η Ολλανδία, η Γαλλία και η Ιταλία  «βρυχώνται» με τα τρακτέρ τους στις πλατείες των πόλεων και στις αντίστοιχες πρωτεύουσες των εθνών τους για να πετάξουν κοπριά στους πολιτικούς ηγέτες: επειδή αναγνωρίζουν την απειλή.

Αυτό που πολλοί δεν κατανοούν, ωστόσο, είναι ότι δεν είναι απλώς η βλακεία ή η νοητική υστέρηση που οδηγεί την πράσινη ατζέντα. Είναι μια ψυχρή, συντονισμένη  γενοκτονία  που προωθείται, υπό το πρόσχημα της «σωτηρίας του κόσμου».

 «Πολλοί αγρότες έχουν πιεστεί να

υποστηρίξουν το παράλογο πρόγραμμα που προωθείται με ενθουσιασμό από τους πιστούς της κλιματικής αλλαγής», αναφέρει ο αντί-διεθνιστής συγγραφέας Dr. Vernon Coleman και συνεχίζει:

«Το σχέδιο των συνωμοτών είναι να μειώσουν την διαθέσιμη έκταση γης για την καλλιέργεια τροφίμων, προκειμένου να δημιουργηθούν ελλείψεις τροφίμων, πείνα και μια επακόλουθη, αναπόφευκτη  μείωση του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού καθώς και ερήμωση μεγάλου μέρους των εδαφών της γης».

Rewilding σημαίνει απανθρωποποίηση

Όσο ευχάριστη και αν είναι κατά κάποιο τρόπο η σκέψη ότι τα εδάφη του κόσμου γίνονται και πάλι φυσικά στα χέρια της φύσης και όχι των ανθρώπων, πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι για να γίνει εκ νέου άγριος ​​​​ο πλανήτης, πρέπει επίσης να περιοριστούν οι άνθρωποι!

Όταν οι πράσινοι μιλούν για… φύση, δεν εννοούν μόνο πάρκα, υγροτόπους και φυσικά περιβάλλοντα. Εννοούν επίσης το αγρόκτημά σας, ακόμη και το σπίτι σας, για να μην αναφέρουμε το σύνολο του εμπορίου και της βιομηχανίας!

Εσείς και η οικογένειά σας πρέπει να εξαφανιστείτε για να μπορέσουν να επεκτείνουν τους φυσικούς οικοτόπους και να δημιουργήσουν ένα νέο περιβάλλον σαν τον Κήπο της Εδέμ χωρίς εσάς μέσα .

«Σήμερα, οι περισσότεροι αγρότες νομίζουν πως τα προβλήματά τους προκύπτουν ως αποτέλεσμα της βλακείας πολιτικών. Αλλά αυτό που τους συμβαίνει δεν έχει να κάνει με βλακεία, άγνοια ή αδυναμία! Όλα εφαρμόζονται ψυχρά βάσει σχεδίου. Όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες εξαρτώνται πλέον από εισαγωγές για το μεγαλύτερο μέρος του εφοδιασμού τους σε τρόφιμα και ενέργεια. Και το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού μας θα παρασκευάζεται σε εργοστάσια που ανήκουν σε δισεκατομμυριούχους (σ.σ. Εκ μέρους της παγκόσμιας εξουσίας)», αναφέρει ο Coleman!

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »