Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Η «οικοφυλοφιλία» είναι ο πιο πρόσφατος σεξουαλικός προσανατολισμός όπου άνθρωποι «διεγείρονται» απο τη φύση, και κάνουν σχέσεις… με δέντρα.

Ένα ρεπορταζ της dailymail επικεντρώθηκε στον σεξουαλικό προσανατολισμό που έχουν οι αυτοαποκαλούμενοι οικοφυλόφιλοι, κάτι που έχει τραβήξει τα βλέμματα από τους χρήστες των social media, που βλέπουν ανθρώπους να ερωτοτροπούν με τα δέντρα.

Ο όρος «οικοφυλόφιλος» είναι η κατάσταση του να βρίσκεις τη φύση ελκυστική σεξουαλικά, είτε αυτό σημαίνει να αισθάνεσαι την «ενέργεια» της φύσης είτε να χαϊδεύεις τη φύση.

Ένας προπονητής σεξουαλικής υγείας της φύσης (έχει και τέτοιους) στο TikTok περιέγραψε την «οικοσεξουαλικότητα» ως όρο ομπρέλα για τους ανθρώπους που «περιποιούνται τη φύση σαν το σύντροφο τους».

Μια γυναίκα από το Τορόντο που ξεκίνησε μια «ερωτική» σχέση με μια βελανιδιά και έκανε ένα κλιπ στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Naked Attraction στην οποία αποκαλεί τον εαυτό της οικοφυλόφιλο.

Η Sonja Semyonova, ετών 45, που εμφανίζεται εδώ με την σχέση της (το δέντρο), είπε πως

ένιωθε πάντα μοναξιά, αλλά η νέα της σχέση της έχει γεμίσει αυτό το κενό.

Η ετικέτα οικοσεξουαλικότητας στο TikTok έχει προβληθεί με περισσότερες από 470.000 προβολές, με βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να αγκαλιάζουν, να χαϊδεύουν και να τρίβονται σε δέντρα.

Ο όρος επινοήθηκε από την Annie Sprinkle, η οποία, το 2008, «παντρεύτηκε» τη γη σε μια πράσινη γαμήλια τελετή. Η οικοσεξουαλικότητα της περιελάμβανε την αφαίρεση του όρου «μητέρα» από τη Μητέρα Γη και την αλλαγή του σε Εραστή Γη.

Ακολούθησαν και άλλοι γάμοι: ένας γάμος στον ουρανό, ένας γάμος με το φεγγάρι, ένας λευκός γάμος στο χιόνι και πολλά άλλα. Κάθε φορά, η Sprinkle ορκιζόταν να αγαπά, να τιμάει και να λατρεύει ένα διαφορετικό μέρος της φύσης.

Η Stefanie Weiss, σύμβουλος οικοσεξουαλικότητας, είπε ότι αισθάνεται την σεξουαλικότητα της να βγαίνει πιο έντονα όταν πηγαίνει στην παραλία.

Είπε: «Όταν πηγαίνω, όλο μου το σώμα χαίρεται την πρώτη στιγμή που τα πόδια μου αγγίζουν την καυτή άμμο. Το να νιώθω τον ήλιο στο δέρμα μου, τη μυρωδιά του αλατιού ή του λαδιού καρύδας και την αίσθηση των μικροσκοπικών κυμάτων να χτυπούν τους αστραγάλους μου—αυτό είναι ένα είδος Οικολογικού Σεξ. 

«Ακόμα κι αν δεν υπάρχει άνθρωπος εραστής, αυτό μου φέρνει μια αναμφισβήτητη ερωτική φόρτιση. Αυτή είναι η σχέση μου με τη γη, και ποτέ δεν με αφήνει να θέλω».

Η Annie Sprinkle [αριστερά] και η σύντροφός της Beth Stephens [δεξιά] είναι αυτοαποκαλούμενοι οικοφυλόφιλοι και διατηρούν παράλληλες σχέσεις με δέντρα.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά σχόλια για το νέο αυτό φαινόμενο, αλλα μάλλον δεν αξίζει να επικεντρωθούμε σε αυτό, καθώς όλα αυτά έχουν να κάνουν με μια ευρύτερη νοοτροποία που δυστυχώς προβάλεται απο τις δυτικές κοινωνίες και παρουσιάζει τα πάντα ως σεξουαλικό προορισμό. Ακόμα και την αγάπη για την φύση, η την ευφορία που νιώθει κάποιος όταν έρχεται σε επαφή με αυτήν…

το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »