Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο ολετήρας που παριστάνει τον "πρωθυπουργό"

Periklis Bozinakis

"Όπα, μακριά μου! Μακριά, μακριά!..." φώναζε στο διαταραγμένο παράσιτο, το βουτηγμένο στο κακούργημα, ένας πιτσιρικάς τρέχοντας να κρυφτεί μέσα σ' ένα κατάστημα.

Το ερασιτεχνικό βίντεο δεν έπεσε στην αντίληψη της χούντας ώστε να λογοκριθεί, και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο ολετήρας που παριστάνει τον "πρωθυπουργό" έκανε βόλτα στους δρόμους κάποιας άτυχης πόλης της αποικίας, συνοδευόμενος αποκλειστικά από μπράβους και δυο-τρία ξεπουλημένα πελατάκια του που τον χαιρετούσαν για είκοσι ευρώ. Άνθρωπος δεν τον πλησίασε.

Αυτή είναι η Εποχή των Τεράτων. Ο δυτικός κόσμος βιώνει την σήψη και την παρακμή του χειρότερου και πιο επικίνδυνου ολοκληρωτισμού στην καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας. Και όσο περισσότερο το διεθνές Καθεστώς παρακμάζει και γονατίζει υπό το βάρος των μαζικών εγκλημάτων του, τόσο εισέρχεται πιο βαθειά στην ψυχοπαθολογία.

Μόνο στο πλαίσιο τέτοιας επικίνδυνης εκτροπής και τέτοιου υπαρξιακού εκφυλισμού, θα μπορούσαν να υπάρχουν και να κυκλοφορούν ελεύθερα ανθρωποειδή όπως ο εικονιζόμενος και οι συνεργοί του, οι υπόλοιπες πουτάνες του Νταβός - και να παριστάνουν μάλιστα και τους... "ηγέτες"!

Για την ιστορία, ο τύπος αυτός θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή πολύ πριν η συμμορία του γίνει κυβέρνηση. Η μόνη "δουλειά" που έχει κάνει στην ελεεινή ζωή του ήταν η λαθροχειρία, η κλοπή, η παράνομη εξυπηρέτηση "κολλητών" επιχειρηματιών, όταν ο Ντήλερ Σημίτης τον είχε διορίσει για μερικούς μήνες στην Εθνική Τράπεζα, με τις ευλογίες του διαπλεκόμενου Καρατζά. Κλήθηκε από τον εισαγγελέα για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Όμως ο άλλος προδότης (ο αρχαιοκάπηλος και συνεργός των Ναζί) ο πατέρας του, πρόλαβε και τον έκανε βουλευτή ώστε να προστατευτεί από το πολιτειακό έκτρωμα του νόμου περί βουλευτικής ασυλίας, που αφήνει την πρωτοβουλία τής άρσης της στον πολιτικό. Το παράσιτο αρνήθηκε, φυσικά, την άρση της ασυλίας του! Με αποτέλεσμα σήμερα να κυκλοφορεί ελεύθερο και να πλουτίζει περαιτέρω από εγκληματικές δραστηριότητες, καταστρέφοντας την πατρίδα.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό αυτό που μόλις διαβάσατε.

Επίσης ελπίζω στον αφανισμό τέτοιων καθεστωτικών ολετήρων, και θα εργάζομαι γι αυτόν μέχρι την οριστική συντριβή τους.

1 σχόλιο:

  1. Η Μοσάντ Ήταν Πίσω Από Την Τρομοκρατική Επίθεση Στις 7 Οκτωβρίου Στο Ισραήλ ~ MOSSAD Was Behind Hamas Terrorist Attack On October 7th In Israel…! [Documentary / Ντοκυμαντέρ] (Videos – Full Movie + Photo)

    https://derkamerad.com/2024/04/11/η-μοσάντ-ήταν-πίσω-από-την-τρομοκρατικ/

    Υ.Γ. ΕΛΑ…..ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »