Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Απίστευτο μας κυβερνάει η μαφία: Δολοφόνησαν τον 38χρονο γιό του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων που τους είχε περιγράψει ως εγκληματική οργάνωση!

 Απίστευτο μας κυβερνάει η μαφία: Δολοφόνησαν τον 38χρονο γιό του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων που τους είχε περιγράψει ως εγκληματική οργάνωση!

Θυμάστε τον σωματοφύλακα της οικογένειας των Μητσοτάκηδων που είχε καταγγείλει εκτελέσεις κατ’ εντολή της οικογένειας! Τότε κανένα αντιπολιτευτικό ΜΜΕ δεν προέβαλε το θέμα… σήμερα ο γιός τους εκτελέστηκε απο την γνωστή μαφία.

Τότε είχε περιγράψει πως του ζητήθηκε να εκτελέσει πληρωμένα συμβόλαια θανάτου από την οικογένεια και είχε μιλήσει για κάποια εγκλήματα που έχουν ήδη γίνει με πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε!

Τα νέα δεν είναι καλά. Είναι εξαιρετικά άσχημα. Και για όλους εμάς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και για μία ελληνική χριστιανική οικογένεια πατριωτών που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασαν το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, πυροβολημένος εντοπίστηκε προς τις βραδυνές ώρες έξω από τη Θήβα, ο μονάκριβος γιος του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων, Δ.Ν.

Σοκ για διερχόμενους οδηγούς στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου – Θίσβης, καθώς

σταμάτησαν να βοηθήσουν σταματημένο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ήταν πυροβολημένος στο κεφάλι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για 38χρονο από την ευρύτερη περιοχή, δίπλα στον οποίο βρέθηκε όπλο, που πιθανότατα είναι κι αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής. 

Αστυνομικοί από την Ασφάλεια και το Τμήμα βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να συγκεντρώσουν όλα τα πιθανά στοιχεία, που σε πρώτη φάση παραπέμπουν σε αυτοχειρία, ωστόσο προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το άψυχο σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Θηβών και από την Αστυνομία παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δείτε ξανά τι είχε καταγγείλει ο φρουρός της οικογένειας Μητσοτάκηδων και που έθαψαν όλα τα ΜΜΕ αντιπολιτευτηκά και μη.

Μήνυση Στέφανου Χίου στη ΓΑΔΑ, προς την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τον Γρ. Δημητριάδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας! (βίντεο)

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 21/05/2023 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 25/06/2023!!!
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤ. ΦΕΤΟΣ!!!
    ΣΗΜΕΩΤΕΟΝ – ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

    https://greeknewsondemand.com/2023/06/03/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83-21-05-2023-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80/

    Y.Γ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ?????


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »