Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Moderna και Pfizer ανακοίνωσαν αμφότερες, πως η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια Covid, θα αντικαταστήσει σύντομα τα κλασικά εμβόλια!

 Moderna και Pfizer ανακοίνωσαν αμφότερες, πως η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια Covid, θα αντικαταστήσει σύντομα τα κλασικά εμβόλια!

Η δοκιμή Φάσης 3 ενός εμβολίου γρίπης mRNA έχει ήδη ξεκινήσει στις δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τη Moderna και την Pfizer.

Το Gateway Pundit αναφέρει: το εμβόλιο mRNA της γρίπης βρίσκεται στην κλινική δοκιμή Φάσης 3, που αξιολογεί την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ανοσογονικότητα του τροποποιημένου RNA (modRNA). Το νέο εμβόλιο mRNA κατα της γρίπης απο την Pfizer θα χορηγηθεί σε περίπου 25.000 υγιείς ενήλικες στις ΗΠΑ και έχει ξεκινήσει ήδη η χορήγηση δόσεων, ανέφερε η εταιρία.

«Επί χρόνια, υπήρχε ανάγκη να αντιμετωπιστεί καλύτερα η γρίπη, παρά τη χρήση των υπαρχόντων εμβολίων. Η εμπειρία μας με τους ιούς RNA και την τεχνολογία mRNA μας έχει δώσει μια ακόμη βαθύτερη κατανόηση να παρέχουμε δυνητικά πιο αποτελεσματικά εμβόλια που θα μπορούσαν να μειώσουν περαιτέρω τα ετήσια ποσοστά των σοβαρών εκβάσεων ιογενών ασθενειών όπως η γρίπη, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλείας και του θανάτου», ισχυρίστηκε η Annaliesa Anderson. , Ph.D., Senior Vice President and Chief Science Officer, Vaccine Research and Development, Pfizer.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την πρώτη μελέτη αποτελεσματικότητας Φάσης 3 ενός εμβολίου κατά της γρίπης που βασίζεται στο mRNA και θα μπορούσε ενδεχομένως να προσφέρει ένα βελτιωμένο εμβόλιο γρίπης και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του σημαντικού βάρους αυτής της ασθένειας», πρόσθεσε.

Η Pfizer διασφαλίζει ότι

οι συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές της αντιπροσωπεύουν σωστά τη φυλετική και εθνοτική ποικιλομορφία των χωρών στις οποίες διεξάγονται.

«Ο αντίκτυπος της γρίπης στις φυλετικές και εθνοτικές μειονότητες στις ΗΠΑ είναι ακόμη μεγαλύτερος. Οι μαύροι Αμερικανοί έχουν 1,8 φορές περισσότερες πιθανότητες από τους λευκούς ομολόγους τους να νοσηλευτούν για γρίπη, ενώ οι Λατίνοι και οι αυτόχθονες Αμερικανοί έχουν 1,2 και 1,3 φορές περισσότερες πιθανότητες, αντίστοιχα», σύμφωνα με ένα δελτίο ειδήσεων .

Αυτή η μελέτη αποτελείτε απο άτομα που:

  • Είναι τουλάχιστον 65 ετών
  • Είναι γενικά υγιείς ή έχουν σταθερές χρόνιες παθήσεις
  • Δεν έχουν λάβει ερευνητικό ή εγκεκριμένο εμβόλιο γρίπης τους τελευταίους έξι μήνες

Αυτή η ερευνητική μελέτη θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες. Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τον ερευνητικό χώρο τουλάχιστον τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης εμβολιασμού και δύο επισκέψεων παρακολούθησης για την παρακολούθηση της υγείας τους.

Παράλληλα με την Pfizer, η Moderna ανέφερε ότι οι πρώτοι συμμετέχοντες στη δοκιμή είχαν χορηγηθεί με το υποψήφιο εμβόλιο της εταιρείας κατά της εποχικής γρίπης σε μια δοκιμή Φάσης 3 (mRNA-1010). Περίπου 6.000 ενήλικες από έθνη στο Νότιο Ημισφαίριο συμμετείχαν στη δοκιμή.

Έκανε μια παρόμοια με την pfizer ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτή τη μελέτη Φάσης 3 για το υποψήφιο εμβόλιο μας για την εποχική γρίπη, mRNA-1010, το τέταρτο υποψήφιο εμβόλιο mRNA που ξεκινά την βασική μελέτη Φάσης 3. Το mRNA-1010 είναι το πρώτο από τα πολλά υποψήφια εμβόλια κατά της γρίπης που αναπτύσσουμε με στόχο την επαναληπτική βελτίωση των παραδοσιακών εμβολίων προκαλώντας ευρείες και ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις. Πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα mRNA μας, με την ευελιξία και την ταχύτητα της διαδικασίας παραγωγής μας, είναι σε καλή θέση για να αντιμετωπίσει τη σημαντική ανεκπλήρωτη ανάγκη στην εποχική γρίπη», δήλωσε ο Stéphane Bancel, Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna.

Επιπλέων η Moderna ανέφερε κάτι που μέχρι πρότινος θεωρούνταν “θεωρία συνομωσίας”… ότι ένα ετήσιο εμβόλιο mRNA θα αφορά πολλές ασθένειες!

«Τα εμβόλια κατά της γρίπης αποτελούν βασικό πυλώνα στη στρατηγική μας για τα αναπνευστικά εμβόλια που περιλαμβάνει την ανάπτυξη συνδυαστικών υποψηφίων ιών με ένα μόνο εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης με SARS-CoV-2 και του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού. Με την έναρξη της δοσολογίας για το πρόγραμμα mRNA-1010, η Moderna έχει πλέον τέσσερα προγράμματα σε μελέτες τελικού σταδίου Φάσης 3, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων εμβολίων SARS-CoV-2, RSV, εποχικής γρίπης και CMV. Ξεκινώντας το φθινόπωρο του 2022, ο αγωγός Φάσης 3 της Εταιρείας θα μπορούσε να οδηγήσει σε τρία αναπνευστικά εμπορικά εμβόλια τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια».

Τι κι αν ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν που εφηύρε την τεχνολογία mRNA που περιέχεται στα εμβόλια για τον COVID, προτρέπει το κοινό να μην λάβει τα εμβόλια επειδή αυτό θα μπορούσε να βλάψει μόνιμα τα κρίσιμα όργανα, τα αναπαραγωγικά συστήματα και το ανοσοποιητικό σύστημα ή να προκαλέσει θάνατο. Οι εταιρίες προχωρούν ακάθεκτες χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »