Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Η πολιτειακή πραγματικότητα που βιώνουμε είναι εφιαλτική.


Η πολιτειακή πραγματικότητα που βιώνουμε είναι εφιαλτική. 

Κινούμαστε και ανασαίνουμε μέσα σ' ένα αποτρόπαιο, σουρεαλιστικό όνειρο ανάποδης πραγματικότητας, σε μια από τις αποικίες της ΝεοΤαξίτικης παθογένειας όπου ισχύει μια διαστροφική, ανεστραμένη λογική. 

Οι κοινωνίες σφαδάζουν παγιδευμένες μέσα στις σελίδες του Κάφκα, μέσα στις σελίδες του Μπάροουζ. Και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες γι αυτό - έχουν ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ένας καταγεγραμμένα εγκληματίας παραμένει ανέγγιχτος, κάποια εισαγγελέας επιχειρεί να τον στείλει να δικαστεί, και ο εγκληματίας γίνεται μάρτυρας κατηγορίας της εισαγγελέως, η οποία βρίσκεται ΕΚΕΙΝΗ στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!! 

Έκπληξη: δεν χρειάζεται να τον φανταστείτε - σε αυτόν τον κόσμο βρίσκεστε, σε μια αισχρή αποικία όπου κάνει κουμάντο ο καθεστωτικός υπόκοσμος και οι φάρες τύπου Μητσοτάκη. 

Σε αυτή την ανεστραμένη πραγματικότητα, ένας ακαταδίωκτος (!) γιατρός (!!) που υποστήριζε ΕΠΙΒΟΛΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (!!!) κάτι απολύτως παράνομο και εγκληματικό ακόμα και σε μια μπανανία που διαχειρίζονται καννίβαλοι, δηλώνει δημοσίως ότι ΠΙΣΤΕΥΕ πώς η ιατρική πράξη που ήθελε να επιβάλλει μαζί με το Καθεστώς (τον εργοδότη του) θα είχε θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά δεν έχει!!! 

Οπότε, τσάμπα χάσανε τις δουλειές τους τόσοι άνθρωποι, τσάμπα τραμπουκίστηκαν άλλοι τόσοι, τσάμπα σακάτεψαν το ανοσοποιητικό τους οι περισσότεροι (αυτό δεν το λέει ακόμα, αλλά καταγράφεται παντού εδώ και πάνω από έναν χρόνο).

 Ο... "γιατρός" αυτός, το ξαναγράφω, ΠΙΣΤΕΥΕ ότι θα είχε θετικό αποτέλεσμα ένα σκεύασμα το οποίο προσπάθησε να χορηγήσει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ σε ανθρώπους!!! Είναι απίστευτο, αλλά ο "γιατρός" αυτός ΔΕΝ βρίσκεται στη φυλακή αυτή τη στιγμή!!! 

Όπως και ο άλλος, ο χρηματιζόμενος, ο Λοβέρδος, ΔΕΝ βρίσκεται στη φυλακή, αλλά παριστάνει τον μάρτυρα κατηγορίας.

 Όπως ο σεσημασμένος Χριστοφοράκος, που κυκλοφορεί ελεύθερος λόγω... παραγραφής!!! 

Όταν η "δικαιοσύνη" είναι ένα βρωμερό, απολύτως εξαρτημένο και ελεγχόμενο γραφειάκι εξυπηρέτησης του Καθεστώτος που ο ρόλος του είναι να ξεπλένει εγκληματίες, να προστατεύει τους εργοδότες του και να διώκει οποιονδήποτε τολμήσει να αποκαλύψει κάποιο έγκλημα, τότε έχουμε υποχρέωση να αναλάβουμε εμείς, οι πολίτες. Και όχι με άδεια χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »