Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον κάλεσε τους καλύτερους γιατρούς των ΗΠΑ να μιλήσουν ανοιχτά για τα εμβόλια – Οι μαρτυρίες τους ήταν αποκαλυπτικές! (βίντεο)

 Ο Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον κάλεσε τους καλύτερους γιατρούς των ΗΠΑ να μιλήσουν ανοιχτά για τα εμβόλια – Οι μαρτυρίες τους ήταν αποκαλυπτικές! (βίντεο)

Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρον Τζόνσον έφτιαξε μια επιτροπή για το Covid 19 απο πιστοποιημένους γιατρούς από όλη τη χώρα για να συζητήσουν για τα εμβόλια και τις εναλλακτικές θεραπείες. Η μαρτυρία των γιατρών της επιτροπής ήταν συγκλονιστική. Αυτες τις πληροφορίες φυσικά είναι δύσκολο να τις βρεις στις μηχανές αναζήτησης της google, επειδή δεν ταιριάζουν στο αφήγημα.

Τρεις γιατροί ισχυρίστηκαν ότι απο την στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, τα δεδομένα δείχνουν ότι:

Οι αποβολές αυξήθηκαν 300%

Ο καρκίνος αυξήθηκε κατά 300%

Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000%

Βρήκαν επίσης ότι:

Το 71% των νέων κρουσμάτων Covid και το 60% των νοσηλευομένων είναι άτομα πλήρως εμβολιασμένα. επίσης, ισχυρίστηκαν ότι αυτά τα ίδια δεδομένα, τα γνωρίζουν, αλλά

συνεχίζουν να ισχυρίζονται ψευδώς ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων.

Στη συνέχεια ο Δρ Peter McCullough ρώτησε τους γιατρούς που συμμετείχαν στο πάνελ «πόσοι από εσάς έχετε βιώσει λογοκρισία, εκφοβισμό ή επιθέσεις ως αποτέλεσμα των λεγομενών σας» και η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Ο Δρ Pierre Kory είπε ότι «Αυτό είναι διαφθορά, πολύ απλά και κατανοητά» αφού επεσήμανε ότι καμία από τις πολιτικές που προωθούνται δεν υποστηρίζεται στην πραγματική επιστήμη, ωστόσο συνεχίζουν να προωθούνται σε μαζική κλίμακα.

Ο Δρ. Aaron Kheriaty είπε ότι ακόμη και όταν ένας ασθενής έχει μια αντένδειξη ή μια σοβαρή κατάσταση που θα μπορούσε να επιδεινωθεί από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τα χέρια του γιατρού εξακολουθούν να είναι δεμένα όταν πρόκειται να γράψουν εξαιρέσεις επειδή μπορεί να χάσουν την ιατρική τους άδεια.

Ο Δρ Ryan Cole είπε ότι αντιμετώπισε την νόσηση του αδελφού του με εναλλακτικές θεραπείες όταν του είπαν να τον στείλουν στην εντατική, επειδή ήξερε ότι ο αδελφός του θα στερούνταν τις κανονικές θεραπείες. Η κατάσταση του αδελφού του βελτιώθηκε μετά τη θεραπεία, παρά το γεγονός ότι το ίδρυμα την έκρινε αναποτελεσματική και αναπόδεικτη.

Ο Δρ Paul Marik είπε ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του ένιωσε ότι τα χέρια του ήταν δεμένα ως γιατρός και έπρεπε να παρακολουθεί άπραγος καθώς πέθαιναν οι ασθενείς του. Είχε προηγούμενη επιτυχία στη θεραπεία ασθενών με εναλλακτικές λύσεις και παρόλα αυτά, το κατεστημένο τον θεώρησε απειλή. Τελείωσαν την ιατρική του καριέρα παρόλο που η θνησιμότητα των ασθενών του ήταν εξαιρετικά μικρότερη από ό,τι των συναδέλφων του.

Ένας γιατρός ευχαρίστησε τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον για τη συνάντηση και εξεπλάγη που έπρεπε να συμβεί στο βήμα της Γερουσίας επειδή κανονικά υπο άλλες συνθήκες τέτοιες συζητήσεις μεταξύ των γιατρών θα έπρεπε να γίνονται ελεύθερα, αλλά σήμερα το θέμα έχει πολιτικοποιηθεί τόσο πολύ και έχει λογοκριθεί, που πρέπει να ανοίξουν συζητήσεις για πράγματα δεν συνέβαιναν παλιά, είπε.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πολιτική σας θέση, αυτές οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά ανησυχητικές. Οι καλύτεροι γιατροί της αμερικής μιλούν ανοιχτά για τους εμβολιασμούς και τις εναλλακτικές θεραπείες, ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά στις μηχανές αναζήτησης, στα κύρια μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δεν ταιριάζουν με το αφήγημα.

Τους αρέσει να λένε «εμπιστεύσου τους ειδικούς», καθώς τα τρέχοντα πρωτόκολλα είναι ομόφωνα, αλλά σε όποιον δίνει ιδιαίτερη προσοχή, πίσω απο την ομοφωνία υπάρχουν απειλές και επιθέσεις και δεν ακούμε όλες τις προοπτικές λόγω της μαζικής εκστρατείας λογοκρισίας.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ιατρικό κατεστημένο και η φαρμακοβιομηχανία εργάζονται υπερωρίες για να διασφαλίσουν ότι δεν ακούγονται αυτές οι φωνές. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κερδίσουν, μοιραστείτε το άρθρο σε όλους όσους γνωρίζετε!

https://www.heweymedia.com/

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ