Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Σκηνές «βαθιάς Ανατολής» στο ΚΥΤ Σάμου: «Αλλάχ Ακμπάρ» και χιλιάδες παράνομοι μετανάστες «φυτεμένοι« στην καρδιά του Αιγαίου

Οι σκηνές από την «δομή φιλοξενίας» στην Σάμο, ένα νησί που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τις τουρκικές ακτές, «μιλάνε» από μόνες της για το τι σημαίνει η πόλη των παράνομων μεταναστών στο νησί.

Ενώ κάποιοι κυβερνητικοί ή φιλοκυβερνητικοί υποστηρίζουν ότι «Τώρα με την δομή δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες», στην πραγματικότητα το πρόβλημα απλά… μονιμοποιήθηκε και τέθηκε σε οργανωμένη βάση.

Με αφορμή ακριβώς την δομή φιλοξενίας της Σάμου, ο εκδότης του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Νούλα «Γεωπολιτικά» μόλις πριν τέσσερις ημέρες, είχε σημειώσει τα εξής:

«Σε ότι αφορά αυτούς που υποστηρίζουν ότι στην Σάμο οι παράνομοι μετανάστες έχουν μαζευτεί και ότι είναι τώρα σε μια δομή, θα συμφωνήσω ότι η κατάσταση είναι καλύτερη, δεν κυκλοφορούν συνέχεια και δεν πηγαίνουν όπου θέλουν, ότι ώρα θέλουν και δεν δίνουν αυτήν την άθλια εικόνα που έδιναν πριν από 2-3 χρόνια.

Όμως  δεν πρέπει να παραμείνουν ούτε στις δομές, διότι

“δομές φιλοξενίας” παραμένουσες, σημαίνει ότι έχουν “φυτευτεί” αλλοδαποί πληθυσμοί στην καρδιά των ελληνικών πληθυσμών στα εδάφη του Ανατολικού Αιγαίου και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν όλοι.

Αυτοί οι αλλοδαποί πληθυσμοί θα πρέπει να φύγουν από εκεί.

Όχι γιατί δεν τους συμπαθούμε, δεν τους αγαπάμε ή γιατί δεν ακολουθούμε το χριστιανικό “αγάπα τον συνάνθρωπό σου”.

Θα πρέπει να φύγουν από εκεί και να επανατοποθετηθούν, να πάνε στις πατρίδες τους, γιατί οι περιοχές αυτές είναι εθνικά ευαίσθητες περιοχές.

Αυτό πρέπει να το θέσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα σε αυτούς που κυβερνούν ή μελλοντικά θα κυβερνήσουν την χώρα».

Το ΚΥΤ της Σάμου βρίσκεται στη θέση «Ζερβού» του Δήμου Ανατολικής Σάμου και έχει 3.000 θέσεις, αλλά το νησί «φιλοξενεί» πάνω από 5.000 αλλοδαπούς που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Καταλαμβάνει 154 στρέμματα και οι χώροι διαμονής αναπτύσσονται σε 14.250 τ.μ. και διαιρούνται σε διακριτές ζώνες, ενώ αποτελούνται από 240 οικίσκους των 25 τ.μ. έκαστος με χωρητικότητα 4 άτομα ανά οικίσκο, 7 ισόγεια κτήρια διαμονής των 500 τ.μ. με χωρητικότητα 120 άτομα ανά κτήριο και 2 των 400 τ.μ. έκαστο με χωρητικότητα 120 άτομα ανά κτήριο.

Πηγή: pronews.gr

το είδα

1 σχόλιο:

  1. TO NHΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ............... KU LEE GA.... MIESAI
    Συγκλονιστικές εικόνες, από τη #Σαμο.
    Το νησί καίγεται αλλα κανένας δεν θα σας ενημερώσει γι αυτή την καταστροφή
    Κουράγιο στους Σαμιώτες.

    https://twitter.com/Marka2_/status/1547315367260966913?cxt=HHwWgsC-0ZzIlfkqAAAA

    Το ελικόπτερο ήταν μισθωμένο από την Ουκρανία, στο πλαίσιο των ενοικιάσεων εναέριων μέσων για τη θερινή περίοδο όπου και υπάρχει έξαρση των πυρκαγιών στη χώρα μας.

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »