Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Αρνούμαστε να βλέπουμε τα γεγονότα όπως συμφέρουν την - δήθεν "δημοκρατική" και δήθεν "ανθρωπιστική", αλλά επανειλημμένως εγκληματική - δυτική εξουσιαστική ελίτ..

Βελιγράδι 1999

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!
(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)..

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

30 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ (ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ!
(ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ - ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ..).

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ 1999 (ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ;
ΟΧΙ...

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;
ΟΧΙ...

ΟΣΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ..
ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΕΠΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ!.. - ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!
(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ. ΚΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ).

Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ..) ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΤΑΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ..

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΟΥΤΕ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΕ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ..

ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ (ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ) ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ)!..
(ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ - ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ "ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ" ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ;..
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ;..
ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΛΑΩΝ;..

ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!).
ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, Ή ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ!

ΕΝΩ ΤΩΡΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ κλπ), ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ.
ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ), ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ).

ΥΓ1: Δεν είμαστε ρωσόφιλοι, αλλά αρνούμαστε να γίνουμε νατοϊκόδουλοι..
Αρνούμαστε να βλέπουμε τα γεγονότα όπως συμφέρουν την - δήθεν "δημοκρατική" και δήθεν "ανθρωπιστική", αλλά επανειλημμένως εγκληματική - δυτική εξουσιαστική ελίτ..
Που τόσα δεινά έχει προκαλέσει και στον Ελληνισμό..

ΥΓ2: Αξίζει πραγματικά να δείτε στα σχόλια αυτής τής ανάρτησης και ακόμη 6 συγκλονιστικές φωτογραφίες από την ισοπέδωση τής Σερβίας το 1999 από το ΝΑΤΟ.
Αφιερωμένες ειδικά στους όψιμους "ειρηνιστές" και επιλεκτικά "ανθρωπιστές", που "κλαίνε" δήθεν για την Ουκρανία και τον λαό της.

Εμείς, ως ειλικρινείς και στην σωστή πλευρά τής Ιστορίας πάντοτε, συμπονούμε περισσότερο τούς άμαχους που σκοτώνονται στην Ουκρανία.
Τούς άμαχους όλων των πλευρών.
Και στην ανατολική της επικράτεια..
Διότι βομβαρδίζονται - σήμερα, αλλά και από το 2014 - και Ρώσοι άμαχοι..
Για τους οποίους οι υποκριτές δυτικοί - και δυτικόδουλοι υποστηρικτές τους - δεν βγάζουν άχνα...

2 σχόλια:

  1. Ποτέ δεν είναι αργά για να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η ΕΕ δεν έγινε για τις ΗΠΑ ούτε για τον Διεθνή Σιωνισμό. Αυτός που τότε έδωσε την εντολή για βομβαρδισμό της Σερβίας με απεμπλουτισμένο Ουράνιο είναι ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανθρωπότης δεν πρέπει επίσης να λησμονήσει ότι η συμπατριώτισσά του νύν Προέδρου, Ολμπράιν, ως τότε Υπουργός Αμύνης άσκησε πίεση στη σιωνοκρατούμενη Γερμανία να ηγηθεί των επιχειρήσεων και ως του Θαύματος οι οικολογοι-πράσινοι έδωσαν το OKEY.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »