Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Επεισόδιο με Ζελένσκι στην κυπριακή Βουλή: Εξαφανίστηκε γιατί θίχτηκε για την Τουρκία (βίντεο)

Η αντίδραση Ν. Αναστασιάδη

Στην κυπριακή Βουλή μίλησε χθες ο Ουκρανός πρόεδρος, ο οποίος δεν αναφέρθηκε καθόλου στην τουρκική εισβολή.

Ο Ζελένσκι αναφέρθηκε 16 φορές στον όρο εισβολή και 8 φορές στο όρο κατοχή αλλά σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ψέλλισε τον όρο Τουρκία.

Ζελένσκι: Έκλεισε τη σύνδεση μόλις άκουσε για τουρκική εισβολή

Περίεργη κατάληξη είχε η ζωντανή παρέμβαση του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελέσνκι, ο οποίος αφού απευθύνθηκε στην Ολομέλεια, ακολούθως έκλεισε η σύνδεση την ώρα που τον λόγο είχε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και μίλησε για τουρκική εισβολή.

Μάλιστα, η σύνδεση από πλευράς Ζελέσνκι, διακόπηκε μόλις η Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε σε Τουρκία και σε αναχρονιστικό σύστημα εγγυήσεων, σε Εγγυήτριες Δυνάμεις και εισβολή, με την ίδια να συνεχίζει την τοποθέτηση της, λέγοντας μάλιστα «και ελπίζω να μας ακούτε ακόμη».

Δείτε το βίντεο:

ΠτΔ: Μας ενοχλεί που ο Ζελένσκι δεν αναφέρθηκε στο 1974

Την ενόχλησή του για την μη καταδίκη της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την ομιλία του ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων μέσω τηλεδιάσκεψης εξέφρασε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.

Εξερχόμενος της Ολομέλειας της Βουλής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε: «Δεν είναι αυτό το οποίο περιμέναμε σήμερα. Βεβαίως και αυτό θα έπρεπε να γίνει, θέλω να είμαι ευθύς και κατηγορηματικός, (όμως) αυτό που σήμερα αναμέναμε είναι να ακούσουμε αυτά που υποφέρει ο ουκρανικός λαός τώρα, αλλά τα ίδια είχαμε υποφέρει το 1974.

Μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε η οποιαδήποτε αναφορά. Οι αρχές δικαίου δεν διακρίνουν μεταξύ κρατών και παραβιάζονται τα δικαιώματα των μεν αλλά αγνοούνται τα δικαιώματα των άλλων. Αυτό που εμείς πράξαμε είναι το προς τη διεθνή νομιμότητα καθήκον μας. Αν υπάρχουν άλλοι με ελαστικότερες συνειδήσεις ή που μπορεί να ανεχθούν ανάλογες πράξεις αρκεί να μην επηρεάζονται οι ίδιοι, αυτό είναι παντελώς ξένο από τις αρχές που διέπει μια ευρωπαϊκή χώρα και ιδιαίτερα μια χώρα που βίωσε και βιώνει ακόμα μέχρι και σήμερα τα δεινά μιας εισβολής, που στήθηκε ή αιτιολογήθηκε πάνω στα ίδια ακριβώς επιχειρήματα και πάνω στα ίδια, δυστυχώς, ανύπαρκτα γεγονότα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »