Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Σωτήριος Σοφιανοπουλος: Η Προδοσία της Ελλάδας! Οι λόγοι καταστροφής της Ελλάδας, σε ένα βίντεο!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

 Από το SEVEN X στις 06/0 /1996

πηγή

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν

26 χρόνια μετά ο καρκίνος της Ελλάδας έχει προχωρήσει και μας έχει μετατρέψει σε ζωντανούς νεκρούς. 

Η δημόσια περιουσία έχει εκχωρηθεί, ο ορυκτός πλούτος έχει υποθηκευτεί, η ιδιωτική περιουσία πρόκειται να χαθεί λόγω ιδιωτικών χρεών και φόρων, η οικονομία και τα δημόσια χρέη βρίσκονται σε απολύτως τραγικό σημείο. 

Οι Έλληνες λόγω ακραίας υπογεννητικότητας έχουμε υποστεί βαριά οιονεί γενοκτονία, ο πληθυσμός βιαίως αντικαθίσταται αδίστακτα με αφροασιάτες που θα μας εκτοπίσουν πολύ σύντομα σε δεύτερης κατηγορίας μειονότητα υπό κατοχή, έχουμε γίνει απο ανεξάρτητο κράτος θλιβερή επαρχία της ευρωπαϊκής δικτατορίας, και οι πολιτικοί έχουν δείξει φανερά το αηδιαστικό μακάβριο πρόσωπό τους.

Οι Έλληνες έχουμε γίνει αρνητές της πραγματικότητας.  Συμπεριφερόμαστε με δουλοπρεπή αυτοκτονική απάθεια, χωρίς συναίσθημα να μας κινητοποιήσει,  με απίστευτη αφέλεια, χωρίς κριτική ικανότητα, χωρίς ευφυΐα, χωρίς κατανόηση, χωρίς γνήσια πρωτοβουλία, χωρίς ένστικτο επιβίωσης, χωρίς μνήμη, ανερμάτιστοι και παραδομένοι πλήρως στην ολοκληρωτική διάβρωσή μας από τα ΜΜΕ.

Μας πριονίζουν τα μέλη και εμείς συμπεριφερόμαστε σαν να μας τσιμπάει ένα κουνούπι.

Είμαστε η τελευταία γενιά που μπορούμε να κάνουμε κάτι για να περισώσουμε την ύπαρξή μας.

2 σχόλια:

  1. Ο αορατος εχθρος για τον Ελληνισμο και κατ’ επεκταση (μετα δηλαδη αφου τελειωσουν με εμας), ειναι το ντόπιο πολιτικό σύστημα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε καν ανθελληνικό, αλλά μάλλον εγκληματικό και γενοκτονικό, μας οδηγεί τα τελευταία 200 χρόνια (μετά Καποδίστρια) – που είναι πολύ λίγα μπροστά στην σύνολη ιστορία μας – με αργά και σταθερά βήματα μέχρι το 74 περίπου και αργότερα με βήμα ταχύ, κατευθείαν στον τάφο (πολύ χαρακτηριστικο το προχθεσινο βιντεο του Σοφιανοπουλου σε αναρτηση Κου Παπαντωνιου). Η επιτάχυνση έχει αρχίσει να μεγαλώνει τα τελευταία 12 χρόνια, περισσότερο τα τελευταία 2 χρόνια και πλέον η ταχύτητα είναι αυτή του φωτός. Το φέρετρο έχει κατεβεί μέσα, όμως δεν έχει σκεπασθεί ακόμη. Οι επίδοξοι επόμενοι εκτελεστές μας θα είναι οι πιο επικίνδυνοι από όλους, διότι θα κληθούν να δώσουν την χαριστική βολή και πρέπει να είμαστε μάλλον βέβαιοι ότι αυτό το γνωρίζουν ΗΔΗ. Ο αληθινός στόχος τους είναι η τελική λύση = εξόντωση του θλιβερού πλέον, τραγικά και βίαια συρρικνωμένου εναπομείναντος Ελληνισμού. Η λύση υπάρχει και είναι η ανάκτηση της κοσμοιστοριας, δηλαδή της ιστορίας του ελληνικού κοσμοσυστηματος από τις απαρχες του (κρητομυκηναικοι χρονοι) μεχρι και το 1922 (Γεωργιος Κοντογιωργης, καθηγητης πολιτικων επιστημων fb – ακαδημια κοσμοσυστημικης γνωσιολογιας fb).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πρώην επικεφαλής του #FBI του Λος Άντζελες,Ted Gunderson,εξηγεί ποιες δυνάμεις κρύβονται πίσω από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στον κόσμο..!!

    https://twitter.com/PanagiotisMylo6/status/1511067601891385344?cxt=HHwWgICzpcv-sfgpAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »