Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

To USA Today ανέβασε άρθρο που θεωρούσε πως οι παιδεραστές είναι παρεξηγημένοι… και ύστερα το διέγραψε!

 To USA Today ανέβασε άρθρο που θεωρούσε πως οι παιδεραστές είναι παρεξηγημένοι… και ύστερα το διέγραψε!

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αμερικής η USA Today διέγραψε ένα άρθρο που υποστήριζε πως οι παιδεραστές είναι παρεξηγημένοι, μετά απο την οργή του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ακριβές τίτλος ήταν  «Τι συνεχίζει να κάνει λάθος το κοινό σχετικά με την παιδεραστία».  Η εφημερίδα ανέφερε σε μια σειρά αναρτήσεων ότι οι παιδόφιλοι είναι πιθανό να γεννιούνται με την προδιάθεση να έλκονται από παιδιά και να μην έχουν τον έλεγχο των σεξουαλικών τους επιθυμιών.

«Παιδόφιλος είναι ένας ενήλικας που έλκεται σεξουαλικά από παιδιά, αλλά δεν κακοποιούν όλοι οι παιδόφιλοι παιδιά και μερικοί άνθρωποι που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά δεν είναι παιδόφιλοι»,  έγραψε η USA Today. Πρόσθεσε επίσης ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η παιδεραστία είναι  «εγγενής»  (έτσι γεννιέσαι) και η καλύτερη πρόσβαση στη θεραπεία μπορεί να βοηθήσει τους παιδόφιλους να

ελέγξουν τις παρορμήσεις τους.

Το αρχικό tweet κυκλοφόρησε γρήγορα στο Twitter και η USA Today αργότερα είπε ότι αποφάσισε να αποσύρει ολόκληρο το νήμα επειδή φέρεται ότι δεν είχε το πλαίσιο που παρείχε το άρθρο, το οποίο βρισκόταν πίσω από ένα paywall. Ωστόσο, η εφημερίδα αφαίρεσε αργότερα το paywall, επιτρέποντας σε μη συνδρομητές να έχουν πρόσβαση στο άρθρο.

Πολλοί χρήστες του Twitter τράβηξαν στιγμιότυπα οθόνης των αρχικών μηνυμάτων και το άρθρο δεν κατάφερε να αμβλύνει την κριτική τους για το USA Today. Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Καναδός σεξολόγος Μάικλ Σέτο είπε:  «Νομίζω ότι ως πεδίο, έχουμε αποδεχθεί την ιδέα ότι αυτό δεν είναι κάτι που επιλέγουν οι άνθρωποι».

Το άρθρο υποστήριξε επίσης ότι υπάρχει αυξανόμενη επιστημονική υποστήριξη για απόψεις όπως αυτές του καθηγητή του Πανεπιστημίου Old Dominion, Allyn Walker, ο οποίος έχει ζητήσει  να μην υπάρχει «στιγματισμός της παιδεραστίας»  και αναφέρεται στους παιδόφιλους ως  «άτομα που έλκονται απο ανηλίκους». 

Ωστόσο, το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ανακοίνωσε την παραίτηση του Walker τον περασμένο Νοέμβριο, αφού τα σχόλια του καθηγητή θεωρήθηκαν ότι υπερασπίζονται την παιδεραστία. Το βιβλίο του Walker για την παιδεραστία είχε τον υπότιτλο  «Άνθρωποι που έλκονται από ανήλικους και η επιδίωξη της αξιοπρέπειάς τους».

Άρα η USA Today σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, εφόσον στηρίζει τις απόψεις του Walker υπερασπίζεται και την παιδεραστία…. Όπως και να χει δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μιλήσει για προσπάθεια απενοχοποίησεις της παιδεραστίας.

Ήταν αυτό το περιστατικό μία απο τις πρώτες προσπάθειες των συστημικών ΜΜΕ;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »