Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

γ@μιέσαι μ…

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

γ@μιέσαι μ…
… εταπολίτευση. Η μεταπολιτευτική δικτατορία είναι ο μεταστατικός καρκίνος που τρώει την Ελλάδα από μέσα. Σαράντα επτά χρόνια ανελέητου και ύπουλου ολοκληρωτισμού μας έχουν φέρει στο χάος και στο χείλος της απόλυτης καταστροφής λίγο πριν την τελική μας λύση. Οι εξωτερικοί εχθροί της χώρας ωχριούν μπροστά στον όλεθρο που έχει προκαλέσει ο εσωτερικός εχθρός που με λυσσασμένο αμόκ και μανία πλέον προσπαθεί να αφανίσει τον Ελληνισμό.

Η μεταπολίτευση είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελλάδος, είναι το οργανωμένο σχέδιο του αφελληνισμού, του εθνομηδενισμού και της εθνοκτονίας. Αν αφεθεί αυτό το εγκληματικό σχέδιο (το οποίο έχει προχωρήσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό) να ολοκληρωθεί, μας έχει τελειώσει.

Ούτε μία εκ των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης δεν υπήρξε ελληνική. Σταθερά και ως μια θλιβερή παράδοση η κάθε επόμενη κυβέρνηση ήταν απείρως χειρότερη ώστε πατώντας στη ζημιά της προηγούμενης να πολλαπλασιάζει την καταστροφή. Η Ελλάδα μετατράπηκε σε πεδίο βολής τους φτηνό και μια καμένη γη που καίγεται και ξανακαίγεται κυριολεκτικά και μεταφορικά μέχρι οριστικής εξάλειψης.

Το νούμερο ένα έγκλημα των μεταπολιτευτικών καθεστώτων είναι ο ευνουχισμός και η αδρανοποίηση της Ελληνικής Συνείδησης. Αυτό είναι το καίριο πλήγμα προκειμένου κάποιος (ακόμα και ένας ολόκληρος λαός) να χάσει την ταυτότητά του και

να γίνει εύκολα έρμαιο στις διαθέσεις του εχθρού. Έτσι οργανωμένα και βήμα-βήμα αποκόπηκε ο Ελληνισμός από τη ρίζα του: την μεγαλειώδη λάμψη ενός αξεπέραστου πολιτισμού που μας κληροδότησε το θησαυρό του πνεύματος που λέγεται αρχαιοελληνική γραμματεία. Αποκόπηκε από τη γλώσσα του, τη γλώσσα των θεών που λειτουργεί ως αστείρευτη πηγή για όλες τις άλλες γλώσσες. Αποκόπηκε από την ιστορία του την πλουσιότερη και πιο μακραίωνη της οποίας η μελέτη έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα.

Μέσω της μεταπολιτευτικής πέμπτης φάλαγγας η Ελλάδα αλώνεται σιωπηλά και αλλοιώνεται: μετατρέπεται από χώρα σε χώρο όπου η νέα τάξη εφαρμόζει την ανωμαλία της, όλες αυτές τις διεστραμμένες αντιλήψεις που τις επεξεργάζεται για σχεδόν 100 χρόνια τώρα με την λεγόμενη σχολή της Φρανκφούρτης (πολιτιστικός μαρξισμός) ώστε η δυτική κοινωνία να ευτελιστεί σε ένα πολυφυλετικό ισλαμοκρατούμενο έκτρωμα.

Για το σκοπό αυτό ο ελληνικός λαός παγιδεύτηκε σε ένα πλαίσιο διαφθοράς και εκμαυλίστηκε με τις δήθεν παροχές της ευρωχούντας: δυσεκπαιδεύτηκε να κυνηγά την ευκολία και την καλοπέραση και εθίστηκε σε μια ψευδο-ευδαιμονία ώστε να επαναπαυτεί και να πάψει να είναι μαχητικός. Έπαψε να είναι ο πολυμήχανος Οδυσσέας που έδινε ο ίδιος λύσεις στα προβλήματά του και επαφίεται στην καθεστωτική διαφθορά να καθορίζει κάθε πτυχή της ζωής του.

Για να φτάσουμε τελικά στο σήμερα όπου το συνάφι των εφιαλτών μας έχει κλείσει στο μπουντρούμι ενός ολοκληρωτισμού τύπου Β. Κορέας. Κανένας από αυτό το συνάφι δεν πρέπει να αφεθεί να σφετεριστεί ξανά την εξουσία της χώρας. Αν η επόμενη κυβέρνηση δεν είναι εθνική και πατριωτική, το 2022 θα είναι το τέλος του Ελληνισμού με μια εθνική τραγωδία όπου τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής θα μοιάζουν απλά με αμελητέο γεγονός.

Εδώ λοιπόν στη ρωγμή του χρόνου αναζητείται εναγώνια και εσπευσμένα η επανελλήνιση: η επανασύνδεση με τη ρίζα μας, με τον πραγματικό μας εαυτό που εκεί στο βάθος του χρόνου στέλνει αέναα την ανεξίτηλη λάμψη από το αρχαίο διαμάντι που σαν αστραπή θα αφυπνίσει την ελληνική ψυχή.

Στην εικόνα είναι ο Ναός της Ομόνοιας που βρίσκεται στην κοιλάδα των ναών στον Ακράγαντα της Σικελίας (Agrigento – Sicily)

2 σχόλια:

  1. Χίλια Εύγε. Η λύση είναι μια και μοναδική. Αλλαγή Πολιτείας, ΟΧΙ κυβέρνησης απλώς. Η αλλαγή συντάγματος μέσω Εθνοσυνέλευσης είναι το πρώτο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »