Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

MHNYΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ !! Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !! ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ !! ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ !!!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

“Τσακωθήκαμε για να μπει στη Μ.Ε.Θ.”, δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος για την 51χρονη Πασχαλίνα.

“Καθυστέρησε η διασωλήνωση και κατέληξε”.

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1181446/koronoios-kapravelos-eihame-trelathei-me-tin-51hroni-tsakothikame-gia-na-bei-sti-meth/

Επομένως το κρίσιμο ερώτημα είναι ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση ώστε να αποδοθεί και η σχετική ποινική ευθύνη για τον θάνατό της.

Εγώ που δημοσιοποίησα τα μηνύματά μου με την Πασχαλίνα στο αρχικό στάδιο και με βάση αυτά απευθύνθηκα στον Νίκο Καπραβέλο; Και του είπα αυτά που διαβάζετε στη δημοσίευση; Τα προφητικά που του είπα;

Ο Ιάκωβος Τίγκας που πήρε την σκυτάλη της αλληλογραφίας και την παρότρυνε να υπογράψει και να φύγει; Κάτι που εγώ φυσικά δεν της είπα ποτέ να κάνει; Όταν η εικόνα του ασθενούς είναι πράγματι τέτοια που να επιτρέπει το εξιτήριο, τότε εκεί παρεμβαίνω όπως έχω κάνει πάρα πολλές φορές και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που παρακρατούντο παράνομα επέστρεψαν στο σπίτι τους ζουν και βασιλεύουν. Με κορυφαία στιγμή όλων αυτή με τον Γιώργο Υφαντή, ο οποίος και

αρνητικός πλέον (αφού ανέμενα το αποτέλεσμα για να ξέρω αν θα κανονίσουμε ιδιωτικό ασθενοφόρο ειδικό για Covid-19 ή αν θα του πω να σηκωθεί να φύγει), αναγκάστηκε να πηδήξει τα κάγκελα και να φύγει με το αυτοκίνητο της φίλης του που τον περίμενε απέξω.

Μήπως περίμεναν τον εισαγγελέα που καθυστερούσε; Κανέναν εισαγγελέα δεν ειδοποίησαν όπως προσχηματικά κάνουν σε άλλες περιπτώσεις.

Μήπως περιμέναν την υπογραφή της ίδιας ή της οικογένειάς της; Καμία υπογραφή δεν περίμεναν. Τσακωνόντουσαν, λέει ο απίστευτος Καπραβέλος, με την αφυδατωμένη, υποσιτισμένη, ταλαιπωρημένη, βασανισμένη Πασχαλίνα, με το οξυγόνο να βομβαρδίζει τους πνεύμονές της και ούτε μία στιγμή να βγαίνει για να διαπιστωθεί τι κορεσμό κρατάει χωρίς υποστήριξη ώστε οι γιατροί να πράξουν αναλόγως.

Και τελικά την διασωλήνωσαν υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες και προϋποθέσεις που υπήρχαν όταν υποτίθεται το πρώτον προέκυψε η ανάγκη διασωλήνωσης. Καταλαβαίνετε όλοι ότι  μιλάμε για διασωλήνωση μιλάμε για μία έσχατη ιατρική πράξη η απόφαση για την οποία λαμβάνεται με βάση συγκεκριμένες τιμές του ασθενή, την εικόνα της ακτινογραφίας/αξονικής και την εν γένει κλινική εικόνα του. Και ότι αν πρέπει να γίνει η διασωλήνωση δεν υπάρχουν περιθώρια  καθυστερήσεων, δεν νοείται να τσακώνεσαι με τον ασθενή καταρρακώνοντάς του εντελώς τη ψυχολογία, επιβαρύνοντας κι άλλο την κατάσταση της υγείας του. Δεν το συζητάς μαζί του, πολλώ μάλλον δεν …τσακώνεσαι μαζί του.

Τον διασωληνώνεις κύριε Καπραβέλε χωρίς πολλά πολλά, όπως έκαναν στην 37χρονη Μαργέτα στην Καλαμάτα. Όπως έχετε κάνει σε άπειρες άλλες περιπτώσεις διασωλήνωσης ασθενών, όπου απλά ενημερώνατε τους συγγενείς, είτε πριν είτε και μετά τη διασωλήνωση, χωρίς να ζητάτε την άδεια κανενός. Στη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα κολαστήρια.

Απλά κάποια στιγμή, όταν η εγκληματική οργάνωση έδωσε εντολή στα μέσα μαζικής εξαπάτησης και σε εσάς να με χτυπήσετε στο πρωτόκολλο του θανάτου, τις αποδείξεις για την εφαρμογή του οποίου τρέμετε και για το λόγο αυτό βάλατε τον Π.Ι.Σ. να ζητήσει αγωνιωδώς για δεύτερη φορά μετά την πρώτη απόπειρα του Ιανουαρίου ασυλία για τους ήρωες και αγωνιστές, αρχίσατε να μιλάτε για εισαγγελείς (η αρχή έγινε με την υπόθεση της Αντιγόνης Πανταζή, όπου ακόμα περιμένω τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη να με μαζέψει), εμφανιστήκατε να μιλάτε για τους …αρνητές της διασωλήνωσης που καθηγούνται από τον …ηγέτη των …αντιμεβολιαστών (ή …ανεμβολιαστών κατά την Τατιάνα Στεφανίδου), τον οποίο ανακαλύψατε ξαφνικά όλοι σας με καθυστέρηση 1,5 έτους, και αρχίσατε να στήνετε περιστατικά καθυστέρησης των διασωληνώσεων που οδήγησαν στον θάνατο ασθενείς, όπου εκεί εμφανίζεστε ξαφνικά να …σέβεστε την επιθυμία των ασθενών, να καλείτε τον εισαγγελέα για να προβάλετε τις δικές μου παρεμβάσεις στα κολαστήρια και να αποδώσετε τους θανάτους σε μένα. Και σπάτε τα μούτρα σας ομαδικά.

Αυτή τη φορά, ακριβώς στην κορύφωση του εγκληματικού σε βάρος μου σχεδίου της οργάνωσης, στο οποίο συμμετέχετε κυριολεκτικώς όλοι σας, και με τα Ελληνικά Hoaxes να ρίχνουν και αυτά τις μάσκες τους οριστικά και να εξαπολύουν επιθέσεις σε βάρος μου σε ρόλο Ευαγγελάτου, Τατιάνας, Σρόιτερ, Μάνδρου, Καρσιώτη, Οικονόμου, MEGA, Alpha, ΣΚΑΪ & ΣΙΑ, δεν σπάσατε απλώς τα μούτρα σας, και σε επόμενες δημοσιεύσεις θα δει όλη η Ελλάδα την τεράστια βρωμιά των Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, αλλά καταφέρατε να ομολογήσετε ανθρωποκτονία.

Γιατί νομικά είναι απολύτως ξεκάθαρο, κύριε Καπραβέλε, ότι εσείς και οι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη νοσηλεία συνάδελφοί σας στο Παπανικολάου ευθύνεστε αποκλειστικά για την καθυστέρηση, η οποία σύμφωνα με τα όσα εσείς ο ίδιος είπατε, ευθύνεται και για τον θάνατό της.

Οπότε καταθέτω μήνυση εναντίον σας για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως δια παραλείψεως, και να πάτε τώρα στον εισαγγελέα, τον οποίο επικαλείστε κατά το δοκούν, να δώσετε εξηγήσεις. Να εξηγήσετε δηλαδή γιατί ενώ διασωληνώσατε την Πασχαλίνα χωρίς τη συναίνεσή της, την οποία αποδείχθηκε ότι δεν την είχατε ανάγκη, χωρίς τον εισαγγελέα τον οποίο ουδέποτε ενοχλήσατε, δεν το κάνατε αμέσως μόλις διαπιστώσατε την ανάγκη για τη διασωλήνωση αυτή.

Όπως ακριβώς τα είχα προφητεύσει…

Η Πασχαλίνα Γαζή, 51 ετών, μου έστειλε μήνυμα.

Από το περιεχόμενό του και από τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, προκύπτει ότι η γυναίκα αυτή βασανίζεται. Από την Τρίτη της μιλάνε για διασωλήνωση, όταν ο κορεσμός της όπως μου γράφει ήταν στο 92. Έχουμε φτάσει Παρασκευή μεσημέρι. Μου περιγράφει μία κόλαση.

Το επόμενα μηνύματα τα έχει στείλει σε γιατρούς έξω από το νοσοκομείο.

Σήμερα βρήκε εμένα.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ένας ακόμη άνθρωπος προετοιμάζεται για διασωλήνωση, και με το πρόσχημα αυτό παραμένει νηστικός και διψασμένος επί μέρες, βομβαρδίζεται με οξυγόνο και οδηγείται ούτως ή άλλως και με μαθηματική ακρίβεια στη διασωλήνωση. ‘Οπως ο Δημήτρης Μαδμετζόγλου, ο οποίος ήταν επί επτά μέρες νηστικός και αφυδατωμένος, καθηλωμένος, γυμνός, επί 17 μέρες στο κρεβάτι με ουροκαθετήρα και πάνες, οδηγούμενος σε διασωλήνωση, μέχρι να τον βγάλω έξω και χθες να περιγράψει τη φρίκη που έζησε στα 50 λεπτά του βίντεο που ανέβασα χθες το βράδυ στο κανάλι.

Την ρώτησα γιατί δεν την διασωληνώνουν αφού από την Τρίτη υποτίθεται ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, και μου απαντά ότι η ίδια αρνείται τη διασωλήνωση.

Σοβαρά τώρα, κύριε Καπαρβέλε;

Επειδή αρνείται;

Πού είναι ο εισαγγελέας που λέγατε ότι θα καλούσατε σε αυτές τις περιπτώσεις; Πού είναι ο ψυχίατρος;

Το μόνο που κάνετε είναι να την εξαντλείτε και να την οδηγείτε είτε στη διασωλήνωση, ως αναπόφευκτη πλέον ιατρική πράξη, είτε στον θάνατο, για να το δώσετε μετά στα κανάλια να προπαγανδίζουν για έναν ακόμη ανεμβολίαστο ασθενή που αρνήθηκε την διασωλήνωση και πέθανε !!

Σωστά δεν τα λέω, κύριε Καπραβέλε ;;

Λοιπόν, μονά ζυγά δεν θα τα έχετε !!

Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε και σταματήστε επιτέλους να βασανίζετε τους ανθρώπους. Δεν τους φτάνουν που στοχοποιήθηκαν ως ανεμβολίαστοι, πρέπει και να βασανίζονται ;;

Και εμείς εδώ, όταν θα έρθει η ώρα, τον ιατρικό της φάκελο θα τον ελέγξουμε.

Είτε με την Πασχαλίνα, είτε χωρίς αυτήν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »