Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ"

 Κωνσταντίνος Αρβανίτης

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ"

Μόνο στην Ελλάδα φαίνεται να ισχύουν όσα ακούμε κάθε βράδυ από τα Πετσοταϊσμένα τηλεοπτικά κανάλια.
Σε άλλες χώρες ακούμε τα ακριβώς αντίθετα!

Στην Αγγλία και στο Ισραήλ, όπως μαθαίνουμε, η πλειονότητα των νοσηλευόμενων είναι οι εμβολιασμένοι για τον εστεμμένο ιό.

Στο Βέλγιο μάθαμε πρόσφατα ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τους εμβολιασμένους.

Οπως λέει στα παρακάτω βίντεο, ο Βέλγος γιατρός Kristiaan Deckers, διευθυντής σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο του δικτύου GZA της Αμβέρσας:

"Καθένας νομίζει ότι η πλεινότητα των ασθενών στις ΜΕΘ είναι ανεβολίαστοι, αλλά αυτό δεν αληθεύει πια.

Τώρα εδώ βλέπουμε ότι η πλειονότητα έχει λοιμώξεις που διέσπασαν την προστασία του εμβολίου (breakthrough).

Πολύ διαφορετικά από ότι μερικές βδομάδες νωρίτερα, που η πλειονότητα των ασθενών στις ΜΕΘ ήταν ανεμβολίαστοι, αλλά τώρα αυτό δεν αληθεύει πια.

Οι ασθενείς στις ΜΕΘ των νοσοκομείων μας (εννοεί τα 3 πανεπιστημιακά νοσοκομεία του δικτύου GZA) όπως έλεγξα χθες, είναι ΟΛΟΙ εμβολιασμένοι."
_________________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Στα 3 πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αμβέρσας λοιπόν, ΟΛΟΙ οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι.

Υπάρχει καμία ιατρική εξήγηση, για το γεγονός ότι η Ελλάδα πηγαίνει ανάποδα από όλο τον υπόλοιπο κόσμο;

Βέβαια πρόσφατα μάθαμε ότι π.χ. στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ οι νοσηλευόμενοι από τον εστεμμένο ιό ανέρχονται στο 38%, ποσοστό που έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το 1% που δήλωσε ο πρωθυπουργός πριν από λίγο καιρό ή το 5% που δήλωναν σοβαροί-σοβαροί κάποιοι τηλεοπτικοί γιατροί.
Αλλά και πάλι απέχουμε πολύ από τα νούμερα των άλλων χωρών (Αγγλία, Ισραήλ, Βέλγιο κλπ).

Πως η Ελλάδα διαφοροποιείται από όλους τους άλλους;
Ιατρική εξήγηση θέλω.
Μάλιστα θα προτιμούσα μια... ακαταδίωκτη εξήγηση.

Αλλα μάλλον θα περιμένω πάρα πολύ. Ας μην κρατώ την αναπνοή μου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.