Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Το CDC παράδεχτηκε ότι δεν έχει καμία απόδειξη, ότι ο φυσικά άνοσος μεταδίδει τον ιό.

Θα υπέθετε κανείς ότι αν το CDC επρόκειτο να καταπατήσει τα πολιτικά και ατομικά δικαιώματα των ατόμων με φυσική ανοσία, αποβάλλοντάς τους από το σχολείο, απολύοντάς τους από τις δουλειές τους, διαχωρίζοντάς τους από το στρατό και ακόμη χειρότερα, θα είχε αποδείξεις για τουλάχιστον μία περίπτωση μη εμβολιασμένου ατόμου με φυσική ανοσία που μετέδωσε τον ιό που προκαλεί την COVID-19 σε άλλο άτομο.  

Αν το πιστεύατε αυτό, κάνατε λάθος.

Το CDC παραδέχεται την καταπάτηση των δικαιωμάτων των φυσικά άνοσων χωρίς αποδείξεις ότι μεταδίδουν τον ιό.

Σε απάντηση σε αίτημα που υποβλήθηκε βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOI), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ("CDC") παραδέχθηκαν ότι δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες περιπτώσεις μη εμβολιασμένων ατόμων που μολύνθηκαν ξανά ή μετάδοσης του Covid σε άλλο άτομο μετά από απόκτηση φυσικής ανοσίας.

Μετά από επίσημη απαίτηση, το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει αποδείξεις για ούτε μία περίπτωση φυσικού άνοσου ατόμου που να μεταδίδει τον ιό.

Αίτηση FOIA

https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2021/11/IR0552-CDC-Reinfection-and-Transmission_FINAL-5.pdf

"Η εταιρεία μου, εξ ονόματος της ICAN, ζήτησε από το CDC ακριβώς αυτή την απόδειξη.

Η ICAN ήθελε να δει αποδείξεις για οποιαδήποτε περίπτωση κατά την οποία κάποιος που είχε προηγουμένως περάσει την COVID-19 μολύνθηκε εκ νέου με τον ιό και τον μετέδωσε σε κάποιον άλλον.

Απάντηση του CDC


https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2021/11/21-02152-Final-Response-Letter-Brehm-1.pdf

Η απίστευτη απάντηση του CDC είναι ότι δεν διαθέτει ούτε ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι αυτό έχει συμβεί ποτέ.  

«Μια έρευνα στα αρχεία μας απέτυχε να αποκαλύψει κάποιο έγγραφο σχετικά με το αίτημά σας», απάντησε ένας εκπρόσωπος του CDC. "Το Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης του CDC (EOC) μετέφερε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν συλλέγονται."

Αν και η απάντηση από μόνη της δεν αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, θα μπορούσε να ληφθεί ως ένδειξη αδιαφορίας των υγειονομικών αρχών για πληροφορίες που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις πολιτικές που έχουν επιλέξει.

Ούτε ένα.  (Βλέπε παραπάνω.)

Αντίθετα, υπάρχουν ατελείωτα έγγραφα που καταγράφουν περιπτώσεις εμβολιασμένων ατόμων που μολύνθηκαν με τον ιό και τον μετέδωσαν σε άλλους.  
Όπως οι παρακάτω μελέτες.



Και υπάρχουν αρκετές άλλες..

Αλλά το πράγμα χειροτερεύει.  
Η δικαιολογία του CDC για το γεγονός ότι δεν έχει ούτε ένα ίχνος απόδειξης ότι ο φυσικά άνοσος μεταδίδει τον ιό είναι ότι "αυτές οι πληροφορίες δεν συλλέγονται".  
Τι;!  
Δεν υπάρχουν αποδείξεις!  
Αλλά παρόλα αυτά το CDC καταπατάει ενεργά τα δικαιώματα εκατομμυρίων ατόμων με φυσική ανοσία σε αυτή τη χώρα αν δεν κάνουν το εμβόλιο με την υπόθεση ότι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.   
Αλλά παρά τις σαφείς αποδείξεις ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, το CDC αίρει τους περιορισμούς για τους εμβολιασμένους;!  
Αυτό είναι δυστοπικό.  

Τα γεγονότα σχετικά με τη φυσική ανοσία είναι απλά.
Υπάρχουν ἐως τώρα 122 μελέτες που αποδεικνύουν ότι η φυσική ανοσία υπερτερεί κατα πολύ της ανοσοποίησεις με εμβόλια.
Κάθε μελέτη που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους έχει διαπιστώσει ότι το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύει πολύ περισσότερο από 99% από την εμφάνιση της COVID-19, και αυτή η ανοσία δεν εξασθενεί.  
Αντίθετα, το εμβόλιο COVID-19 παρέχει, στην καλύτερη περίπτωση, 95% προστασία και αυτή η ανοσία φθίνει γρήγορα.  
Δεν είμαι μαθηματικός, αλλά ένα σταθερό 99% φαίνεται προτιμότερο από ένα 95% που πέφτει γρήγορα.  
Και, ενώ οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εύκολα τον ιό, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους φυσικά ανοσοποιημένους. 

''Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η προστασία από την Covid που προκαλείται από το εμβόλιο εξασθενεί περίπου έξι μήνες (ή ενδεχομένως νωρίτερα),'' ανέφερε το Life Site News , ''αντίθετα, μια πρόσφατη μελέτη του Yale προέβλεψε ότι η φυσική ανοσία διαρκεί τρεις φορές περισσότερο''.

Ο Δρ Sebastian Rushworth , γιατρός στη Στοκχόλμη, ανέφερε σε ένα άρθρο μια πρόσφατη σουηδική μελέτη για να προσδιορίσει πόσο αποτελεσματικές είναι οι ενέσεις Covid στην προστασία από την Covid μετά από περισσότερους από μερικούς μήνες.

Συνολικά, 1.684.958 άτομα συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη. Οι συγγραφείς της μελέτης εντόπισαν ποιος «εμβολιάστηκε» στα τέλη Μαΐου 2021. Στη συνέχεια, τα εμβολιασμένα άτομα αντιστοιχίστηκαν μεμονωμένα με άτομα της ίδιας ηλικίας και φύλου και που ζούσαν στον ίδιο δήμο, τα οποία δεν είχαν «εμβολιαστεί». Τους ακολούθησαν μέχρι τον Οκτώβριο για να δουν αν ανέπτυξαν Covid-19.

Μετά τους δύο πρώτους μήνες από τον «εμβολιασμό», σημειώθηκε ταχεία μείωση της αποτελεσματικότητας. Στους τέσσερις έως έξι μήνες, οι ενέσεις, σε όλους τους τύπους, μείωσαν μόνο τον σχετικό κίνδυνο μόλυνσης κατά 48%.

''Οι κυβερνήσεις είχαν θέσει αρχικά τον πήχη για την έγκριση των εμβολίων σε μείωση σχετικού κινδύνου κατά 50%
Έτσι, εάν απαιτούνταν να διεξαχθούν οι κλινικές δοκιμές για έξι μήνες πριν από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων αντί να εκτελούνται μόνο για δύο μήνες, τότε τα εμβόλια θα είχαν θεωρηθεί πολύ αναποτελεσματικά για να άξιζε τον κόπο και δεν θα είχαν εγκριθεί ποτέ'', δήλωσε ο Dr. Rushworth. 
Έγραψε, τέσσερις έως έξι μήνες μετά την ένεση, 
''η AstraZeneca εκείνη τη στιγμή δεν έκανε τίποτα για να μειώσει τον κίνδυνο…[και] μέχρι το σημείο των εννέα μηνών, το εμβόλιο Pfizer δεν προσφέρει πλέον καμία προστασία''.

Ο Δρ Robert Malone δημοσίευσε στο Telegram
«Η φυσική ανοσία είναι ευρεία, προστατευτική και ανθεκτική. Σε αντίθεση με την ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο. Είμαι τόσο κουρασμένος από τα ψέματα του USG."

Ο Δρ Malone πρέπει να ξέρει, γιατί είναι ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA και του RNA ως φάρμακο.

Το μάθημα για άλλη μια φορά δεν είναι ότι οι υγειονομικές αρχές δεν πρέπει ποτέ να κάνουν λάθη.  
Θα κάνουν.  
Συμβαίνει.  
Το μάθημα είναι ότι τα πολιτικά και ατομικά δικαιώματα δεν πρέπει ποτέ να εξαρτώνται από μια ιατρική διαδικασία.  
Ο καθένας, ο φυσικά ανοσοποιημένος ή μη, που θέλει να εμβολιαστεί και να ενισχυθεί θα πρέπει να είναι ελεύθερος να το κάνει.  
Αλλά κανείς δεν πρέπει να εξαναγκάζεται από την κυβέρνηση να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη.
πηγές

CDC Admits Crushing Rights of Naturally Immune Without Proof They Transmit the Virus

Το CDC επιβεβαιώνει ότι δεν έχει καταγεγραμμένο περιστατικό κάποιου που έχει φυσική ανοσία να μολυνθεί ξανά ή να μεταδώσει Covid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »