Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ !!!!!! ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ 168η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ !!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!! 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ !!! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΙΩΤΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια. Πραγματικά. Κάθε φορά ψάχνω να βρω μία λέξη κατάλληλη για να περιγράψει τη συμπεριφορά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Στην τρομακτική αυτή διαδρομή των 168 ημερών από τον θάνατο της Άννας Ψυχογυιού, με τη σορό της να παραμένει στο νεκροτομείο του Νταχάου και η Εισαγγελία να κάνει τα πάντα ή να μην κάνει αυτά που εκ του νόμου υποχρεούται να κάνει για να μη γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, και η εισαγγελέας που χειρίζεται την κακοποιημένη δικογραφία, Ειρήνη Χρυσικού, γράφουν μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της Εισαγγελίας Αθηνών και της ελληνικής Δικαιοσύνης εν γένει. Οι σκοπιμότητες για την απερίγραπτη αυτή συμπεριφορά των δύο γυναικών που παίζουν κυριολεκτικά κρυφτό με την οικογένεια της Άννας Ψυχογιού και κακοποιούν την Δικαιοσύνη είναι πλέον ξεκάθαρες.

Υπάρχει τεράστιο θέμα με τη σορό.  Κάποιες, πολύ αξιόπιστες πληροφορίες, δεν θα τις αναφέρω ακόμα. Πληροφορίες που προσδίδουν δραματικό χαρακτήρα στην υπόθεση. Θα γράψω προς το παρόν το προφανές. Ότι η Εισαγγελία, ακόμα και αν διαφωνούσε για τους δικούς τους ακατανόητους λόγους με την νεκροψία-νεκροτομή, είχε δύο απλές επιλογές να τελειώνει το ζήτημα.

Να τη διατάξει. Πού είναι το πρόβλημα; Θέμα “διασποράς του ιού” δεν τίθεται. Έχει

λυθεί το θέμα. Με δύο βουλεύματα και πάνω από είκοσι νεκροτομές που έχουν ήδη γίνει, ακόμη και στον σύζυγο της Άννας Ψυχογυιού που κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο υπό τις ίδιες συνθήκες. Αφήστε που μετά από 168 μέρες είναι αστείο και να συζητάμε για τον ιό.

Να εισαγάγει τη δικογραφία στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Κατατέθηκε το αίτημα στις 19 Οκτωβρίου. Είχε τη δικογραφία 141 μέρες στα χέρια της και δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα. Αλλά δύο μέρες μετά την κατάθεση της αίτησης, αντί να εισαγάγει τη δικογραφία στο Συμβούλιο να αποφασίσει αυτό με βούλευμα, “θυμήθηκε” να ζητήσει περαιτέρω προκαταρκτική !! Για να κερδίσει χρόνο !! Πιο φανερό δεν μπορούσε να γίνει !! Να κερδίσει χρόνο αποφεύγοντας να στείλει τη δικογραφία στο δικαστικό συμβούλιο γιατί γνωρίζει ότι αυτό θα διατάξει τη νεκροψία-νεκροτομή. Και να εξαντληθεί ψυχολογικά η οικογένεια της Άννας Ψυχογυιού.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εκεί.

21 Οκτωβρίου εστάλη υποτίθεται η δικογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, όπως άλλωστε προκύπτει και από το portal της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων.

Αλλά στο Χαϊδάρι τραβάνε τα μαλλιά τους. Γιατί η δικογραφία δεν έφτασε ποτέ !! Στην Εισαγγελία δεν υπάρχει, στο Χαϊδάρι δεν έχει πάει, η δικογραφία είναι εξαφανισμένη 25 μέρες !!

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε ελεύθερη πτώση.

Και υπάρχει και άλλος λόγος που δεν θέλουν αυτήν ειδικά τη νεκροψία-νεκροτομή, για την οποία όλος ο κόσμος πλέον όχι απλά υποψιάζεται αλλά έχει πειστεί ότι η οργάνωση τρέμει το αποτέλεσμά της. Και αυτός είναι ότι την χρονική αυτή περίοδο που έχει χτυπήσει πραγματικός Αρμαγεδδών τα κολαστήρια και οι ασθενείς διασωληνώνονται με κορεσμούς 95, 96 και 97, όπως κατήγγειλε για το ΑΧΕΠΑ ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, δεν πρέπει να κερδίσω τη μάχη αυτή με την Εισαγγελία γιατί τότε εκτός του ότι θα καταστώ κυρίαρχος στη μάχη συνολικά με αυτήν, θα τραβήξω από τα νοσοκομεία το αναγκαίο πέπλο προστασίας των μικρών ομάδων που εφαρμόζουν μανιωδώς το πρωτόκολλο του θανάτου, γιατί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε διασωληνώσεις και θανάτους ανεμβολίαστων ασθενών. Αν γίνει αυτή η νεκροτομή θα μπει φρένο στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου από τον φόβο των νεκροτομών και της αποκάλυψης των εγκλημάτων.

Αύριο το πρωί θα μετατρέψω σε τρίγωνο το δίδυμο Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού, βάζοντας και τον Βασίλη Πλιώτα στο κάδρο του εγκλήματος του “Αττικόν”, θα απευθυνθώ στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και θα ζητήσω να πάρει θέση, ενώ θα προβώ και σε διεθνή καταγγελία για τα ασύλληπτα αίσχη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Γιατί τελικά στην υπόθεση αυτή δεν θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή μόνο στην Άννα Ψυχογυιού.

Αλλά και στην ίδια την δολοφονημένη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »