Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! ΣΤΟΝ 67ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΥΡΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΩΣ “ΚΡΟΥΣΜΑ” ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ !!! ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ !!! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Θυμάστε την ιστορία του κυρίου Αργύρη, που “για άλλο πήγε και για άλλο τον πάνε”, όπως ο ίδιος είπε στον γιο του, ο οποίος  περίμενε το ασθενοφόρο από τη Δράμα με το έμφραγμα και του είπαν στον Άγιο Παύλο ότι ήρθε το ασθενοφόρο με το “κρούσμα”. Και που όταν ο γιος του Αργύρη, ο Βασίλης, ζήτησε τηλεφωνικά εξηγήσεις από τη Δράμα για το μοριακό που θα έβγαινε την επομένη και που έστειλαν τον πατέρα του στην Θεσσαλονίκη για το έμφραγμα αλλά τελικά τον έστειλαν ως “κρούσμα” κόβιντ, του έκλεισαν το τηλέφωνο.

https://nikosantoniadis.tv/2021/11/03/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%b7%ce%b3%ce%b1-%ce%b3%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%b7/

Από τον Άγιο Πάυλο τον έστειλαν την Τετάρτη στο Ιπποκράτειο. Και από χθες η επικοινωνία κόπηκε.

Τα γνωστά. Μήνες τώρα.

Και τι δεν τους είπαν.

Ότι έγινε νευρικός. Τους λέει ο γιος του, ότι μπορεί να έγινε νευρικός γιατί θα χάλασε το κινητό του και

δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

“Όχι”, του είπαν οι αγωνιστές, “εμείς του κλείσαμε γιατί είναι βαριά άρρωστος και περιμένουμε να δούμε αν θα κάνει πνευμονία από κορωνοϊό” !!

“Του το έχουμε στο κομοδήνο”.

“Και τότε γιατί δεν το παίρνει να μας μιλήσει;”.

Προφανώς τον έδεσαν.

Και μετά ήρθε το επόμενο σοκ.

“Είναι επιθετικός γιατί είναι αλκοολικός” !!

Τραβάνε τα μαλλιά τους στην οικογένεια.

“ΟΧΙ, δεν πίνει !!”, με διαβεβαιώνουν.

“Λένε ψέματα” !!

“Θα τον φάνε”, συμπληρώνουν με απόγνωση.

Και ρωτάω εγώ.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι από όλες τις μεριές της χώρας, τους νομούς, τις πόλεις και τα χωριά, όλων των κοινωνικών στρωμάτων, μορφωτικών ή οικονομικών επιπέδων, όλων των πολιτικών και θρησκευτικών αντιλήψεων, διαβάζουν αυτά που γράφω τόσους μήνες και ενώ όλα είναι φυσιολογικά, φαντάζονται πράγματα;

Και μάλιστα έχουν όλοι αυτοί οι εκατοντάδες άνθρωποι συνεννοηθεί μεταξύ τους να λένε τις ίδιες ακριβώς φανταστικές ιστορίες;

θα ζητήσω επειγόντως τα στοιχεία του υποτιθέμενου μοριακού τεστ της Δράμας.

Άμεση και πλήρη ενημέρωση της οικογένειας για την κατάσταση του κυρίου Αργύρη.

Και αύριο το πρωί να γίνει μοριακό τεστ στο Ιπποκράτειο.

Ένα πράγμα να ξέρει το νοσοκομείο.

Αν πεθάνει ο Αργύρης, θα ζητήσουμε νεκροτομή.

Τέλος.

https://nikosantoniadis.tv  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »